Flaske piloter | Kjøp dispensere direkte i vår nettbutikk på Barlife.no

Flaske Pilot gjør doseringringen perfekt

For lage gode drinker, er det viktig at doseringringen av de ulike ingrediensene blir helt riktig. En flaske pilot er et utmerket barverktøy for å dosere riktig hver gang. Alle kan bruke en flaske Pilot, og de passer i nesten alle flasker. Les mer om bruk av denne type flaskekork.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Flaskepilot med mål 2cl 2017133 by HAAHR & CO color Svart
  Flaskepilot med mål 2cl
  78,75 NOK
 2. Flaskepilot 4 cl 2017122 by HAAHR & CO color Svart
  Flaskepilot 4 cl
  119,00 NOK
 3. Flaskepilot 5 cl 2017123 by HAAHR & CO color Svart
  Flaskepilot 5 cl
 4. Flaskepilot med mål 3 cl 2017134 by HAAHR & CO color Svart
  Flaskepilot med mål 3 cl
 5. Aquaflow Skjenkepropp - 50ML* BTBL3049 by Beaumont color Sølv
  Aquaflow Skjenkepropp - 50ML*
  119,00 NOK
 6. Aquaflow Skjenkeprop - 25ML* BTBL3047 by Beaumont color Sølv
  Aquaflow Skjenkeprop - 25ML*
  175,00 NOK
Set Ascending Direction

I motsetning til fri flyt skjenkepropper er du, med denne typen flaske topp sikker på at doseringn er nøyaktig. Likeledes, jobber nesten like raskt med en flaske Pilot, som med andre typer skænkepropper.

Flaske Pilot i forskjellige størrelser

Det kan være forskjellig, hvor mye brennevin du ønsker sin dispenser gir. Noen vil bare ha noen centiliter, mens andre vil ha 5 centiliter. Den minste versjonen gir to centiliter. Det er en av de mest brukte, som det er lettere å helle enda en gang hvis du ønsker en sterkere drink. Man kan få en flaske Pilot opp til 5 cl. Det er nyttig hvis du har til å servere gode drinker og cocktails. Da er du fri for å snu flasken flere ganger, og dermed kan servere gjester raskere. Generelt er det vanlig å kjøpe en flaske Pilot, som er i den nedre enden. Dette er fordi du ikke kan velge å fylle opp en denne typen flaske øverste halvdelen opp. Hvis du bare har en 5 cl modell, er det ikke mulig å helle en liten mengde opp. Har du sett vårt brede utvalg av måleutstyr og dispensere?

Vælg en flaske Pilot til bar

eier eller operatør av en bar, kan det være smart å bruke en av dine flasker. Det gjør doseringring lettere for de ansatte, og dine gjester kan nyte en perfekt drink hver gang de bestiller. A Flaske Pilot er enkel og rask å bruke, og så det sikrer også at dine gjester ikke trenger å vente på sine cocktails. Denne type flaskekork kan også ha en økonomisk fordel for bar. Med en dispenser av alle flasker, er du sikker på at det er kun brukt den avtalte mengden alkohol i hver drink. Det er lett for de ansatte å gjøre dobbelt opp, og selv om du bruker store shot glass, er det lett å helle 2 cl opp. A Flaske Pilot sørger for at gjestene får det de har betalt for. Dine ansatte trenger ikke å anslå hvor mye alkohol de bruker og barkeeper, får du betalt for hvor mye alkohol som bruges.

Nem opererer

en flaske pilot av de kule tingene om denne typen vanningsanlegg er at du ikke trenger å snu flasken hver gang du har gitt. Det bør være med andre typer av skjenkepropper. Bør servert mange drinker, svinger bare flaske gang og la væsken renne ut av dispenseren. Deretter går du roe flasken og dispenser til neste glass. Hvis man bare holder flasken opp ned, vil dispenseren automatisk bli fylt opp igjen. Det er mye raskere enn ved øyet, og det gir et mye bedre resultat. Har du rense Flaske Pilot, kan du helle gjennom med såpevann og la det stå litt. Etter 30 minutter, skyll deg av med rent vann. Unngå plassering i direkte sollys, som det kan mørt gummipluggen slik at den lekker. Før installasjon av dispenseren, er det en god ide å dyppe gummiproppen i varmt vann i ca. 30 sekunder. Så det er mer motstandsdyktig hvis du klemmer den litt skjevt i flasken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna