Knive/Peeler

Kniver / skrell

I mange cocktails, bruker ulike frukter som kan brukes både som dekorasjon og som en reell del av smak og uansett hva årsaken er at du trenger frukt, så du trenger en cutter < / strong> eller skreller for formålet.
for sitrusfrukter som skal kuttes
Mange drikker bør fortrinnsvis gjøres med en plate av enten sitron eller lime. Og denne platen du vil ikke få ved å stå og trekke en sitron hverandre. Imidlertid er det viktig at du har riktig verktøy til å gjøre dette, og her er en kniv opplagt. Hvis det er skallet må du ha en sitron er imidlertid en peeler du må få tak i, i stedet, som i dette tilfellet vil du ikke komme langt med en kniv som skjærer store biter. I en klassisk cuba libre det er svært få ingredienser, faktisk bare rum og cola. Men hvis du gjør en rom og cola du kan ikke bare rett og slett, og kaller det en Cuba Libre. Fordi hvis du bare har disse to ingrediensene i drinken vil ikke være i stand til å gå for en Cuba Libre For deg å gi den særegne navn som minner om de karibiske og søte sommerkvelder, så må du ta kalk i drikke. For en cuba libre er rett og slett ikke cuba libre hvis det har en skive lime. Den bør ha både en skive lime i drinken stund, at du også kan legge vekt på at du er vel klar over at denne drinken må ha kalk i, ved bare å plassere et stykke av kalk på kanten av glasset. Dette lime skive skal kuttes med gode kniver. Generelt er det alltid godt å ha noen gode kniver som en del av en annen barværktøj . Hvis du har en bar, som vanligvis er veldig opptatt kan med kniver gjøre mye av arbeidet før gjestene begynner å strømme inn. Det er mulig, kuttet en masse limeskiver før du åpner baren. Dermed er det ikke nødvendig å bruke kniver hele kvelden, som de også må vaskes etter bruk, noe som bare tar lengre tid. Så før baren åpner bør være med sine gode kniver forberede seg ved å kutte en rekke skiver.  
En peeler kan også være nødvendig
I en bar, kan det være at i en drink ønske om å plassere litt revet sitronskall eller lime skall, som ser veldig dekorativt ut. Det kan også være at det tjener ulike desserter i baren, og de fleste desserter ser rett og slett bedre hvis de bare får litt revet sitronskall over. For grating sitronskall eller kalk, er det nødvendig å ha en peeler. Og bare en peeler, som mange på den danske kaller en sitron skreller vil være veldig bra når det gjelder å rive sitrusfrukter, uansett frukt er det. Normalt en peeler har rundt fem små sirkler på spissen. Og hver av disse sirklene fungerer som en liten peeler. Dermed kan du skrelle et skall og få fem små biter av sitronskall. På Barlife kan du bare få en slik peeler, som har fem små peelers, som alle bidrar til å skrelle skallet av en sitron eller lime. Dette gir en fin smak til mange drinker som bare trenger surt

 

Finn kniver og en peeler i en barsæt

På Barlifes nettsider kan du velge å kjøpe et helt sett som inneholder alle de viktige tingene som du trenger i din bar hvis du ønsker å være en ekte profesjonell eller semi-profesjonell bartender. Du kan kjøpe en barsæt inneholder muddler sil og grov , og i tillegg, du ofte se at en slik barsæt også inneholder både forskjellige kniver og en skreller. Dette er sannsynligvis det verktøyet som du vil bruke hver gang du bruker en drink, men likevel vil det være drinker som du ikke kan gjøre uten disse ingrediensene. For eksempel kan du ikke lage en skrutrekker med appelsinjuice og vodka, hvis du bare sette en skive sitron på kanten av glasset. Videre kan du ikke tjene en radmager tispe med ingen rett til å rive litt sitron med en peeler, så denne drinken trenger litt smak siden ellers absolutt ingen smak har.    


