Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Isske og istang til hygiejnisk håndtering af isterninger →
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Isskeer/Istang

skjeer og tengene for isbiter

For en skikkelig fest, har du bak baren både bruk Isskjeer og Ice Tongs for å være i stand til å tjene gode drinker til gjestene, som selvfølgelig krever is.

Med isske og Ice tang i din bar du er godt på vei til å ha noe godt barværktøj , som du kan bli kjent. Når du forbereder drinker og cocktails i en bar, er det sjelden at en slik cocktail ikke har is. For de aller fleste av drinker og cocktails, er det faktum at du tar er i. Noen ganger er det mye is og noen ganger er det ikke så mye is. Uansett hvor mye er å være i, er det nødvendig å ha riktig utstyr for å håndtere is.

Les mer & darr; < / span>

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Enkel håndtering av isbitene

Hvis man har å betjene store mengder is, man sannsynligvis også ha en stor fryser hvor isbiter er gjort, og hvor de er, etter at de har blitt gjort. For å få disse is fraktet fra fryseren til briller og mugger må ha en isske som du kan bruke til formålet. På Barlife nettstedet vil du finne en rekke skjeer i forskjellige materialer og til ulike formål. Du kan også finne ulike skjeer som er laget av plast.

Alle disse Ice Cream Scoops har til felles at de er laget av gjennomsiktig plast. Skjeen form varierer, men noe som går igjen er at håndtaket er riflet for ikke å miste skjeen når du bruker den. For alle vet at det er behov for å gå fort når du er bak baren. Så for å ha et godt grep på er ekstremt viktig.

For å gjøre bruk av en Ice Cream Scoops bak baren betyr at du kan tjene mange isbiter på & eacute; n gang. For i stedet for bare å tjene noen isbiter til gjestene, som blant annet kan gjøre med en Ice Klype, så kan man med en skje å ha en masse isbiter. Dette betyr at du kan lage mange drinker på en gang uten å måtte helle is på skjeen flere ganger. Du kan rett og slett bare be alle cocktailglass frem som du har til å lage drinker i så man kan med sin skje ta en anstendig spill av is i fryseren. Deretter bør det være nok for alt glasset har blitt lagt frem, kan fylles opp på den måten de burde. Dette sparer noen sekunder når Nbsp stående og må gjøre mange drikker, som ellers kan være noe som tar tid &;.

Tang eller skje?

Hvis du står overfor og må gjøre cocktailer, men har ikke så mange drinker du trenger å gjøre det er en isske kanskje litt bratt som det er ment at man kan tjene store mengder is. I så fall er det du trenger nok i stedet for en Ice Tongs. For en Ice Klype, med takk på slutten, du bare ta en isbit om gangen, så selvfølgelig vil det ta for lang tid å bruke tang, hvis du bare har å tjene en eller kanskje to drinker.

For dette formålet, er det utvilsomt den delikate og stilfulle Ice Tongs du må få tak i. Hvis du putter en glass klar for en drink er en stor sannsynlighet for at du trenger å være i. Selv om alle drikker er annerledes og skiller seg mye fra hverandre som er noen av de mange drikker har til felles er at det krever at du helle isen som smaker helt som de skal.

På Barlife kan kjøpe en stang som brukes til å ta isen, slik at du ikke trenger å bruke fingrene, som ikke er så hygienisk og som også gjør isen har ofte smeltet før når glasset. Du kan også bruke en virkelig skje til å ta isen i en drink, men ofte isbit is rundt skjeen, og i mange tilfeller det ikke vil komme til glass, som du kan miste den før den når glasset. Det er nettopp derfor vi har utviklet en stang som er nøyaktig et verktøy som er designet for å ta isen i glass

en stang for is bøtte

Hvis du ikke trenger så mye is for noen cocktails, er det kanskje litt bratt å ha en fryser for is. Derfor er det mange som i stedet velger å ha en bøtte, som de kan ha is i. En slik bøtte er en bestemt verktøy som du kan kjøpe, slik at det passer til Ice Klype, som også kjøper.