Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Isknuser - find manuelle samt elektroniske isknusere
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Isknuser

Ice crusher for isbiter for drinker

Når isen å bli knust, er det nødvendig å ha en god Ice crusher , som du både kan få i en elektronisk og manuell variant.
Å ha en bar krever en is crusher
Hvis du har en hjem bar eller en vanlig bar vil nok ofte at du må ta en drink eller flere drinker som krever knust is. Og her kan man ikke inngå kompromisser når det ikke går med vanlige isbiter, fordi det er bare knust is som vil fungere optimalt. Og du kan fortsatt bruke andre barværktøj slik som en blender, men det optimale er å skaffe en is knuseren, som er spesielt utformet for å knuse is, og som utelukkende inneholder dette.
< adresse>   elektrisk is crusher gjør jobben for deg
trenger du å knuse mye is kan være mye arbeid å måtte stå og knuse så mye is helt manuelt . Så for applikasjoner der du har svært store mengder is for å knuse er det viktig at du har en Ice crusher, som kan møte dette behovet. Hvis du trenger å knuse mye is på & eacute; n gang det er ingen tvil om at det er en elektrisk Ice knuser, bør du få deg. På Barlife finner du den elektriske Ice crusher som du trenger, og du gjør dette fordi vi har et stort utvalg slik at alle som kommer til vår side har alltid synes at de vil finne akkurat den Ice knuser, noe som vil passer best å bare baren, som har denne personen. En elektrisk Ice crusher, som du finner på våre nettsider er fra maskin GASTROBACK som nesten har et futuristisk design og er svært moderne i sitt uttrykk. Foruten å være fin og stilig, er det også stor når det kommer til å knuse is. Den har en gjennomsiktig brett som lett kan fjernes. Du helle mange isbiter i maskinen, og deretter arbeidet i stor grad gjort
 
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
For når du har tatt av isen i isen crusher, så kan du gå og fikse de andre tingene som du gjør i din bar. Når så din Ice knuser stopper knuse is du vet at den er ferdig, og da har du et helt plastbrett som er fylt med knusing av is, som du nå kan bruke i drinker. Dermed sparer Ice knuser deg mye tid når du kan gå rundt og gjøre andre ting mens isen er knust. Du kan få elektrisk Ice knuser i mange forskjellige varianter og kvaliteter. Avhengig av dine behov, er det forskjellig hva slags Ice knuser du trenger. Den aller beste isen knusere kan koste flere tusen, men det er bare slik Ice knuser du bør kjøpe hvis du har en veldig stort behov for å knuse is, og faktisk nesten gjør det daglig. Hvis du bare sporadisk ønsker å knuse is, bør du absolutt kjøpe noen av de mindre is knusere, siden du kan være sikker på at kvaliteten på disse er også helt topp. Når du må ha is fra fryseren etter knuse det, kan du vurdere å kjøpe en isske , kan du ta isen med  
.

Med en manuell Ice knuser sparer deg for penger

På Barlife er ikke bare en elektrisk Ice crusher å tilegne deg. For vi har også et bredt utvalg av manuelle is knusere, som du også kan kjøpe fra oss. En av de tingene som kjennetegner en manuell isknuer er at det er mer økonomisk fordi det er du som er motoren, og siden det har en innebygd motor. Det er lett å finne ut hvordan du bruker en manuell Ice knuser. Du helle bare en masse isbiter i et plastbrett som er en del av isknuseren. Neste er det et håndtak som du snu. Og som du slår håndtaket rundt, vil du finne at isen i isknuseren bli knust for hver sving du tar. Mekanismen er den samme for alle av isen knusere du finner på siden, men det varierer fra Ice crusher for Ice crusher er hva det ser ut og hva uttrykket det er rent estetisk. Hvis du velger å kjøpe en manuell Ice knuser kan det være at du trenger en is tang når slikt verktøy er godt å ta isen.

Uanst hvordan du velger å bryte isen, og uansett hva slags Ice knuser du velger å kjøpe, vil du når enten du eller maskinen avslutter knusing prosessen for å få is til deilige cocktails som gode drinker, mojitos og andre frosne drinker . For det er mye knust is vil imponere dine gjester, som selvfølgelig også anslått at det er knust is når de trenger en drink. Så hvis du er i en bar bør du absolutt vurdere hva slags Ice knuser du trenger å kjøpe deg.