Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Barske - Et vigtigt stykke værktøj for alle med en bar
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Barskje

er imidlertid en hard en stor bevegelse i væskene

Å ha en hard måte du kan mikse ingrediensene du bruker i din drink. Siden det ofte er mange forskjellige smaker i en drink, vil du finne at ikke alle smak kommer helt til sin rett, hvis ikke blir berørt grundig sammen for dem. Det er preget av en streng er at den er lengre enn de andre skjeer. Dermed en hard vesentlig fra det vanlige skje at du har blant dine andre kjøkken . For bare med en viss lengde kan brukes, da det ofte er brukt i den såkalte & rsquo; pjolter glass & rsquo;, som er en type cocktail glass , som er meget lang og smal, og er dermed signifikant forskjellig fra en vanlig jug .

 

Særlig for drikkevarer med sukker, er en hard nødvendighet

Mange har sikkert sett boken, for eksempel, en mojito og bare med den første stemme det smaker litt bitter fordi du bare kan smake lys rom. Dette kan være på grunn av den stokk, som helles i kan ikke smakes når ingrediensene ikke er rørt godt sammen. Men en skikkelig harde dette vil ikke skje, som det bare med noen få omrøringer kan sørge for at alt sukker vil bli berørt ordentlig rundt. Det finnes også andre drikker, hvor en hard kreves og inkludert den klassiske Long Island Iced Tea. Denne drinken helles en rekke forskjellige typer alkohol, og så drikke kan smake helt som det skal, må du røre godt rundt med en hard, slik at alle smakene er blandet som de skal. Noe annet som du kan bruke i en drink, hvor du har brukt en hard, er sugerør , som gjør det mulig å drikke deilig drink

.

 

 

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Vi har et bredt utvalg av barskeer

På Barlife kan vi alltid garantere deg et stort utvalg av barskeer, så uansett hva tøffe det du leter etter, kan du alltid finne den. Vår barskeer er veldig variert, og en av de populære barskeer vi har er lang sølv harde med et spiralmønster på skaftet. Dette gjør det hyggelig å røre rundt med denne tøffe og gjør det også som ser litt mer festlig enn vanlig skje at du vanligvis ser i et kjøkken. Å ha en deilig laget av en stor spiralmønster vil gjøre at det ser bedre ut av glasset du velger for den drinken.

Et strengt er mye mer enn en skje

Mange av barskeer at vi kan tilby på Barlife er ikke bare en vanlig skje. For mange av de barskeer vi skiller seg ut som, foruten å være en klassisk lang hard, har også en inne muddler. I den andre enden enn skjeen, mange av våre barskeer nemlig en form som gjør at du kan bruke en skje til å Muddler også. Dermed kan man bruke den til å knuse all den deilige smaken av mynte blader brukes til en mojito eller du kan bruke den til å knuse den gule saften ut av en sitron. Dermed kjøper mye mer enn en skje, som du også kjøpe en muddler.

Absinthe krever riktig måleskje

Hvis du ønsker å nyte den deilige grønne brennevin absint, må man ha en ekte absint skje, som du kan kjøpe på Barlife. Hvis du ønsker å nyte et glass absint gjør det best ved å legge til sukker. Tidligere blandet bare sukker i glasset, og hvis man er i favør av denne metoden kan rett og slett være tilfreds med å gjøre bruk av en vanlig harde og slett blande sukker og absint. Men hvis du ønsker å gjøre det på den virkelige måten som fremkom senere, så kan du sette sukker i en absint skje. Og så kan du med en tynn stråle få sukker oppløst i noen få dråper, som deretter drypper inn absinten. På den måten en absint gjort det så vesentlig fra en vanlig hard som den ikke har den klassiske avrunding, som karakteriserer de fleste slag barskeer som bare brukes til å røre med.

Finn metallet som du liker

På Barlife kan vi tilby deg en barsk i akkurat riktig farge metall som du liker best. Vi har både en hard for de som er mest gull farge, kobber farge og sølv farge. På den måten kan du også sikre at alle barværktøj kamp i farger, som er åpenbart noe som betyr noe for den rette bartender som går inn i hans bar.