Sifongflaske - Stort utvalg - Online Kjøp på Barlife

En sifongflaske er et allsidig redskap i en bar. Foruten at en sifongflaske er en bare må-ha ting for de som elsker å lage kake, kan de også brukes til mange andre ting, f.eks. når du skal trylle i baren.

De er nærmest perfekte når du skal porsjonere ut krem på irish coffee. Med en god sifongflaske har du alltid krem tilgjengelig, og det blir enkelt å porsjonere det ut, og fløten holder seg lengre. Les mer om våre sifongflasker her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Sifonflaske Gourmet 1L ISI 1703 by ISI color Svart
  Sifonflaske Gourmet 1L ISI
  1348,75  NOK
 2. Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI 1603 by ISI color Svart
  Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI
  1215,00  NOK
 3. Nitro Whip Sifon 1790 by ISI color Svart
  Nitro Whip Sifon
  1685,00  NOK
 4. Sifonflaske 1ltr ISI 1730 by ISI color Svart
  Sifonflaske 1ltr ISI
  1199,00  NOK
 5. Sifonflaske 0,5 liter ISI 1630 by ISI color Svart
  Sifonflaske 0,5 liter ISI
  918,75 NOK
Set Ascending Direction

Perfekt pisket krem ??med en sifong

Et av formål, som en sifongflaske møtes er å lage pisket krem. Hvis du ønsker den perfekte pisket krem, uten å piske i hdrinken, eller dra en håndmikser hastighet er en sifongflaske det opplagte valget. Det er nyttig hvis du har til å bake eller bruke pisket krem ??for sine drinker. En av de store fordelene med en sifongflaske er at du kan helle fløten og sette hele flasken i kjøleskapet. Kremen er ikke dårlig, og du kan bruke sifongflaske, når du vil. Det er lett å få mengden krem ??du vil, med en touch. Går det lenger mellom å bruke sin sifongflaske, husk at du trykker litt pisket krem ??ut før du bruker det i mat eller drikke hans. Det kan sitte en liten bit av et overshot av pisket krem ??i røret. Sifongflasker kommer i forskjellige størrelser, avhengig av hvor mye pisket krem ??du må bruge.

Sifongflaske å baren

Det er ikke bare for de nydelige desserter som sifongflaske er bra å ha på hdrinken. Skulle du få varm sjokolade med pisket krem, er det raskt og enkelt å bruke. Det vil alltid smaker best hvis det brukes ekte krem. Hvis du vil at pisket krem, får en twist av en annen smak, kan du velge å sette den i kremen før den helles på sifongflaske. Et eksempel kan være varm sjokolade, med en twist av skogsbær i pisket krem. Bare fantasien setter grenser. Det er viktig å bruke ekstrakter eller konsentrater, hvis krem ??skål fra vannlåsen må ha en annen smak. Er for mye væske, ikke krem, kan det påvirke utfallet av pisket krem. En annen klassiker der en sifongflaske kommer til sin rett, er Irish Coffee. Ekte pisket krem ??er kronen og du vil ekspermentere litt, prøve å legge en lav spaken kaffe ekstrakt til kremen. Gjestene dine vil elske det.Sifongflaske å varme væskerDet er ikke bare for pisket krem ??som en sifongflaske er godt å ha. Flere av modellene vi selger her på siden, kan også tåle varme væsker. Har du for eksempel lage en bearnaise skum, er det mulig å helle hele saus over sifongflasken. La den stå i et varmt vannbad, om ikke den skum må brukes umiddelbart. Det er nesten bare fantasien setter grenser for hva en sifongflaske kan brukes på kjøkkenet. Hver imidlertid oppmerksom på modellen du ønsker, tåler varme væsker. Bruker du en feil sifongflaske å varme væsker kan skade pakningene i den. Velg en sifongflaske pakke behov for å eksperimentere på kjøkkenet og få din indre bakverk fremover, så er det en god idé å velge en pakke avtale. Vi selger flere pakker med alt du trenger for å lage den perfekte kremen. Pakkene er åpenbart en sifongflaske, patroner og annet stilig tilbehør. Det er like forskjellige dyser som gir kremen en fin touch. Skulle sifongflaske skiller seg ut, er det viktig at det ser bra ut. Vi har flere modeller i rustfritt stål eller børstet aluminium. Hvis du velger å kjøpe en pakke som inkluderte patronene. Hvis du kjøper en sifongflaske for seg selv, må du huske å kjøpe patroner ved siden av.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna