Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Drinks Shaker hos Barlife.dk - Kæmpe udvalg i cocktail shakers
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Shaker

Cocktailshakere til bar

En shaker er et uunnværlig verktøy når du trenger å blande drinker. På Barlife.dk selger vi Shakers i høy kvalitet som passer både baren og hjem bar. Vi selger tre forskjellige typer shakers:. Boston shaker, brolegge shaker og fransk shaker

Boston shaker består av to deler, en av metall og den andre av glasset. Det fine med shaker er at du ikke trenger å helle drikke i en annen cocktailglass som glasset er bygget inn i shaker. Boston shaker er den vanligste shaker, og derfor har vi også i mange forskjellige varianter på dette nettstedet - i forskjellige farger og former. Så du kan velge den shaker som passer best til dine spesifikke bar.

Skomaker shaker er delt i tre deler, som for det meste er laget av metall. Det er også en klassisk Shaker, og det er ofte den du ser på barene. Riste har et lokk på toppen som kan fjernes og anvendes som et mål. Det er smart, fordi du da slipper å kjøpe en egen mål å lage drinker. Når drikken har Shaket, bare ta av dekselet av shaker og den helles i en cocktail glass .

Den tredje typen ryste vi har, som nevnt en fransk shaker. Det er som Boston shaker todelte, men av den franske shaker består både av metall. Her på Barlife.dk Shaker vi med et volum på hele 90 cl. Det er derfor det opplagte valget hvis du trenger å gjøre drinker for mang en gang. Vi forhandler shaker i både gull og kobber, så det pryder vakker på barhylden eller hjemme i barskapet.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Mange forskjellige typer av shaker

På Barlife.dk er det en stor sjanse for at du blant våre mange shakers, finne en som passer din bar. Hvis du ønsker å komme i gang med hjem bar er en shaker uunnværlig. Derfor har vi satt oss for å ha et bredt utvalg, slik at du enkelt kan finne en shaker som passer dine behov. Så vi har begge shakers av ulike slag, i forskjellige størrelser og med forskjellig utseende. På denne måten håper vi å treffe akkurat din smak.

Skal du kjøpe en shaker eller en barsæt?

Hvis du er ny til en verden av drinker og ønsker å komme i gang, kan du kjøpe alt utstyret på en gang. Så er du sikker på at du har alt nødvendig utstyr, og at den passer sammen. I tillegg til shaker, kan det være en god idé å kjøpe en muddler, jigger, sterke, anretningsbord, mål og glass. Ofte kan du få det til en billigere pris hvis du kjøper den sammen.

En shaker er det viktigste verktøyet når du trenger for å lage drinker. Så hvis du er litt usikker på om å kaste deg ut av bartender kunst, kan du begynne med å bare kjøpe en shaker. Mange av de andre verktøyene kan erstattes med alternativer som du kanskje allerede har på kjøkkenet. Shaker er det viktigste elementet, så vi anbefaler alltid å kjøpe en shaker, hvis du ønsker å blande drinker.