Sil - de beste cocktail strainere på markedet

Et annet cocktailverktøy som er nødvendig i en cocktailbar er en god cocktailsil. Når man skal blande forskjellige ingredienser sammen, er det viktig at det ikke kommer for mange klumper i cocktailen. Derfor bør du alltid sørge for å ha en sil i baren. De er finnes i mange forskjellige størrelser alt etter glassets størrelse og hvor fint det skal filtrere. Du kan lese mer om dem her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Strainer Barray guld - Überbartools 4996
  Strainer Barray guld - Überbartools
  406,00 kr
 2. Ninja Strainer BTBL3364
  Ninja Strainer
  134,00 kr
 3. Calabrese Hawthorn Strainer Kobber - Urban bar UB122CP
  Calabrese Hawthorn Strainer Kobber - Urban bar
  406,00 kr
 4. Biloxi Fine Strainer (120mm håndtag) - Urban bar UB2941
  Biloxi Fine Strainer (120mm håndtag) - Urban bar
  189,00 kr
 5. Hawthorn Strainer Rose Guld - Urban bar UB324
  Hawthorn Strainer Rose Guld - Urban bar
  243,00 kr
 6. Biloxi Julep Strainer kobber - Urban bar UB42-01CP
  Biloxi Julep Strainer kobber - Urban bar
  243,00 kr
 7. Biloxi Julep Strainer Rose Guld - Urban bar UB42-01RG
  Biloxi Julep Strainer Rose Guld - Urban bar
  243,00 kr
 8. Fine Strainer UB - Urban bar UB92
  Fine Strainer UB - Urban bar
  134,00 kr
 9. Vintage Kobber4 Prong Hawthorne Strainer 23741-44638
  Vintage Kobber4 Prong Hawthorne Strainer
  256,00 kr
 10. Coley Strainer kobber 15.5cm - Urban bar UB3600
  Coley Strainer kobber 15.5cm - Urban bar
  237,00 kr
Set Descending Direction
Page
Ingen bar uten strainerEn virkelig bartender med respekt for seg selv, alltid sørge for å ha en sil i baren. Det er et uunnværlig verktøy når du gjør ekte cocktails. Det er en slags sil som kan filtrere cellulose og andre urenheter fra cocktails. Med det blotte øye, kan det være vanskelig å skjelne små urenheter, når det cocktail helles på glasset. Ser den annen side, i straineren, så vil du oppdage hvor mye virkelig kan filtreres ut. Den kan også brukes til å sortere større elementer som isbiter og urter fra. De kan brukes til å avkjøle en drink ned eller levere smak, men de bør ikke nødvendigvis i den endelige cocktail. Det hele avhenger av tettheten av cocktail sil har sin filtrering.Forskellige strainereDet er et spørsmål ofte spurt. Det kan umiddelbart være vanskelig å se den store forskjellen mellom de ulike strainere. Du kan velge å bruke en "fin sil." Det minner mest av alt, en liten sil, er også brukt i et kjøkken. Denne typen brukes vanligvis for små mengder. Skjermen er ofte ikke spesielt stor i og filtrering er veldig fine. Hvis vi ønsker store mengder væske filtrert og så er det ikke det riktige valget. En av de mest populære strainere er en hagtorn sil. Det er den klassiske cocktail sil, som brukes i alle barer. Det funksjoner ved at det er satt inn i samme shaker eller glass, med filterbeltet ned. Avhengig av hvor nær filterbåndet er, jo finere filtrering dette shaker. Et tredje alternativ er en "Julep strainer". Det er teknisk sett en stor skje med hull til å sette diagonalt i shaker. Denne typen er vanligvis brukes når filtrering trenger ikke være så fin.Hawthorn er den perfekte cocktail strainerDer er ingen tvil om at Hawthorn er den mest brukte cocktail sil. I mange av modellene kan erstatte filteret beltet. Det betyr at du kan bytte mellom en fin og ikke så fin filtrering. Hvis dette ikke er tilstrekkelig, slik at den er bygget opp slik at det er mulig å velge mellom de forskjellige åpninger som væsken kan helles av, uten å bli filtrert. Valget av en stor diameter åpning, vil det ikke holde isen kuber tilbake i shaker. Det er en veldig praktisk funksjon når det skal gå fort i baren. For å ikke å stadig skylle den mellom forskjellige cocktails, er det alltid anbefalt at du har 2-3 forskjellige strainere på baren. Du kan dermed velge å bruke dem for sine egne cocktailer, så det går raskere for gjestene å få sine cocktails. Det trenger ikke å være av samme type. Det kan også være en kombinasjon av de tre forskellige.Mangler Høyre shaker? Se vårt spennende utvalg her.
Coctail siler prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Coctail siler hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna