Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Barsæt - stort udvalg af barudstyrs sæt til nordens bedste priser og bedste kvalitet
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Bar sett

Barsæt de perfekte drinker

På Barlife er det mulig å kjøpe forskjellige pakker, og blant de mest populære, finner du mikser sett. En mixersæt   inkluderer alt fra shaker til hastighet opener, og du kan med fordel kjøpe en slik hvis du mangler større utstyr < / a> før du går bak baren
et alternativ til denne pakken er bartender pakke,   der i stedet for en 3delt shaker, er en amerikansk boston shaker. Her må du ikke gjøre uten Ice Klype og hastighet opener, men til gjengjeld får du to skjenkepropper, slik at du enkelt kan helle dine flasker. Skulle produsert mojitos for ditt arrangement, bør du skaffe deg en mojito sett inneholder alle nødvendige verktøy for å lage en perfekt mojito. Vi har to mojito satt området, slik at du som kunde har lite å velge mellom.
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

 

I nettbutikken kan du også kjøpe den perfekte pakken for en nybegynner.

Nybegynner Settet inneholder alle nødvendige verktøy for å gjøre de fleste cocktails. Bar skje med Muddler, hell flaske og fri flyt pourers er bare noen av de tingene som du får med kjøp av en startpakke. Videre kan du med oss ​​kjøpe en bar startsett. Baren starter pakken får du inkludere Veggfeste til flasker, barmåtte og glass, slik at du alltid kan tjene litt kaldt å drikke for de heldige som slipp av ditt hjem bar. Den svarte vinyl boston shaker sett er vår mest komplette pakken, og selv om prisen er lav, er kvaliteten på topp. Speed ​​åpen erverv og USA boston shaker kjøpt i svart vinyl, blir pakken heter svart vinyl boston shaker sett.