Billige gasspatroner for sifongflaske - Online Kjøp på Barlife ?

Kullsyrepatroner til dine sifongflasker.

Enten du bruker dine sifongflasker bare til å lage pisket krem eller for å lage kullsyre i drikke, må du alltid sørge for å ha ekstra kullsyrepatroner liggende. Kullsyrepatronene finnes i flere varianter, og vi har de fleste på lager. Når du skal bestille nye kullsyrepatroner er det viktig å bestille de som passer til din sifongflaske. Les mer om de forskjellige sifongflasker og kullsyrepatroner her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Nitropatroner (2,4g) (16stk. pakke) 0705 by ISI color Svart
  Nitropatroner (2,4g) (16stk. pakke)
  229,00 NOK
 2. Soda-patroner 10stk 0014 by LISS color Svart
  Soda-patroner 10stk
  89,00 NOK
 3. Argon kapsler 2 stk. Til IFAP100 IFAP202 by IFAP color Svart
  Argon kapsler 2 stk. Til IFAP100
  289,00 NOK
 4. 17%
  Patroner 2 stk til vinskjenker Coravin 50608002 by BF15 color Svart
  Patroner 2 stk til vinskjenker Coravin
  Special Price 289,00 NOK Regular Price 348,75 NOK
 5. Argon kapsler 10 stk. Til IFAP100 IFAP210 by IFAP color Svart
  Argon kapsler 10 stk. Til IFAP100
  1459,00  NOK
 6. Gasbrennerpatron Ultra 210 g 59100203 by ARCOROC color Svart
  Gasbrennerpatron Ultra 210 g
  389,00 NOK
Set Ascending Direction

Velg riktig gaspatroner

Hvis du har kjøpt en sifongflaske, er det ikke verdt mye uten gasspatroner. På Barlife kan du finne mange forskjellige versjoner, og du kan finne akkurat den som passer din type sifongflaske. Det kan være vanskelig å skille mellom de forskjellige patroner. Det er forskjeller i noen av dem, og det kan bety at de ikke vil gjøre for din sifongflaske pisket krem ??eller spray. Hvis vi forhandle type gasspatroner til sifongflaske du bruker, kan du finne de rette til å bruke, finne sifongflaske og trykk på den. Vi forhandler det, det er alltid på baksiden av boksen, eller et sted å sifongflaske type gasspatron som kan brukes. Har du funnet den rette typen, kan du velge noen patroner av typen. Vi selger forskjellige merker, men patronene er universelle. Husk at patronene er laget av metall. De må kastes i søppelcontainer for metall, slik at de kan være genbrugt.

Så lenge varer gaspatroner

De fleste gassgeneratorer sifongflaske er universelle, slik at de kan passe på alt utstyret. Holdbarheten av en enkelt gass kan variere mye, avhengig av vannlåsen brukes i. Bruk kremen i en sprøyte, de vil holde i lang tid, siden det sjelden gjør mye pisket krem ??om gangen. Når du har satt en patron i sin pisket krem ??sprøyte, mister den ikke gass. Det kan bli satt i et skap, og skal fortsatt være tilgjengelig for bruk lenge etter. Der normalt brukes mest gass er kullsyresifonger. Her du gjør med andre 8G gassbeholderen til 1,5-2L væske. Den kommer imidlertid mye avhenger av hvor mye karbondioksid du ønsker å legge til sin flytende. Noen ønsker at deres drikke er veldig kullsyre mens andre ønsker mild dusj. Det er mulig å kjøpe forskjellige pakker. Det kan kjøpes fra 10 og opp til 50 patroner om gangen. Ofte er det billigere å kjøpe mang en gang, og du er også sikker på at du har patroner nok.

Har du funnet din favoritt sifongflaske pisket krem ??eller spray?

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna