Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Barudstyr til amatøren eller den professionelle
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Barutstyr

Bar utstyr til bartenderen eller hjem bar

På barlife.dk tilbyr vi en rekke deilige elementer for deg å åpne eller allerede forvalter en bar. Vi tilbyr alt du kan drømme om i denne verden av bar utstyr, glass, servise, etc.
Her får du et stort utvalg av bar utstyr, alt fra bombekastere til shakers og deilig forrett. Utvalget er selvsagt også til privatperson som vet hva han vil og liker å tjene deilige drinker fra baren hjemme. Derfor, våre priser er så bredt som utvalget, slik at alle kan delta.
Vi tror ikke at du må gå på akkord med kvalitet, selv om du må bruke utstyret i en travel bar. Akkurat når opptatt er det ekstremt viktig å riktig Bar utstyr for å betjene kunder! Selv om vi presser prisen og gi deg prisgaranti på alle våre bar utstyr, vil vi ikke gå på akkord med kvaliteten. Hos oss tilbyr utvalg av kun de beste produktene!
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Utstyr for cocktails

Nei bar & ndash; uten en shaker. Shaker bruk for å blande drinker og cocktail hvorfor det er derfor helt uunnværlig i baren. Derfor ønsker vi selvfølgelig en deilig og bredt utvalg av Shakers i både glass og rustfritt stål. Noen Shakers er tilgjengelig i smart sett, der alt fra målebeger, mørtel og røre kjøkkenutstyr inkludert.
Enten du er amatør eller profesjonell bartender, er den riktige bar utstyr er ekstremt viktig for bragden. Lag en uttalelse med en av de fancy cocktail strainere, finnes i flere farger og materialer. Dette brukes til å holde isen i shaker, men lar små skår av is og masse trenge gjennom. De er derfor godt egnet for frukt og mynte-baserte cocktails. Dette verktøyet gjør det enklere for deg å unngå ulykker og voldelig drikking & ndash; og er således uunnværlig!

Har du spørsmål om vår bar tilbehør?

skulle det være noe du er i tvil, enten med barudstyret eller i forhold til å handle på vår side, kan du alltid ta kontakt med oss ​​på 45 70 70 76 16. På samme måte med fordel bruke det smart online-støtte på bunnen av nettleseren. Her er vi klare til å svare på dine spørsmål og vi bør være frakoblet, vi kommer tilbake så snart som mulig i arbeidstiden.