Reservedeler til Sifongflaske - Stort utvalg - Kjøp Online

Stort utvalg av reservedeler, tilbehør og forbruksstoffer til din sifongflaske.

Her på Barlife er vi alltid forberedt. Derfor har vi alltid reservedeler og forbruksstoffer på lager så det blir kortest mulig ventetid. Her finner du også forskjellig tilbehør til sifongflasker, bl.a. forskjellige utskiftelige hoder og beholdere alt etter om det er kremsprøyte eller brus du skal lage. Vi har alt til den populære ISI Gourmet serien. Leter du etter en reservedel som du ikke kan finne på nettsidene, er du alltid velkommen til å skrive til oss på chatten. Vi prøver alltid å gjøre alle kunder fornøyde, og vil selvfølgelig gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Isi pisk tyll - grå 2017186 by ISI color Grå
  Isi pisk tyll - grå
  175,00 NOK
 2. Varmebeskyttelse for 1 liters sifonflaske 2720 by ISI color Svart
  Varmebeskyttelse for 1 liters sifonflaske
  119,00 NOK
 3. Isi infusjonssett for pisket krem 2722 by ISI color Svart
  Isi infusjonssett for pisket krem
  365,00 NOK
 4. Varmebeskyttelse for 0,5 l. Sifonflaske 2719 by ISI color Svart
  Varmebeskyttelse for 0,5 l. Sifonflaske
  119,00 NOK
 5. Isi Sifon Holde ISIHolDer by ISI color Svart
  Isi Sifon Holde
  599,00 NOK
 6. Isi Gourmet-sett 2718 by ISI color Svart
  Isi Gourmet-sett
  268,75 NOK
 7. Sett Easy Whip 2218 by ISI color Svart
  Sett Easy Whip
  429,00 NOK
 8. ISI trakt og sil for sifonflaske 2714 by ISI color Svart
  ISI trakt og sil for sifonflaske
  635,00 NOK
 9. Sett Gourmet Whip/GW+ 2209 by ISI color Svart
  Sett Gourmet Whip/GW+
  275,00 NOK
 10. Isi dekorasjonssett for pisket krem 2715 by ISI color Svart
  Isi dekorasjonssett for pisket krem
  235,00 NOK
 11. ISI-leder 55013924 by ISI color Svart
  ISI-leder
  259,00 NOK
 12. Isi tyllsett - rustfritt stål 2717 by ISI color Svart
  Isi tyllsett - rustfritt stål
  258,75 NOK
 13. Sfion/Whipper stander 2725 by ISI color Svart
  Sfion/Whipper stander
  1315,00  NOK
 14. Sett Cream Profi/ Profi+ 3082 by ISI color Svart
  Sett Cream Profi/ Profi+
  345,00 NOK
Set Ascending Direction

Hva er en sifon?

En sifon er en beholder som brukes til å lage skum og kullsyreholdige drikker, som for eksempel brus. Den er populær både på kjøkkenet og i barer, siden den gir mulighet for å lage skum og bobler på en enkel og rask måte. Sifonen fungerer ved å injisere kullsyre i en væske, noe som skaper en kullsyreholdig effekt og et skumlag på toppen av drikken.


Sifoner finnes i forskjellige størrelser og modeller og kan ha ulike funksjoner og bruksområder. Noen sifoner er også designet for å være bærbare og kan tas med på utendørsaktiviteter eller piknik, mens andre er mer avanserte og profesjonelle og brukes i barer og restauranter.


Sifonen er en allsidig og praktisk enhet som kan hjelpe med å skape profesjonelle resultater både på kjøkkenet og i barer. Det finnes ulike typer sifoner, og det er viktig å velge riktig type avhengig av hva man skal bruke den til. Når man bruker en sifon, er det alltid viktig å følge instruksjonene nøye for å unngå å skade enheten eller skape farlige situasjoner.


En sifon er en beholder som brukes til å lage skum og kullsyreholdige drikker, som for eksempel brus. Sifoner er populære på kjøkkenet og i barer, siden de gir mulighet for å lage skum og bobler på en enkel og rask måte. Men etter en viss tid kan sifonen ha behov for vedlikehold eller reparasjon, og det kan kreve at man skaffer reservedeler.


De mest vanlige reservedelene

Noen av de mest vanlige reservedelene som kan mangle eller bli skadet på en sifon inkluderer

patronholderen, som er en del av sifonens hode hvor CO2-patronen settes inn. Hvis patronholderen er skadet eller mistet, vil det ikke være mulig å sette inn en CO2-patron i sifonen, og derfor vil sifonen ikke kunne produsere kulsyreholdige drikkevarer eller skum.


En annen vanlig reservedel som kan mangle, er tetningsringen, som er plassert i bunnen av sifonhodet og fungerer som en tettning mellom sifonhodet og sifonkroppen. Hvis tetningsringen er skadet eller utslitt, kan CO2 og væske lekke ut av sifonen og dermed redusere effektiviteten.

Tilbehør til din sifon

Isi tyllesett - rustfritt stål

Et ISI tyllesett i rustfritt stål er et sett med tylledeler som brukes i forbindelse med en fløtekremdispenser eller sifon for å tilsette smak og dekorasjon til forskjellige desserter, kaker, drikkevarer og mye mer. Settet er laget av holdbart rustfritt stål og består vanligvis av en tylleholder, en lang tylle og en kort tylle samt en skrueklemme for å feste tylleholderen til sifonen.


Med et ISI tyllesett i rustfritt stål kan man enkelt tilføye en rekke forskjellige dekorasjoner og mønstre på mat og drikkevarer. Det er også ideelt for å tilsette fløtekrem på desserter eller kaffe og te. Tyllesettet er lett å bruke og rengjøre og er en allsidig tillegg til ethvert kjøkken eller bar.

Isi dekorasjonssett for fløtekremdispenser

Et ISI dekorasjonssett for fløtekremdispensere eller sifoner er en samling av forskjellige dyser som brukes for å tilføye forskjellige former og mønstre på fløtekrem, kaker, desserter og drikkevarer. Settet er spesielt designet for bruk med ISI fløtekremdispensere og sifoner og er ideelt for profesjonelle kokker, bakerier og konditorier, så vel som hjemmekjøkken.


Dekorasjonssettet inneholder vanligvis en rekke forskjellige dyser som kan lage forskjellige former og mønstre, inkludert stjerner, sirkler, spiraler og mye mer. Dysene er laget av holdbart rustfritt stål og er enkle å bytte og rengjøre. Settet kan også inneholde en tylleholder og en skrueklemme for å feste til sifonen.

Sifon/Whipper-stativ

Sifon Whipper-stativet er en praktisk stativ for oppbevaring og bruk av sifoner eller fløtesprøyter. Med Sifon Whipper-stativet kan du holde dine sifoner eller fløtesprøyter i en ergonomisk høyde, slik at de er enkle å jobbe med og tilgjengelige under bruk. Stativet er designet for å passe de fleste sifoner og fløtesprøyter, og det kan også brukes til å oppbevare ekstra gasspatroner eller reservedeler.


Dette stativet er ideelt for profesjonelle kjøkken, barer og kafeer, samt for private kjøkken. Det hjelper til med å organisere arbeidsplassen og gjør det enkelt å oppbevare og bruke sifoner og fløtesprøyter. Stativet er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Termisk beskyttelse for sifonflaske

ISI termisk beskyttelse for 0,5 L Gourmet Fløtesprøyte og ISI termisk beskyttelse for 1 L Gourmet Fløtesprøyte er begge praktiske tilbehørsdeler for din ISI fløtesprøyte som kan beskytte hendene og fingrene mot varme under bruk.

Termisk beskyttelse er laget av et mykt og fleksibelt materiale som er behagelig å holde i og gir en god grep følelse. Den er designet for å passe nøyaktig til størrelsen på din fløtesprøyte og har en åpning som gjør det enkelt å ta på og ta av sprøyten.


ISI termisk beskyttelse er laget av høy kvalitet silikon og kan tåle temperaturer opp til 220°C. Den er enkel å ta på og av, og den kan også vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

ISI Gourmet kit

ISI Gourmet kit, som tilbys på BarLife.dk, er en omfattende pakke med alt du trenger for å lage profesjonell krem og dekorere desserter og andre retter på en imponerende måte.


Pakken inneholder en 0,5 liters Gourmet kremdispenser, 3 forskjellige dyser, en rengjøringsbørste og en oppskriftsbok med massevis av inspirasjon til hvordan du kan bruke kremdispenseren og dysene til å lage deilige desserter, kaker og andre retter.


Dysene som følger med pakken, gir deg muligheten til å lage forskjellige former og mønstre på dine desserter og kaker. Det er en stjerne-dyse for å lage flotte stjerner, en rund dyse for å lage flotte rosetter og en flat dyse for å lage flotte bånd.

ISI Trakt og sikt til Sifonflaske

ISI Trakt og Sikt til Sifonflaske er et praktisk og uunnværlig verktøy for å fylle din sifonflaske med ingredienser og sikre en jevn og glatt konsistens i dine retter. Siktet er utstyrt med et fint mesh som sikrer at alle klumper og urenheter filtreres fra ingrediensene før de fylles i sifonflasken. Dette er særlig viktig når man lager krem eller mousser hvor en jevn og glatt konsistens er avgjørende.


ISI Trakt og Sikt til Sifonflaske er lett å bruke og gjør det enkelt å fylle din sifonflaske med ingredienser. Trakten har en bred åpning som gjør det enkelt å fylle ingredienser i, og siktet kan tas av og på etter behov. Hvis du ønsker å lage krem, mousse eller andre retter med en jevn og glatt konsistens, er ISI Trakt og Sikt til Sifonflaske et must-have verktøy for ditt kjøkken.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna