Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Frugtpresser til baren eller hjemmet - Friskpresset juice nemt og hurtigt
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Frugtpresser

Juice Presser for utsøkte drikkevarer

For hver bar og ethvert kjøkken bør vurdere å kjøpe en fruktpresse som kan brukes til en rekke drikkevarer, drikke, desserter og mat.

På Barlife kan du få akkurat den juicer du er ute etter, som er at vi har et meget bredt utvalg av nettopp denne typen kjøkken , som det er vår erfaring at nettopp disse presser er noe som folk ofte er ute etter og noe som folk har svært spesifikke holdninger rundt.

Dette er fordi det er alltid forskjellige krav som skal oppfylles, og uansett hva dine behov er vi i Barlife akkurat juicer, som vil møte dine behov

Les mer & darr;

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Finn en presse eller juicer for dine behov

Hvis du ønsker å gjøre noe ut av frokost og ikke bare ønsker å tjene normale Cornflakes og et glass juice fra en kartong, kan du velge å tjene ferskpresset appelsinjuice. Men en juice ikke er ferskpresset seg selv og her trenger du en god presse, som du kan få på Barlife.

For en juicer som du kan kjøpe fra oss er en som er laget spesielt for juice, hvorfor det kalles en juicer. Med en slik maskin, kan du garantere din familie eller venner og en fantastisk frokost med ferskpresset juice som baler kan hjelpe deg med å presse juice. Men det er ikke så lett som bare funnet en variant av en slik juicer som du kan bruke til å lage juice. Faktisk er det en fruktpresse, som er både mekanisk og kan gjøre store mengder juice svært raskt. Samtidig er det en juicer som kan presse juicen betydelig saktere, og til og med den manuelle.

På Barlife vi begge maskinene. Den elektroniske Maskinen har blant annet fra Andrew James og kjennetegnes ved at du kan lage juice i mange forskjellige former. Og her trenger du ikke begrense deg til ulike sitrusfrukter siden du kan også gjøre bruk av ananas, eple eller nøyaktig de fruktene som du og familien din liker best. Slike presser vil vare i mange år, og med dette kan du tjene tusenvis av liter juice som vil gjøre noe frokost enda mer deilig. En manuell juicer som kan lage juice er også noe du kan finne her.

Blant annet er det en presse, laget av rustfritt stål hvor du trykker en sitrus frukt om gangen. Dermed er det ikke slik at du kan lage flere på en gang, og du kan ikke bare trykke på en knapp, siden det er du som må gjøre jobben. Dette presser kostnadene 1349 kr., Som er vel anvendte penger, fordi det er lett å rengjøre og tar ikke opp så mye.

I feltet er en juicer også god

Hvis du har en bar eller bartender vil vite at det er mange drinker som krever helle juice i. Og i dette tilfellet er det alltid best å helle ekte juice, som er laget av ekte frukt. Dette er fordi smaken blir bedre. Så hvis du vil ha en bar med riktig barværktøj, bør du sørge for å finne en juicer kan du lage deilige drinker med. For eksempel, med ett trykk lage den perfekte mojito om å lime juice.

På barlife vil du finne en liten frukt presser, som er spesielt laget for å presse lime. Det kalles en manuell liming presser og en av sine fordeler inkluderer at den er liten og hendig og lett å rengjøre. Det fungerer akkurat slik du kutte en lime på, og halvparten av pressen og deretter skyve de to delene mot hverandre. På den måten vil du få all den deilige saften av en lime og deretter kan du gjøre en god drink. Det er betydelig billigere enn mange andre alternativer, og dette til tross for at det er både holdbar og veldig smart, så presser du faktisk kan kjøpe for bare 139 kr.

Lemon Juice er bra for både bar og kjøkken

Enten det er et glass isvann de har eller en drink i en eller annen form, så du vil ved behov trenger litt sitron for å ta i. Og for å få saften ut av en sitron man trenger å bruke en juicer. Når du med en kniv avklarte en sitron over saften ut, hva man kan gjøre med en maskin som er laget spesielt for formålet. Du kan både få en slik presse i tre og rustfritt stål, avhengig av hva du er mest til. De har til felles er at de er lette å rengjøre og de tar opp svært lite i baren.