Set Descending Direction
Page
 1. Lime cutter 2437
  Lime cutter
  4 069,00 kr
 2. Sunkist Lime cutter 115
  Sunkist Lime cutter
  9 360,00 kr
 3. Kokkekniv (34 cm) 9900080
  Kokkekniv (34 cm)
  94,00 kr
 4. Brødkniv (34 cm) 9900081
  Brødkniv (34 cm)
  80,00 kr
 5. SKRÆLLEKNIV JONAS RUSTFRI 2024098
  SKRÆLLEKNIV JONAS RUSTFRI
  53,00 kr
 6. Bar Kniv BTBL3695
  Bar Kniv
  53,00 kr
 7. Is Cutter BTBL3353
  Is Cutter
  66,00 kr
 8. KARTOFFELSKRÆLLER ST71708
  KARTOFFELSKRÆLLER
  175,00 kr
 9. Peeler set ST72009
  Peeler set
  270,00 kr
 10. Fissler Grøntsagsskræller 001-040-01-000/0
  Fissler Grøntsagsskræller
  202,00 kr
Set Descending Direction
Page

Sørg for at have et godt udvalg af barknive i din bar. En barkniv er essentiel, når der skal laves flere cocktails på samme tid uden lang ventetid.

Peeler eller citrusskræller

Kært barn har mange navne. Fagfolk vil kalde dette redskab for en peeler, men i daglig tale bliver det kaldt en citrusskræller. I mange cocktails skal der bruges citrusfrugter. Det skyldes deres syre og sødme. Oftest bruges saften fra disse frugter, men det er populært at bruges det yderste lag skræl. Skrællet kan både bruges som pynt, og som en reel del af smagsoplevelse i drinken. Ønsker man at placere lidt revet citrusskal på sin cocktail, eller måske en dessert, så er en citrusskræller det rigtige redskab. Med en peeler er det muligt at skrælle det yderste lag af i fine, tynde bånd eller i ét lidt tykkere bånd. Normalt har en peeler omkring fem små cirkler i enden. Hver af disse cirkler fungerer som en lille skræller. Den skræller fem små stykker citronskal. Ønsker man ét bånd af skræl, skal man bruge den skræller, som sidder bagved de små ringe.

Brug en peeler til garnish

De fleste bruger deres peeler til at lave garnish til en cocktail, når den laves i baren. Det er eksempelvis lidt revet citrusskræl til en lækker Gin & Tonic eller lidt appelsinskræl til en Old Fashioned. En skræller kan med fordel også bruges i forberedelserne til tørret garnish. Vil du løfte dine cocktails op til et højere niveau, så kan du bruge tørret garnish. Med en peeler eller citrusskræller er det super let. Du starter med at lave tynde bånd eller bredde bånd af citrusskræl, æbler, pærer eller hvad du ønsker. Når du har revet den mængde du ønsker, lægger du det på bagepapir og ind i ovnen. Her skal det ligge ved medium temperatur i et par timer. Husk at opbevare din tørret garnish i en lufttæt dåse. Med den rette skræller, er det intet problem at lave lækker tørret garnish til dine cocktails. Det er noget dine gæster vil elske.

En god barkniv er en nødvendighed

Når tingene skal gå hurtigt i baren, så er det nødvendigt med godt udstyr. Selvom knive måske ikke er det første udstyr, man tænker på, så er de vigtige at have i sin bar. Man kunne tro, at alle knive kan bruges i en bar, men har man først prøvet en rigtig barkniv, vil man ikke bruge andet. I baren er det ofte citrusfrugter, passionsfrugter eller jordbær, som bruges. Der er ingen grund til at bruge store knive, hvor følingen ikke er god. En barkniv er lille og let, og så har den små takker på klingen. Det gør, at den ikke glider af dine frugter, selvom de måske er våde. Klingerne er meget tynde, men utroligt stærke så de ikke bøjer. Alt i alt sikrer gode barknive, at du hurtigt kan skære dine frugter ud, uden at være bekymret for dine fingre.

Mangler du et god skærebræt? Så tag et kig på vores store udvalg her

Knive/Peeler prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Knive/Peeler hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna