Vinkjøler Stander

Vinkjølerstativ

Hos Barlife finner du garantert en vinkjølerstativ som passer til dine behov. Enten du er på jakt etter en stilig og elegant vinkjølerstativ til stuen din eller en mer praktisk løsning til vinkjelleren din, har vi det perfekte produktet for deg. Hvis du er interessert i dette, kan du lese mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Vinkjøler holder 9790 by BARLIFE color Sølv
  Vinkjøler holder
  138,75 NOK
 2. Champagnekjølerstativ 71 cm Bar0360 by NON BRAND color Svart
  Champagnekjølerstativ 71 cm
  478,75 NOK
 3. Champagnekjøler Stativ - Tradisjonell BTBL3509 by Beaumont color Svart
  Champagnekjøler Stativ - Tradisjonell
  618,75 NOK
 4. Vinkjøler holder - Delux 4664 by BARLIFE color Sølv
  Vinkjøler holder - Delux
  528,75 NOK
 5. Forkrommet bordkantspandholder TIBH by Genware color Svart
  Forkrommet bordkantspandholder
  298,75 NOK
 6. Holder - Champagnespann 378 by PRIME BAR color Svart
  Holder - Champagnespann
  248,75 NOK
Set Ascending Direction

Vinkjølerstativ

En vinkjølerstativ er en beholder laget av metall, glass eller plast, som brukes til å holde vinflasker kjølige. Disse stativene er designet for å gi en elegant måte å presentere vinflasker på, samtidig som de holder dem på riktig temperatur.

Et vinkjølerstativ kan ha ulike kapasiteter, fra en enkelt flaske til flere flasker. De kan også ha ulike former og stiler, som enkeltstående stående flasker eller flere flasker stablet horisontalt.

Mange vinkjølerstativer er isolert og kan derfor holde vinen kjølig i flere timer. Noen modeller har til og med en innebygd kjøleenhet eller mulighet for å legge til is eller kjøleelementer for å opprettholde ønsket temperatur.

Et vinkjølerstativ er et godt valg for fester, middager og andre sosiale arrangementer hvor det serveres vin. Det gir ikke bare en elegant måte å presentere vinflasker på, men det holder også vinflaskene kjølige og tilgjengelige for gjestene.


Gulvstativ

Et Gulvstativ for vinkjøler er en større type vinkjølerstativ, som vanligvis er designet for å stå fritt på gulvet og gi en stabil base for vinkjøleren. Denne typen stativ kan ha ulike størrelser og kapasiteter, alt avhengig av antallet av flasker den skal kunne oppbevare.

Et gulvstativ for vinkjøler kan ha ulike materialer, som metall, tre, glass eller plast, og designet kan variere fra enkle og elegante til mer dekorative og ornamentale design.

Noen gulvstativer for vinkjøler kan ha flere nivåer eller hyller, slik at du kan oppbevare flere flasker samtidig, og noen modeller kan til og med ha en innebygd kjøleenhet som kan holde vinen kjølig og klar til servering.

Gulvstativer for vinkjøler kan også ha ekstra funksjoner, som for eksempel hjul som gjør det enkelt å flytte rundt på dem, eller innebygde lys som fremhever flaskene og skaper en mer stemningsfull atmosfære.

Et gulvstativ for vinkjøler kan være et godt valg hvis du trenger å oppbevare mange flasker med ulike viner samtidig, og ønsker en praktisk og elegant måte å organisere dem på. Det er også egnet for bruk på restauranter, barer eller andre steder hvor vinen skal presenteres på en elegant og profesjonell måte.

Bordholder for vinkjøler

En Bordholder for vinkjøler er en mindre type vinkjølerholder som er designet for å stå på et bord eller en bar. Denne typen holder kan ha forskjellige størrelser og kapasiteter, og er egnet for å oppbevare et mindre antall flasker.

Bordholdere for vinkjølere er vanligvis laget av materialer som metall, tre eller plast, og de kan ha et enkelt og stilrent design eller et mer dekorativt og ornamentalt design.

Noen bordholdere for vinkjølere kan ha en integrert kjøleenhet som kan holde vinen kald og klar til servering, mens andre kan ha en innebygd dryppbrett for å samle eventuelle dråper fra flaskene.

Bordholdere for vinkjølere er praktiske for hjemmebruk eller mindre sammenkomster hvor det kun er behov for å oppbevare et mindre antall flasker om gangen. De kan også være et godt tillegg til en restaurant eller bar, hvor du ønsker å vise frem et utvalg av vin på en elegant og presentabel måte.

Utover å oppbevare vin, kan bordholdere for vinkjølere også ha en dekorativ funksjon i et rom og legge til en elegant touch til interiøret.

Champagnekjøler med holder

Dette er en Bordholder for Champagnekjøler, som er designet for å stå på bordet eller i baren. Den er laget av metall og har en elegant og minimalistisk stil. Denne holderen er egnet for å oppbevare en flaske Champagne eller vin om gangen, og er ideell for mindre sammenkomster eller festlige anledninger.

Holderen er designet med en slank form, slik at den ikke tar opp for mye plass på bordet, og den er utstyrt med en holder som kan holde flasken på plass. Holderen har også en dryppbrett som kan samle opp eventuelle dråper fra flasken og beskytte bordet mot fuktighetsskader.

Holderen er enkel å montere og kan lett tas fra hverandre når den ikke er i bruk. Den er også lett å rengjøre, noe som gjør det enkelt å opprettholde sitt elegante og stilfulle utseende.

Alt i alt er denne Bordholderen for Champagne- eller vinkjøler et godt valg hvis du ønsker å vise frem en flaske Champagne eller vin på en elegant og profesjonell måte.

Vinholderstativ i svart

Dette er en Tradisjonell Bordstativ for Champagnekjøler, designet for å stå på bordet eller i baren. Stativet er laget av metall og har en klassisk og tidløs stil med et antikt utseende som kan tilføye en rustikk og sjarmfull atmosfære til baren eller hjemmet ditt.

Dette bordstativet er egnet for oppbevaring av en flaske champagne eller vin om gangen og er ideell for mindre sammenkomster eller festlige anledninger. Det er også utstyrt med en drypbakke som kan fange opp eventuelle drypp fra flasken og beskytte bordet mot fuktighetsskader.

Stativet er lett å montere og enkelt å rengjøre, noe som gjør det enkelt å opprettholde sin elegante og stilfulle utseende. Stativet har også en høyde på 67 cm, som gjør det enkelt å plassere på en bordplate eller en bardisk.

Alt i alt er dette tradisjonelle bordstativet for Champagnekjøler et godt valg hvis du ønsker å tilføye en antikk og sjarmfull atmosfære til baren eller hjemmet ditt og samtidig presentere en flaske champagne eller vin på en elegant måte.

Stativ for Vin & Champagnekjøler

Dette er en Bordstativ for Vin- og Champagnekjøler designet for å stå på bordet eller i baren. Stativet er laget av krom og har en moderne og stilfullt utseende som kan passe til enhver innredning.

Dette bordstativet er egnet for oppbevaring av en flaske champagne eller vin om gangen og er ideell for mindre sammenkomster eller festlige anledninger. Det er også utstyrt med en drypbakke som kan fange opp eventuelle drypp fra flasken og beskytte bordet mot fuktighetsskader.

Stativet er lett å montere og enkelt å rengjøre, noe som gjør det enkelt å opprettholde sin elegante og stilfulle utseende. Dette stativet er også justerbart i høyden, slik at det kan tilpasses forskjellige flaskestørrelser.

Alt i alt er dette bordstativet for Vin- og Champagnekjøler et godt valg hvis du ønsker å presentere en flaske champagne eller vin på en elegant og moderne måte.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna