Flair flaske til baren | Skandinavias beste Barlife ?

Flair Bartending blir stadig mer utbredt. Bartendere som kan utføre kule triks bak baren, vinner automatisk litt mer oppmerksomhet. Med en flair-flaske er du klar til å gå rett inn i treningslokalet. Flair-flasker brukes som en slags "trening-flaske", noe som betyr at flasken er bruddsikker. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. 31%
  Flair Flaske 75 cl BTBL3326 by Beaumont color Svart
  Flair Flaske 75 cl
  Special Price 209,00 NOK Regular Price 305,00 NOK
 2. Flairco - flairflaske (0,75l) 1131 by PRIME BAR color Svart
  Flairco - flairflaske (0,75l)
  648,75 NOK
Set Ascending Direction

Hva brukes en flair-flaske til

En flair flaske er en spesiell type flaske som ofte brukes i bartending og cocktail-making. Disse flaskene er vanligvis designet med en skrå topp og en bunn som er tyngre enn toppen. Dette designet gjør at flasken kan kastes og jongleres på forskjellige måter i luften mens man lager drinker.

Flair bartending er en form for bartending hvor bartendere bruker flair flasker og andre rekvisitter til å utføre visuelle og akrobatiske oppvisninger mens de lager drinker. Flair bartending har utviklet seg til en kunstform, og det finnes internasjonale konkurranser i flair bartending hvor bartendere kan vise sine ferdigheter og kreativitet med flair flasker og andre rekvisitter.

En flair flaske kan ha forskjellig størrelse og vekt avhengig av behovene til den enkelte bartender. Det finnes også forskjellige materialer som kan brukes til å lage flair flasker, som glass, plast og metall. Hvert type materiale har sine egne fordeler og ulemper avhengig av den enkelte bartenders preferanser og behov.

Flair flasker kan også designes med forskjellige farger og mønstre for å gi dem en mer unik og personlig stil. Det finnes også en rekke forskjellige teknikker og triks som bartendere kan utføre med flair flasker, som å jonglere dem i luften, lage forskjellige vendinger og rotasjoner, og til og med gjøre akrobatiske bevegelser med flaskene.

Mens flair bartending og bruken av flair flasker primært er relatert til underholdning og visuell appell, kan det også ha en praktisk funksjon i bartending. Flair teknikker kan hjelpe med å øke effektiviteten i baren ved å redusere tiden som kreves for å lage bestemte drinker og øke kundetilfredsheten gjennom en underholdende opplevelse.

I dag er flair bartending og bruken av flair flasker en populær trend i mange barer og klubber over hele verden. Det finnes en rekke profesjonelle bartendere som har oppnådd internasjonal berømmelse gjennom sine flair-ferdigheter og deltar i konkurranser og show over hele verden. Hvis du besøker en bar hvor flair bartending praktiseres, vil du utvilsomt bli imponert over de imponerende ferdighetene og triksene som bartendere utfører med flair flasker.

Hvorfor er en flair flaske designet slik den er

En flair flaske er designet med en skrå topp og en tungere bunn for å gi bartendere muligheten til å utføre ulike teknikker og triks med flasken, mens de jonglerer og kaster den i luften.

Den skrå toppen gjør det enklere for bartendere å gripe flasken og gi den et sikkert grep, mens den tunge bunnen gjør flasken mer stabil i luften og enklere å kaste og snurre, samtidig som den reduserer risikoen for at flasken kan knekke eller gå i stykker ved støt og slag.

Flair flasker kan også ha ulike størrelser og vekter, avhengig av den enkelte bartenders behov. Noen bartendere foretrekker lettere flasker for mer avanserte teknikker, mens andre foretrekker tyngre flasker som er mer stabile i luften og enklere å håndtere.

Det er viktig å merke seg at en flair flaske ikke kun er designet for å være underholdende og visuelt tiltalende. Bruken av flair-teknikker kan også hjelpe til med å øke effektiviteten i baren ved å redusere tiden som kreves for å lage bestemte drinker, samt øke kundetilfredsheten gjennom en underholdende opplevelse.

Alt i alt er en flair flaske designet for å gi bartendere muligheten til å utføre ulike teknikker og triks med flasken, samtidig som de opprettholder en høy grad av stabilitet og sikkerhet.

Triks med en flairflaske

En av de mest grunnleggende teknikkene er "Basic Flip", der flasken kastes opp i luften og snus rundt en gang før den fanges igjen. En annen populær teknikk er "Behind the Back", der flasken kastes bak ryggen og fanges igjen foran kroppen. "Stall" er en teknikk der flasken kastes opp i luften og stoppes midt i luften før den fanges igjen.

En annen teknikk som krever mer presisjon er "Shoulder Pop", der flasken kastes opp i luften og lander på skulderen før den dyttes opp igjen og fanges. Til slutt er "Bottle Transfer" en teknikk der bartendere overfører innholdet fra en flaske til en annen mens de jonglerer med begge flaskene.

Det er viktig å merke seg at disse teknikkene krever trening og øvelse for å utføre dem på en trygg og effektiv måte. Bartendere som utfører flair-teknikker, må ha en god forståelse av omgivelsene og ta hensyn til publikums sikkerhet når de jonglerer med flasker i baren.

Oppbevaring av en flair-flaske

En av de smarte tingene med oppbevaring med en flair flaske er at den kan bidra til å beskytte innholdet i flasken og forhindre søl når den brukes i baren.

Oppbevaring med en flair flaske kan også bidra til å forhindre søl og oversvømmelser i baren. Flaskene er designet med et tett lokk som forhindrer at innholdet renner ut når de kastes eller snus opp i luften. Noen flair flasker kan også ha en bredere hals eller en spesiell tut som gjør det enklere å helle presist og unngå søl.

Til slutt kan oppbevaring med en flair flaske også gjøre det lettere å organisere og holde styr på ulike ingredienser i baren. Bartendere kan ha en spesiell flair flaske for ulike typer sprit, mixers eller andre ingredienser, noe som gjør det enklere og mer effektivt å lage ulike drinker.

Plastflairflaske

En plastikk flair flaske har flere fordeler i forhold til en flair flaske laget av andre materialer som for eksempel metall eller glass.

For det første er en plastikk flair flaske lettere enn en metall- eller glassflaske, noe som gjør det enklere å jonglere og utføre forskjellige triks. Dette kan være en stor fordel for bartendere som ønsker å utføre kompliserte flair-teknikker med større presisjon og kontroll.

En annen fordel med plastikk flair flasker er at de er mer motstandsdyktige mot støt og slag enn glassflasker. Dette gjør dem mer holdbare og mindre tilbøyelige til å gå i stykker hvis de faller eller utsettes for annen form for skade. Det betyr også at de kan brukes igjen og igjen, noe som gjør dem mer økonomiske på lang sikt.

En plastikk flair flaske kan også være mer fleksibel og formbar enn en metall- eller glassflaske, noe som betyr at den kan ha en unik form eller design som gjør det enklere å jonglere og utføre forskjellige triks. De kan også ha en glatt overflate som gjør det lettere å gripe og jonglere med flasken.

Til slutt kan plastikk flair flasker være mer prisvennlige enn flasker laget av andre materialer, noe som gjør dem mer tilgjengelige for bartendere på et budsjett. De kan også være lettere å finne i forskjellige farger og design, noe som gir bartendere flere muligheter til å tilpasse sine flair-flasker til sin personlige stil og preferanser.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna