Vippemål til perfekt dosering av alkohol til dine drikker

Vippemål for drinker.

En viktig del av en velutstyrt bar er et vippemål. Med et vippemål for drinker kan du skjenke den riktige mengde alkohol hver gang. Det er også viktig når man skal blande drinker og cocktailer, så de blir ens hver gang. Med et vippemål tar det også kortere tid å hver enkelt drink. Ingen klarer å dosere den riktige mengde på øyemål. Et vippemål for drinker og cocktail er et bare-må-ha i en bar. Prøv et så kan du finne det ut selv, det tar kanskje litt tid før du gjør det med stil og i blinde. les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Spritmåler, rustfritt stål - 2 cl 30914902 by NON BRAND color Svart
  Spritmåler, rustfritt stål - 2 cl
  105,00 NOK
 2. 2-VIPPEMÅL 2CL/3CL. BL.PA ST58100 by Steel-Function color Svart
  2-VIPPEMÅL 2CL/3CL. BL.PA
  248,75 NOK
 3. VIPPEMÅL 2 CL ST58102 by Steel-Function color Svart
  VIPPEMÅL 2 CL
  135,00 NOK
 4. VIPPEMÅL 3 CL. -> VIPPEMÅL 3 CL. ST58103 by Steel-Function color Svart
  VIPPEMÅL 3 CL. -> VIPPEMÅL 3 CL.
  135,00 NOK
Set Ascending Direction

Vippemål i flere størrelser

Hos Barlife kan vi tilby deg forskjellige størrelser mål for drinker. Vanligvis anbefaler vi at du bruker forskjellige størrelser. Det gjør jobben mye enklere og raskere når du gjør drinker. Vippemål 2 cl er det minste at vi tilbyr. Det er et mål som brukes ofte, og er et uunnværlig verktøy i baren. Vippemål 2 cl er et populært mål, som nesten kan brukes til å blande alle slags drinker. Vi tilbyr også Vippemål 3 cl, som er litt større og litt mer ukonvensjonelle størrelse. De fleste målene deles av 2 cl, men det er fint å ha en større, hvis de drikker du gjør, må du bruke litt mer alkohol. 3 cl og Vippemål 2 cl, er en god duo i baren. Sjøen som flere sett hvis gjøres ulike drinker. Det er vanskelig å finne versjoner som er større enn 3 oz. Dette er fordi de også må være i stand til å komme tilbake når de er plassert på et glass. Det er mulig å finne dem større, men det er ikke anbefalt i denne type måleinstroment. Hvis du trenger en større mål, kan det være lurt å se på våre andre måle slitasje og jiggers.

Ved hjelp av en vippemål

Måden et vippemål for drinker forskjellig fra en vanlig målebeger er at du ikke setter alkohol i koppen mens du står på et bord . For å bruke det riktig, legg den på et glass, så det vakler på kanten av glasset. Et vippemål Cl 2 er utformet slik at det ikke kan stå på egne ben. Derfor har det to små staver, slik at den kan balansere på glasskanten av koppen fast i midten. Med en rask, men rolig bevegelse, slår vippe målet, slik at innholdet røyke i glasset. Skulle du serverer drinker i stil, prøv å blande dem verre enn normalt. Deretter plasserer et vippemål 2 cl 3 cl, på glasset. Så får dine gjester selv lov til å bestemme styrken. Alle dimensjoner vi selger her på Barlife kan gå i oppvaskmaskinen, og krever ingen spesielle hensyn. Disse målene er både brukbare, og det ser mer profesjonell i hjemmet bar.

Finn spissen

dimensjon passer akkurat som med mange andre verktøy av baren, er det i ferd med å finne sin favoritt. Derfor er vi i forhandlinger flere forskjellige typer og størrelser. På Barlife prøver vi alltid å ha et stort spekter. En av Tip dimensjonen du finner hos oss er laget av rustfritt stål, og har en fin mørk sølvfarge. Målet i seg selv er litt tykkere og tyngre, noe som gjør dette Vippemål for drinker, er mer holdbare. Det kan være et godt valg for en bar eller en restaurant. I endene av de to polene på sidene, er det små runde sølv kuler. Ballene har to funksjoner. De gir en fin look, og på samme tid de gjøre det enklere å helle fra. Du kan også få en som har en helt annen form. Andre av våre mål har flatskjerm spell. Dette gjør dem mer stabile når de er i et glass. Disse målene løfter og helte innholdet ned i glasset. Det kan ikke rotere om sin akse. De er også tilgjengelig med flat eller rund bunn. Målene for den flate bunnen har den fordelen at de kan bli satt på bordet uten å falle over. Vi anbefaler å kjøpe samme type, hvis du trenger flere folk i baren. Hvis du velger samme type, kan de stables for å spare plass i baren.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna