Pisket krem ??sprøyteflaske ? Kjøp billige online på Barlife.no

En kremsprøyte er ikke til å unnvære

når du skal pynte en bløtkake eller når du skal lage den perfekte Irish Coffee. Den enkle og raskeste måten å lage pisket krem på er med en sprøyteflaske, det tar for lang tid å lage det med en visp i en bolle. Med en krem??sprøyte er det også mye lettere å dosere i riktig mengde. Det er heller ikke behov for å kjøpe billig hermetisert krem. Bruk ekte pisket krem ??når du og dine gjester skal kose dere med dessert eller noe annet det skal pisket krem på. Med ulike dyser er det mulig å lage vakre dekorasjoner. Klikk her og lær mer om kremsprøyter

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Destino kremsprøyte, 0,5 l. 55243205 by NON BRAND color Svart
  Destino kremsprøyte, 0,5 l.
  795,00 NOK
 2. Sifonflaske 1ltr ISI 1730 by ISI color Svart
  Sifonflaske 1ltr ISI
  1199,00  NOK
 3. Destino Siphon - Rustfritt stål (1.0l) 55243210 by NON BRAND color Svart
  Destino Siphon - Rustfritt stål (1.0l)
  1135,00  NOK
 4. Sifonflaske 0,5 liter ISI 1630 by ISI color Svart
  Sifonflaske 0,5 liter ISI
  918,75 NOK
Set Ascending Direction

Flødesifong make pisket krem ??i en hast for å få riktig kvalitet på sitt pisket krem, det er bare to alternativer.

Enten det startet med visp eller en stor håndmikser. Det tar tid, rot og er svært viktig i et kjøkken. Den andre og enklere tilnærming er med en flødesifong. Det eneste kravet for å lage perfekt pisket krem, er å helle kremen inn i beholderen og trykk på knappen. Det er lett å doseringre, og samtidig kan sette sin pisket krem ??spray inn i kjøleskapet. Dette holder kremen seg god lang når beholderen er helt lufttett. Vær oppmerksom på at det kan sitte svært lite rester i munnstykket. Den er lett å fjerne med en hurtig trykk. Bruker du mye pisket krem ??på en gang, så sørg for å kjøpe en stor pisket krem ??spray. Alternativt kan du bare fylle opp en mindre opp flere ganger. Det er bare å skru på lokket og helle mer fløte i beholderen.

Ren pisket krem ??fra en flødeskumssprøjte

Det skal være enkelt og raskt å lage en nydelig pisket krem. Mange velger å kjøpe hermetisert krem. Det er en rask alternativ til ekte pisket krem, men kvaliteten er sjelden bra. Ofte kan det pisket krem ??i en også tilsettes forskjellige E-nummer, og andre tilsetningsstoffer. Med en flødesifong kan du være sikker på at kremen inneholder noe annet enn luft og fløte. Pisket krem ??sprøytene har den fordelen at de gjør perfekt pisket krem ??hver gang. Så det er ingenting av dette har pisket for lite eller for mye. Hvis du vil at kremen vil bli krydret opp litt, og deretter legge ekstrakter eller konsentrater. Kanskje du trenger å gjøre en dessert hvor pisket krem ??bør ha litt lakris smak. Dette gjøres enkelt ved å tilsette konsentratet til kremen i beholderen. Vær forsiktig med å legge for mye mer væske enn krem. Det kan føre til at kremen raskt kollapser når det kommer ut av en flødesifong.

Hva pisket krem ??spray dress dig

Når velge en krem ??sprøyte, er det viktig å vurdere sine behov. Den må brukes i en bar eller i en restaurant, kan det være nødvendig å forstørre. De er tilgjengelige med en kapasitet opp til 1L. Skulle flødesifongen brukes privat, kan det være nok med en av de mindre modellene. Mange velger å kjøpe en versjon av 0.5L, siden størrelsen gjør den veldig allsidig. Hvis du kjøper en liten versjon, kan du securer i det faktum at de er raske til å fylle opp igjen. Det tar ikke mer enn 30 sekunder, deretter pisket krem ??sprøyte klar igjen. Det er viktig å huske at en beholder på 1 liter fløte, gir betydelig mer pisket krem. En god tommelfingerregel er at volumet fordobles.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna