Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Muddler - se det store udvalg af mortere til drinks
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Muddler

Muddler til bar

Å ha en bar, hvor du kan gjøre alle drinker du ønsker krever blant annet har en muddler , som du ikke kan leve uten i en ekte bar.
< adresse> nei Muddler, ingen mojito
har vist ingen reell bartender som har arbeidet mer enn noen få timer bak en bar, ikke på ett eller annet tidspunkt har blitt spurt å lage en mojito, som alltid krever at du har en muddler. Spesielt i det siste tiåret, denne drinken stormet fremover og har aldri vært så populær som den har vært de siste årene, og er det fortsatt. For å gjøre en mojito krever forskjellig utstyr og før du begynner å lage en mojito, er det viktig å sikre at du har alle de nødvendige ingrediensene og kjøkkenutstyr. Av ingrediensene må man ha lys rum, dansk vann, sukker, lime, mynte og is. Det er ikke en eneste av disse ingrediensene, som du kan gjøre uten, så må du sørge for at du har hver ingrediens før du sier ja til å gjøre en mojito. Dessuten må man ha ulike verktøy og her er noen eksempler en egnet cocktail glass en grov i riktig størrelse og sugerør må naturligvis også. Og når alt er på plass kan du gå. Men sannsynligvis en av de viktigste verktøyene du må ha når du trenger å gjøre mojitos kalles en muddler. En muddler er et verktøy som ligner en morter, som du kaller det når de er større og når du skal bruke den som en del av kjøkken . En muddler har funksjon som du kan få alle væsker og den beste og mest delikate smaken av både kalk og mynteblader. Helle bare lime og mynteblader i glasset, så bjelkene til godt med stokk. Og deretter ta sin muddler og begynne å ta knekken ingrediensene sammen. På denne måten all den gode smaken ut på en gang, og når du er klar ellers kan du helle lys rom, da danske vann i glasset. Og til slutt er det viktig å røre den opp med en hard og at du setter et strå i glasset.  
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Muddler tilgjengelig i tre, plast og metall

Hvis du trenger å kjøpe deg en muddler er bare å vurdere muddler vil være mest deg. Det kan være at du har estetiske preferanser, eller du kan ha behov for en helt bestemt muddler fordi det er en drink du gjør, som alltid krever en litt annen muddler. Uansett årsak, så vil du nok finne akkurat den muddler du trenger her. Den klassiske muddler må sies å være en som er laget av tre. På Barlife kan du blant annet finne en muddler i tre, som selv er laget av naturlig tre. Dette instrumentet måler 20 cm og er dermed den ideelle størrelsen for formålet. Bortsett fra det vil du også finne en mer moderne Muddler, som er laget av rustfritt stål. Dette muddler har en aksel, som er laget av rustfritt stål, mens den nederste stykket er laget av plast, og det er noen plast detaljer, som også fungerer som et slags håndtak du kan holde på. Du kan også finne en muddler i rustfritt stål, som har ingen plast brukes utelukkende laget av stål. En slik muddler er svært holdbare og kan brukes i mange år i din bar. Du kan også finne en plastikmuddler som er ganske enkel. Du kan finne en muddler, som bare er laget i ett stykke og har en sylindrisk form. Det måler 25 cm og er lett å vaske og holde rent som det har ingen detaljer har, noe som kan innebære flere ingredienser fra drinker.

A muddler er tilgjengelig sammen med en hard

Hvis du ønsker å slå to fluer i ett smekk, kan du velge å kjøpe en muddler, som er en del av en barsk. På Barlife vi har for et bredt spekter av barskeer og slutten av mange av disse barskeer vil finne en muddler. På den måten sparer du penger når du kan kjøpe en enhet i stedet for to. Videre kan du også sørge for at du ikke kaste bort en ting unna, fordi du bare har kontroll over ett verktøy i stedet for to. På den måten kan du bare slå skjeen på når du skal bruke den som Muddler og vice versa. Du kan finne mange forskjellige former og farger når det kommer til en kombinasjon av begge muddler og harde.