Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Strainer - de bedste cocktail strainere på markedet
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Strainer

Sil - cocktailsi for servering drikkevarer

Et verktøy som du bør kjøpe hvis du skal eksperimentere med spennende barverden er en sil , som er bra for filtrering.

A ekte bartender filter med en sil

Hvis du er en ekte bartender i forhold til seg selv, slik at man for å få en sil, som man kan bruke til å filtrere med. Den splitter nye bartender, som fortsatt er amatør ville ikke nødvendigvis tenker på å filtrere en drink når servering. Og her er det, jo mer profesjonell bartender aldri ferdig en drink uten rett til å filtrere det. En slik filtrering kan utføres med et såkalt sil. En sil er en form for barværktøj , som kan brukes hvis en drikke som skal filtreres. En sil er lagt på oversiden av glasset, hvor drikken skal helles. Hell så du bare drikke i glasset. Umiddelbart kan det være at du ikke legger så mye vekt på hva det egentlig er som dette sil har gjort. Når derimot ser på straineren vil du tydelig se hva hensikten var. På en sil vil nemlig etter fylling, se diverse avfall som fruktkjøtt, is og andre ting som ikke bør inkluderes i drikke. Og dette er nettopp det som er hensikten med en sil som filtrerer ut uønskede objekter fra drikke. Det kan også være at du har gjort bruk av ulike urter som utelukkende skal brukes til å gi smak til drikke og bør ikke brukes når det skal drikkes av drikke. En sil er faktisk en slags sil, og selv om det er alltid best å bruke en sil, som er spesielt utviklet for formålet, som du kan i noen tilfeller også velge å bruke en sil på plass hvis en av en eller annen grunn ikke en sil. Hvis du er en ekte bartender bør selvfølgelig alltid ta tak i det og rsquo; real thing & rsquo; da dette verktøyet tross alt er laget for dette formål.

 

Finn et dørslag og sil med oss ​​

Er du på utkikk etter en sil eller en sil, ikke se lenge på Barlifes nettside så vil du raskt finne akkurat det verktøyet du trenger. Den gode verktøy med de morsomme små ører og morsom parykk som halo rundt kan komme i mange varianter, så du vil nok finne akkurat den som passer best for deg og din bar. Blant annet kan du kjøpe en amerikansk sil, som er preget av å være sølv og være litt lubben i det. Så når du setter den på toppen av en cocktailglass , så vil du finne at det fyller hele området ut. Og så kan du bare helle og all uønsket vil bli fanget opp av din sil slik at du får en helt ren drink uten uønskede ting i. Du kan også velge å kjøpe en av de to litt naughtier strainere, tilgjengelig i både gull og kobber. De er annerledes enn de vanlige verktøyene du finner i baren, som veldig ofte er preget av sin sølv, nesten et tema for mange barer. De to strainere henholdsvis gull og kobber er karakterisert ved å være lang og slank. De har en lang, slank skaft og en elegant hode med små, nesten spisse ører. En mindre, mer fyldige variant er den lille grå Komodo sil, som også er god, men har en annen term enn andre strainere  .

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

en størrelse Fitz alle

Uansett hvilken størrelse glasset har, noen sil som du finner på Barlife nettstedet passe glasset. For en sil er smart utformet at den er designet for å passe alle sil, uansett hvilken størrelse den har. Hvis en eller annen grunn ikke er så mye i en sil kan også velge å kjøpe en sil. Det bør selvsagt være en sil, som er utformet for bare drikker som en vanlig sil vil bli for stor. På Barlife kan du også finne mange sikter, som er en annen, og litt mer gammeldags type sil. Dette sil er svært lik en te sil, som du kan bruke når du trenger å ha anstrengt tebladene fra teen. Finansiering tilgjengelig fra oss både i en akutt form og i en mer rund form. En skjerm med en litt spiss form er blant annet den såkalte 'fine sil', som er et godt verktøy til baren.