Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Barværktøj - Stort udvalg af barudstyr til din bar til gode priser
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Barverktøy

Barværktøj - lakkeringer for stolpen

Du må finne den rette barværktøj for å lage bar, har du alltid drømt om .  
Hvis du ønsker å flytte ut i alkoholholdige drikkevarer fantastiske verden er det svært viktig at du har din barværktøj i orden. En av de viktigste, tar det når du har å tjene ulike drinker er selvsagt at du har glass for enhver anledning betaler. Men briller er ikke nok til å skape en bar med alt utstyret i orden. Man kan finne mange sett som inkluderer ulike elementer som du vil nyte når du står bak baren og må utvikle sine kunstneriske evner.

  En shaker er en uunnværlig barværktøj

Det er mange ting du må kjøpe hvis du ønsker å ha kontroll over sin bar, og hvis du vil ha en bar hvor du til enhver tid kan gjøre bare drikker som gjestene etterspørsel. En av de barværktøj at du spesielt forbinder med en ekte bartender er åpenbart en shaker, som alltid er en vanlig del av enhver bartender kit. Det som du bruker en shaker for å riste drikke godt slik at all smaken og ingrediensene som du legger til, vil være på rett vei og smake helt rett i det siste drink. I tillegg denne barværktøj, shaker, også sørge for at riktig konsistens på drikken vises. Hvis du ønsker å drikke bør være kald uten at du har tenkt å ta isen, kan du også velge å helle is i shaker og så vil resten av drikken blir kald når du serverer den
ofte en shaker består både av shaker og et glass som utgjør de shaker drikke og kan enkelt helle kutt i glasset. Således slik type shaker lett å demontere. Med denne barværktøj du kan alltid se hvilken farge den drikken har, noe som kan være en stor fordel i mange drinker, som må ha en bestemt farge
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En form av barværktøj som får saftene fremover

Sea barværktøj klar for frosne drinker
Mange er fornøyd med veldig søte drikker, som har en litt tykkere konsistens enn mange andre drikker . Ofte er disse drikkene er kjennetegnet ved å være i & quot fryses quot; og noe av det som gjør dem frosset er den store mengden av is at drikken består av. For å gjøre disse frosne drinker, er det svært viktig å ha en god blender i stand til å blande den store mengden av is sammen slik at en deilig frossen drikke blir opprettet. Blenderen er en form for barværktøj som du kan bruke for eksempel frosne margarita som er helt som en vanlig margarita & ndash; bare med is. Og dessuten, den populære jordbær daquiri også et populært valg blant de frosne drinker. Blenderen er vanligvis en form for barværktøj, noe som er bra når du vil arbeide med is i drinker. For at blenderen kan bare brukes for å blande is, som man så kan ta i drikkevarer, eller vann som man tjener ved siden av alkoholholdige drikkevarer og Nbsp;.
En annen form for barværktøj hvilken er viktig hvis du ønsker å lage kalde drikker, er isknusermaskinen. Hvis du ønsker å lage drinker med is, men ønsker ikke å finne blender frem og stå og gjøre den ren og så på som en isknusermaskine være en id & eacute; da det er en form for barværktøj som fyller betydelig mindre enn en blender  .
Mange bartendere velger å kjøpe en muddler, som en del av deres standard barværktøj som det er nyttig i mange sammenhenger. Prinsippet for en muddler er det samme som det gjelder for en morter, men hva som kjennetegner en mudler er at den ikke har den store og tunge bolle som en morter alltid har gjort. Dette er en barværktøj som er helt nødvendig hvis du ønsker å lage drinker med mynte, som mojitos. For denne drinken skal være mint i og å få alle mint smak snarere er det viktig å bruke en muddler å fortøye i mint slik at alle smaksoljer vises. Du kan få denne typen barværktøj i ulike materialer, og selv om du stort sett ser det i treet, det skjer også at du ser det i plast.

Finn barværktøj som kan røre

Når du lager drinker, er det viktig å ha en del utstyr som du kan bruke til å røre med, blant dem kan man blant annet velge å bruke en skje. Men siden de fleste skjeer er ikke lenge nok bør kjøpe en skje spesialdesignet for nettopp baren. For bare med riktig barværktøj kan være sikker på at resultatet blir som du ønsker.