Strainer

Sil - cocktailsi for servering drikkevarer

Et verktøy som du bør kjøpe hvis du skal eksperimentere med spennende barverden er en sil , som er bra for filtrering.

A ekte bartender filter med en sil

Hvis du er en ekte bartender i forhold til seg selv, slik at man for å få en sil, som man kan bruke til å filtrere med. Den splitter nye bartender, som fortsatt er amatør ville ikke nødvendigvis tenker på å filtrere en drink når servering. Og her er det, jo mer profesjonell bartender aldri ferdig en drink uten rett til å filtrere det. En slik filtrering kan utføres med et såkalt sil. En sil er en form for barværktøj , som kan brukes hvis en drikke som skal filtreres. En sil er lagt på oversiden av glasset, hvor drikken skal helles. Hell så du bare drikke i glasset. Umiddelbart kan det være at du ikke legger så mye vekt på hva det egentlig er som dette sil har gjort. Når derimot ser på straineren vil du tydelig se hva hensikten var. På en sil vil nemlig etter fylling, se diverse avfall som fruktkjøtt, is og andre ting som ikke bør inkluderes i drikke. Og dette er nettopp det som er hensikten med en sil som filtrerer ut uønskede objekter fra drikke. Det kan også være at du har gjort bruk av ulike urter som utelukkende skal brukes til å gi smak til drikke og bør ikke brukes når det skal drikkes av drikke. En sil er faktisk en slags sil, og selv om det er alltid best å bruke en sil, som er spesielt utviklet for formålet, som du kan i noen tilfeller også velge å bruke en sil på plass hvis en av en eller annen grunn ikke en sil. Hvis du er en ekte bartender bør selvfølgelig alltid ta tak i det og rsquo; real thing & rsquo; da dette verktøyet tross alt er laget for dette formål.

 

Finn et dørslag og sil med oss ​​

Er du på utkikk etter en sil eller en sil, ikke se lenge på Barlifes nettside så vil du raskt finne akkurat det verktøyet du trenger. Den gode verktøy med de morsomme små ører og morsom parykk som halo rundt kan komme i mange varianter, så du vil nok finne akkurat den som passer best for deg og din bar. Blant annet kan du kjøpe en amerikansk sil, som er preget av å være sølv og være litt lubben i det. Så når du setter den på toppen av en cocktailglass , så vil du finne at det fyller hele området ut. Og så kan du bare helle og all uønsket vil bli fanget opp av din sil slik at du får en helt ren drink uten uønskede ting i. Du kan også velge å kjøpe en av de to litt naughtier strainere, tilgjengelig i både gull og kobber. De er annerledes enn de vanlige verktøyene du finner i baren, som veldig ofte er preget av sin sølv, nesten et tema for mange barer. De to strainere henholdsvis gull og kobber er karakterisert ved å være lang og slank. De har en lang, slank skaft og en elegant hode med små, nesten spisse ører. En mindre, mer fyldige variant er den lille grå Komodo sil, som også er god, men har en annen term enn andre strainere  .

Set Descending Direction
Page
 1. Prof Hawthorn Strainer 17800
  Prof Hawthorn Strainer
  243,00 kr
 2. Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar UB122
  Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar
  270,00 kr
 3. 34%
  SALE
  Cocktail si - trekant 18242
  Cocktail si - trekant
  Special Price 338,00 kr Regular Price 509,00 kr
 4. Strainer Barray guld - Überbartools 4996
  Strainer Barray guld - Überbartools
  406,00 kr
 5. Strainer kobber - Mezclar BTBL3362
  Strainer kobber - Mezclar
  243,00 kr
 6. Ninja Strainer BTBL3364
  Ninja Strainer
  134,00 kr
 7. Calabrese Hawthorn Strainer Kobber - Urban bar UB122CP
  Calabrese Hawthorn Strainer Kobber - Urban bar
  406,00 kr
 8. Biloxi Fine Strainer (120mm håndtag) - Urban bar UB2941
  Biloxi Fine Strainer (120mm håndtag) - Urban bar
  189,00 kr
 9. Hawthorn Strainer Rose Guld - Urban bar UB324
  Hawthorn Strainer Rose Guld - Urban bar
  243,00 kr
 10. Biloxi Julep Strainer kobber - Urban bar UB42-01CP
  Biloxi Julep Strainer kobber - Urban bar
  243,00 kr
Set Descending Direction
Page

Ingen bar uden en strainer

En rigtig bartender med respekt for sig selv, sørger altid for, at have en strainer i baren. Den er et uundværligt redskab, når der skal laves rigtige cocktails. Det er en form for si, som kan filtrere frugtkød og andre urenheder fra dine cocktails. Med det blotte øje kan det være svært at få øje på små urenheder, når cocktailen er hældt på glas. Kigger man derimod i straineren, så vil man opdage, hvor meget der egentlig kan filtreres fra. Den kan også bruges til at sortere større ting som isterninger og krydderurter fra. De kan bruges til at køle en drink ned eller afgive smag, men de skal nødvendigvis ikke i den færdige cocktail. Det kommer helt an på, hvilken tæthed din cocktail strainer har sin filtrering.

Forskellige strainere

Det er et spørgsmål, som ofte bliver stillet. Det kan umiddelbart være svært at se den store forskel på de forskellige strainere. Man kan vælge at bruge en “fine strainer”. Den minder mest af alt, om en lille si, man også bruger i et køkken. Denne type bruges normalt til små mængder. Selve sien er ofte ikke særligt stor i, og filtreringen er meget fin. Vil man have store mængder væske filtreret, så er det ikke det rette valg. En af de mest populære strainere er en hawthorn strainer. Det er den klassiske cocktail strainer, som bliver brugt på alle barer. Den fungerer ved, at den sættes ned i ens shaker eller glas, med filtreringsbåndet ned ad. Alt efter hvor tæt filtreringsbåndet er, jo finere filtrerer denne cocktail shaker. En tredje mulighed er en “Julep strainer”. Det er teknisk set en stor ske med huller i der sættes skråt ned i shakeren. Denne type bruges normalt, når filtreringen ikke behøver at være så fin.

Hawthorn er den perfekte cocktail strainer

Der er ingen tvivl om, at Hawthorn er den mest benyttede cocktail strainer. På mange af modellerne kan man udskifte filtreringsbåndet. Det betyder at du kan skifte mellem en fin og knapt så fin filtrering. Er dette ikke nok, så er den bygget op, så det er muligt at vælge mellem forskellige åbninger, som væsken kan hældes fra, uden at blive filtreret. Vælger man en åbning med stor diameter, vil den kun holde isterninger tilbage i shakeren. Det er en virkelig praktisk funktion, når det skal gå hurtigt i baren. For at man ikke hele tiden skal skylle den mellem forskellige cocktails, anbefales det altid, at man har 2-3 forskellige strainere i sin bar. Man kan på den måde vælge, at bruge dem til hver deres cocktails, så det går hurtigere, for dine gæster, at få få deres cocktails. Det behøver ikke at være den samme type. Det kan også være en kombination af de 3 forskellige.

Mangler du den rette shaker? Se vores spændende udvalg her.

Strainer prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Strainer hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna