Målebægere

Hos BarLife har vi et stort og bredt utvalg av jiggere, slik at vi kan imøtekomme den store og varierte etterspørselen som finnes for dette barutstyret. Derfor kan du med stor sannsynlighet finne akkurat den jiggeren du leter etter i vårt sortiment her på siden. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Stål Jigger 2-4cl 019-2 by PRIME BAR color Sølv
  Stål Jigger 2-4cl
  29,00 NOK
 2. Jigger 20/40 ml BARLIFE Edition Barlife1 by NON BRAND color Sølv
  Jigger 20/40 ml BARLIFE Edition
  29,00 NOK
 3. Dobbelt jigger 20/40 ml med skalering 769-2 by PRIME BAR color Sølv
  Dobbelt jigger 20/40 ml med skalering
  69,00 NOK
 4. Jigger 3-5 cl m. riller Bar0084 by NON BRAND color Sølv
  Jigger 3-5 cl m. riller
  59,00 NOK
 5. RCR Tattoo Jigger 3/6 cl BAR0754 by RCR Glas color Klar
  RCR Tattoo Jigger 3/6 cl
  49,00 NOK
 6. Jigger Kobber 3/6 cl 5195 by PRIME BAR color Kobber
  Jigger Kobber 3/6 cl
  79,00 NOK
 7. 20%
  Jigger Rustfrit Stål 25/35/50ml - Mezclar BTBL3179 by Beaumont color Sølv
  Jigger Rustfrit Stål 25/35/50ml - Mezclar
  Special Price 119,00 NOK Regular Price 149,00 NOK
 8. 22%
  Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar 3884 by BF30 color Svart
  Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar
  Special Price 139,00 NOK Regular Price 178,75 NOK
 9. Dobbelt Jigger - kobber farve 2/4cl 5194 by PRIME BAR color Kobber
  Dobbelt Jigger - kobber farve 2/4cl
  109,00 NOK
 10. Spiritus Mål - CE-merket - 71ml BTBL3174SV by Beaumont color Svart
  Spiritus Mål - CE-merket - 71ml
  99,00 NOK
 11. Spiritus Mål - CE-merket - 125ml BTBL3190 by Beaumont color Svart
  Spiritus Mål - CE-merket - 125ml
  149,00 NOK
 12. Ginza Jigger US Kobber - Urban bar UB117CP by Urban Bar color Kobber
  Ginza Jigger US Kobber - Urban bar
  165,00 NOK
 13. Glas Ginza Jigger - Urban Bar - Urban bar UB3758 by Urban Bar color Klar
  Glas Ginza Jigger - Urban Bar - Urban bar
  169,00 NOK
 14. Kobber Jigger 25/50ml - Genware JIG2550C by Genware color Svart
  Kobber Jigger 25/50ml - Genware
  169,00 NOK
 15. Ginza Jigger 25 / 50ml KOBBER - Urban bar UB3083 by Urban Bar color Svart
  Ginza Jigger 25 / 50ml KOBBER - Urban bar
  365,00 NOK
 16. Spiritus Mål - CE-merket - 100ml BTBL3183 by Beaumont color Svart
  Spiritus Mål - CE-merket - 100ml
  129,00 NOK
 17. Ginza Jigger 25 / 50ml - Urban bar UB108 by Urban Bar color Sølv
  Ginza Jigger 25 / 50ml - Urban bar
  249,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Målebeger

Skal du lage noen gode cocktails eller drinker, så er det viktig at du har den riktige mengden av alkohol og essenser i, og den letteste måten å gjøre dette på er med et centilitermål. Et målebeger kommer i mange forskjellige varianter og det er ikke tilfeldig. Preferansene er mange når det riktige målet til drinkene skal finnes.

Hvorfor skal man bruke et centiliter mål til drinker

En ordentlig drinkspesialist vil måle nøyaktig hvor mye alkohol som tilsettes i cocktailen, fordi det er med på å gi den mest nøyaktige og beste smaken. Men det er også viktig at målebegeret ligger godt i fingrene, slik at man kan arbeide raskt og effektivt.


Uansett hvor godt øyemål du har, så blir det aldri så presist som med en alkohol måler. Det er altså ikke noe tull når en bartender bruker et målebeger i cl for å lage cocktails. Cocktails er ofte veldig komplekse, og de kan være sammensatt av mange forskjellige komponenter som alkohol, siruper og konsentrert saft fra diverse frukter. 


For å få den helt riktige smaken i cocktailen er det viktig at det er en overenstemmelse i samspillet mellom de forskjellige smakene. Og i den forbindelse spiller jiggeren din en uunnværlig rolle og derfor er den et essensielt verktøy å ha i baren. Målebeger i forskjellige størrelser

Det er ikke kun på grunn av utseende at det finnes så mange forskjellige målebegere eller «jiggers» som de heter i bartenderkretsene. Du skal finne et cl mål som oppfyller både behovene dine størrelsesmessig, utseendemessig og som er raskt og lett for deg å jobbe med.


I veldig mange drinker skal det ikke den samme mengden av hver ingrediens i drinken. Derfor er det som drikkemester smart å ha mer enn et cl målebeger. Ved å ha flere forskjellige jiggers, kan du ha et mål til hver eneste ingrediens. Umiddelbart kan det virke som om det er litt i overkanten, men når du først har prøvd å lage mange cocktails, vil du oppleve hvor bra det er. 


Her hos BarLife kan du for eksempel få et type drink målebeger som kalles en dobbelt jigger, der du både kan helle 25 ml og 50 ml i. Den er rask å jobbe med, og så slipper du å vurdere når du har fylt et målebeger halvt fult. Da kan du slå to fluer i en smekk. Ha mer enn et målebeger

Vi anbefaler å kjøpe mer enn et målebeger. Du vil fort oppleve hvor godt det er å ha forskjellige cl mål til drinker i forskjellige størrelser. Det er mulig å kjøpe beger med et mål eller beger med to forskjellige mål. Sørg for å ha både små og store cl mål, slik at du ikke trenger å helle fra flasken og over i begeret mange ganger når du skal lage store drinker.


Det viktigste med et målebeger er at det måler riktig. Deretter følger brukbarheten og utseende. Hos BarLife har vi et stort utvalg i mange forskjellige designs. Mange velger å benytte de varianter som ligner to trekanter, som er snudd mot hverandre. På disse kan man tydelig se hvilken del som er størst og minst. 

Et målebeger kalles ofte en jigger

Hvis du ser etter et målebeger så vil du helt sikkert komme borti ordet «jigger». En jigger er kjennetegnet ved at begeret er delt i to. En jigger er ofte formet som et timeglass, der det er forskjellige cl mål i hver ende. Det vil si at du reelt får to forskjellige cl mål ved kjøp av en jigger. De er smarte når du skal bruke forskjellige mengder alkohol eller siruper i en drink.

Her på siden finner du mange forskjellige jiggers, så du skal være oppmerksom på at du finner den riktige størrelsen, slik at du får et cl mål til drinkene dine som passer etter ønske. VI anbefaler at du har et par stykker i forskjellige størrelser, fordi det gjør det enkelt og raskt å lage perfekte drinker når du har flere gjester. Stort sett alle våre jiggers tåler en tur i oppvaskmaskinen, så det er lett å rengjøre dem.

Forskjellige måleenheter

I så fall så er du ikke den eneste. Derfor vil vi nå lage en kort oversikt over hva de forskjellige enheter betyr i forhold til hverandre, så du kan få det litt lettere når du skal navigere rundt mellom måleforholdene.


Først og fremst er det godt å vite hva centiliter og milliliter er i forhold til hverandre. Faktisk kan det enkelt oversettes fra når du måler lengder. Her går det 10 milliliter på en centimeter og det samme gjelder for centiliter til milliliter. 

Det betyr altså at hvis du skal oversette2 cl til ml, vil det svare til 20 ml.


Er du interessert i å vite hvor mange cl som det går på en dl, så er svaret 10 cl. 


1 centiliter á 10 milliliter

1 desiliter á 10 centiliter


Kanskje har du også kommet borti den engelske måleenheten oz, som er en annen måle-dimensjon enn den vi normalt bruker her hjemme. Men for å være helt nøyaktig så svarer 1 oz i cl til 28,41 ml i det norske metriske målesystemet. 


Med disse opplysningene i tankene, er duforhåpentligvis litt mer forberedt på å kaste deg ut i forskjellige måleenheterog cocktails. 


En del av barsettet

Et målebeger er en uunnværlig del av den velutrustede baren. Og uansett hvilket nivå du befinner deg på, så skal det måles presist for å lage den beste drinken. Mangler du kun et par målebeger eller jiggers før alt utstyret til baren er kjøpt inn, så skal du nok finne det du leter etter her inne på siden. Mangler du mer barutstyr, så er det kanskje en god ide å se på våre barsett.


De fleste sett inneholder alt hva dutrenger for å komme i gang med å lage cocktails. Det er essensielt med et clmål til drinks. Et barsett kan være en rask måte å komme i gang på. Med etbarsett er du sikker på at du ikke plutselig står og mangler et par deler, deter viktig at du ikke mangler noe barutstyr. 


Du kan sjekke ut barutstyret vårt inne påhjemmesiden vår. 

Stort utvalg av forskjellige jiggers

I vårt utvalg av målebeger og jiggers er det nesten umulig å ikke finne en variant som matcher behovet ditt og stilmessige preferanser. Vårt sortiment byr nemlig på utrolig mange jiggers, som både i deres formmessige designs og fargemessige designs skiller seg veldig fra hverandre.


Selvfølgelig har vi mange modeller som erpreget av den tradisjonelle måten å se jiggeren på, men hvis du liker å skilledeg ut fra mengden, så kan vi by på noen ganske interessante jiggers, som manikke kan finne bak enhver bardisk. 


For å peke på noen av de litt merkarakteristiske målebeger i sortimentet vårt, kan vi blant annet fremheveHammer Jigger fra Urban Bar. Dette er en jigger som egentlig ligner en hammer,og som gir deg mulighet for å lage cocktails på en litt ekstra spesiell måte. 


Ellers er våre Coley Jiggere veldigpopulære. Disse kan du finne i mange fargenyanser, som inneholder både gull,kobber og mange andre forskjellige farger. 


Spesielt er merket Urban Bar veldig godepå å lage barutstyr, også jiggere, som har et mer kreativt uttrykk, og somvirkelig appelerer til lysten din til å blande gode drinker og cocktails. Dukan sette prikken over i-en med noen flotte cocktailglass og litt pynt, da erdu godt forberedt på drinkfronten. 


Hvilken jigger skal jeg velge?

Det finnes mange former for barutstyr, som er laget med henblikk på å måle drikke som blant annet sprit, da sikrer du den riktige doseringen når du for eksempel lager drinker. Jiggeren er bare blant mange måleapparater som kan brukes bak baren. Det finnes også diverse utgaver av jiggere. De finnes i forskjellige størrelser, designs og mye mer. Felles for dem alle er at de er effektive og de sikrer at drinkene og cocktailene dine blir akkurat som du ønsker. Med andre ors så løfter de nivået på drinkene dine i hjemmebaren.


Når du skal velge en jigger er det en fordel å velge et par forskjellige størrelser, slik at du er sikker på å ha et målebeger til de forskjellige doseringene du har bruk for. Det finnes jiggere i mange forskjellige former, så du finner garantert noe som faller i smak og som passer til hjemmebaren din. Måleutstyr er nemlig ikke kun ideelt å bruke på kommersielle barer. 


I vårt sortiment av å måle- og skjenke barutstyr finner du også vippemål, den balanserer på glassets kant, og med en rask og elegant bevegelse går drikken ned i glasset. I tillegg selger vi også et bredt utvalg av skjenkepropper, drikkedispensere og bottle pilots, som måler en bestemt drikke direkte fra flasken. Ta en titt i vårt store sortiment av jiggere og andre skjenke – og måleutstyr og finn det neste du skal ha i hjemmebaren. 


Hos BarLife kan du alltid finne et stort sortiment av jiggere og målebegre, så uansett hvilken stil du ser etter, så kan du med stor sannsynlighet finne den her. Du kan for eksempel prøve vår prey light jigger, jigger fiske, prey light jigger v2, prey spiral jigger eller tommek jigger. Vi har et utrolig stort utvalg. 


Da er det bare å gå på oppdagelse i vårt store utvalg og la deg bli inspirert av alle de forskjellige løsningene, slik at du kan finne nettopp den jiggeren som passer best til din smak og til din bar. Du kan både lage billige drinker og dyre drinker med våre jiggere. 


Riktig god fornøyelse!

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna