Sil - de beste cocktail strainere på markedet

Et annet cocktailverktøy som er nødvendig i en cocktailbar er en god cocktailsil. Når man skal blande forskjellige ingredienser sammen, er det viktig at det ikke kommer for mange klumper i cocktailen. Derfor bør du alltid sørge for å ha en sil i baren. De er finnes i mange forskjellige størrelser alt etter glassets størrelse og hvor fint det skal filtrere. Du kan lese mer om dem her
Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Hawthorne Strainer - 4 øre BTBL3571
  Hawthorne Strainer - 4 øre
  72,00 kr
 2. 0%
  SALE
  Fine Mesh Strainer BTBL3730
  Fine Mesh Strainer
 3. 0%
  SALE
  Professional Strainer BTBL3596
  Professional Strainer
  120,00 kr
 4. 0%
  SALE
  Hawthorn Strainer - Urban bar UB23
  Hawthorn Strainer - Urban bar
  157,00 kr
 5. 0%
  SALE
  ProStrainer - Fine Strainer 13293
  ProStrainer - Fine Strainer
  181,00 kr
 6. 0%
  SALE
  Biloxi Fine Strainer (120mm håndtag) - Urban bar UB2941
  Biloxi Fine Strainer (120mm håndtag) - Urban bar
  169,00 kr
 7. Hawthorne Strainer - 2 øre BTBL3570
  Hawthorne Strainer - 2 øre
 8. Julep Strainer Rustfrit Stål BTBL3587
  Julep Strainer Rustfrit Stål
  84,00 kr
 9. Prof Hawthorn Strainer 17800
  Prof Hawthorn Strainer
  218,00 kr
 10. 58%
  SALE
  Bar Strainer - Kobber 11193348
  Bar Strainer - Kobber
  Special Price 87,00 kr Regular Price 206,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Ingen bar uten strainerEn virkelig bartender med respekt for seg selv, alltid sørge for å ha en sil i baren. Det er et uunnværlig verktøy når du gjør ekte cocktails. Det er en slags sil som kan filtrere cellulose og andre urenheter fra cocktails. Med det blotte øye, kan det være vanskelig å skjelne små urenheter, når det cocktail helles på glasset. Ser den annen side, i straineren, så vil du oppdage hvor mye virkelig kan filtreres ut. Den kan også brukes til å sortere større elementer som isbiter og urter fra. De kan brukes til å avkjøle en drink ned eller levere smak, men de bør ikke nødvendigvis i den endelige cocktail. Det hele avhenger av tettheten av cocktail sil har sin filtrering.Forskellige strainereDet er et spørsmål ofte spurt. Det kan umiddelbart være vanskelig å se den store forskjellen mellom de ulike strainere. Du kan velge å bruke en "fin sil." Det minner mest av alt, en liten sil, er også brukt i et kjøkken. Denne typen brukes vanligvis for små mengder. Skjermen er ofte ikke spesielt stor i og filtrering er veldig fine. Hvis vi ønsker store mengder væske filtrert og så er det ikke det riktige valget. En av de mest populære strainere er en hagtorn sil. Det er den klassiske cocktail sil, som brukes i alle barer. Det funksjoner ved at det er satt inn i samme shaker eller glass, med filterbeltet ned. Avhengig av hvor nær filterbåndet er, jo finere filtrering dette shaker. Et tredje alternativ er en "Julep strainer". Det er teknisk sett en stor skje med hull til å sette diagonalt i shaker. Denne typen er vanligvis brukes når filtrering trenger ikke være så fin.Hawthorn er den perfekte cocktail strainerDer er ingen tvil om at Hawthorn er den mest brukte cocktail sil. I mange av modellene kan erstatte filteret beltet. Det betyr at du kan bytte mellom en fin og ikke så fin filtrering. Hvis dette ikke er tilstrekkelig, slik at den er bygget opp slik at det er mulig å velge mellom de forskjellige åpninger som væsken kan helles av, uten å bli filtrert. Valget av en stor diameter åpning, vil det ikke holde isen kuber tilbake i shaker. Det er en veldig praktisk funksjon når det skal gå fort i baren. For å ikke å stadig skylle den mellom forskjellige cocktails, er det alltid anbefalt at du har 2-3 forskjellige strainere på baren. Du kan dermed velge å bruke dem for sine egne cocktailer, så det går raskere for gjestene å få sine cocktails. Det trenger ikke å være av samme type. Det kan også være en kombinasjon av de tre forskellige.Mangler Høyre shaker? Se vårt spennende utvalg her.
Coctail siler prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Coctail siler hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna