Bar kjøleskap

Drømmer du om et kjøleskap eksklusivt til drinkene dine, så er det et klassisk barkjøleskap du bør ha fingrene i. Kanskje du har vært på et hotell hvor din egen private minibar er installert på rommet, med et lite utvalg av øl, brus og kanskje til og med champagne. De fleste barkjøleskap er utstyrt med en glassdør slik at du kan se inn i de nedkjølte drikkene, men du kan også enkelt finne ditt neste minikjøleskap, som ikke er gjennomsiktig.

Her på BarLife selger vi barkjøleskap i flere ulike størrelser og design, så du kan mest sannsynlig finne et kjøleskap som passer dine og din bars behov. les mer her

Loading...
We can't find products matching the selection.

Barkjøleskap til baren

For de fleste er det garantert det gjennomsiktige kjøleskapet som dukker opp først når temaet er barkjøleskap. Et kjøleskap med glassdør er bare ideelt for baren, og brukes av mange barer, restauranter, kafeer og mer. når øl skal skjenkes over bardisken. På grunn av den relativt krympede veksten sammenlignet med vanlige kjøleskap, ser barkjøleskapet perfekt ut under bardisken eller som en innebygd del av baren. På den måten har du alltid kalde øl like ved hånden, uten at kjøleskapet tar mye gulvplass fra baren.

Barkjøleskapet kan i seg selv brukes til å oppbevare de drikkene du ønsker, men i de fleste tilfeller er det først og fremst øl og brus som oppbevares i det, derfor omtales barkjøleskapet også populært som et ølkjøleskap eller et bruskjøleskap. ...

Med et minikjøleskap med glassdør kan du alltid holde øye med ingrediensen til drikkene du oppbevarer i det uten å måtte åpne og lukke kjøleskapet i tide og utide. Du har et kjøleskap som er perfekt for montering eller som enkelt kan stå under bardisken, og da har du selvfølgelig alltid kjølig drikke å dvele over disken.

Derfor er barkjøleskapet et "must-have" når det kommer til møbler til baren din.

Her på BarLife har vi også et stort utvalg av vinkjølere og champagnekjølere, hvis du ikke er ute etter et definitivt kjøleskap, men i stedet et litt lettere apparat der du kan oppbevare en flaske champagne eller hvitvin avkjølt.

Barkjøleskap i forskjellige størrelser og fasonger

Vi selger alt fra fatkjølere til det klassiske kjøleskapet med glassdør. For når det kommer til ting til baren, er et såkalt ølkjøleskap en nødvendighet.

I den litt mer "uskyldige" enden av skalaen finner vi tønnekjøleren, som tilhører den mer mobile og fleksible enden. En fatkjøler er skikkelig smart hvis du f.eks. må stå på stand for å markedsføre et produkt, eller av en annen grunn må transportere det fra A til B relativt ofte. Vi selger fatkjølere på 40 liter opp til 85 liter, så det er rikelig med mulighet til å lagre mange drikkevarer i den. For å beskrive fatkjøleren på den mest fargerike måten har du praktisk talt en stang på hjul, noe som i mange situasjoner kan være ekstremt nyttig.

Av de minste barkjøleskapene selger vi kjøleskap med kapasitet på 35 til 40 liter, både med og uten glassdør. Hvis du ikke har mye plass eller bare ønsker et lite kjøleskap med glassdør, så kan vi anbefale deg dette på det varmeste Minibar Display Kjøleskap på 35 liter. Den passer perfekt i garasjen, festlokalet eller arbeidsplassen og da er dette kjøleskapet helt stille.

Trenger du en minibar som kan romme litt mer, trenger vi et kaliber som heter +100 liter. Her har vi også et bredt utvalg, men du får den aller beste kvaliteten i vårt 136 liters barkjøleskap. Rammen er sort med glassdør og i fronten er det varmeutånding, noe som gjør dette kjøleskapet til perfekt installasjon eller for plassering under bardisken.

Du kan også bytte ut enkeltdørsversjonen med storebroren, som har 2 dører i stedet. Her får du et kjøleskap med en kapasitet på 211 liter. I stedet for å måtte åpne og lukke kjøleskapet med den klassiske dørfunksjonen, har dette kjøleskapet en skyvedør slik at du enkelt og raskt kan komme til drinkene, uten å havne i vanskelige posisjoner.

Har du ikke nok i 211 liter, må du ha fingrene i den helt store utgaven på 324 liter. Dette kjøleskapet er en versjon med 3 dører, som også har skyvedørsfunksjon og tilhører en større bar, hvor det er godplass under bardisken.

Den dekorative minibaren

Liker du å skeie ut litt av det mer klassiske utseendet, så får du her på BarLife noen enormt kule minikjøleskap med motiver. Hvis minibarkjøleskapet utelukkende er ment som et kjøleskap for brus, kan det være en idé med et Coca Cola-kjøleskap. Denne er tilgjengelig i både 50 liter og 115 liter, og vil innta baren med den ikoniske rødfargen og den godt likte logoen. Du kan selvfølgelig også oppbevare øl i Coca Cola-kjøleskapet ditt, men det vil skape en herlig atmosfære om du fyller skapet med Coca Cola-bokser.

Hvis "Sticky Fingers" eller "Aftermath" også er noen av dine absolutte favorittplater, så ikke juks deg selv til kjøleskapet utsmykket med den legendariske tungen til Rolling Stones. Lag et bilde av rock 'n roll i baren eller på arbeidsplassen, og fyr opp Mick Jaggers autentiske stemme. Med tonene fra Rolling Stones kommer du garantert til å gå i gatene og den kuleste atmosfæren. Kapasiteten er ca. 50 liter, som kan fylles opp med øl, vann og mange kule gitarsoloer.

I motsatt ende av Coca Cola-skapet finner du kjøleskapet dekorert av ølprodusenten BECK’s. På lik linje med et Tuborg-kjøleskap eller et Carlsberg-kjøleskap er denne modellen essensiell for oppbevaring av øl. Skap et kjølig miljø i festlokalet, garasjen eller arbeidsplassen med denne minibaren, som sørger for at det alltid er øl og vann i kjøleskapet.

Når du ønsker å dekorere baren din med deilig og samtidig uunnværlig utstyr, må barkjøleskapet inngå i den kategorien møbler. Og med de mange ulike alternativene for å finne kjøleskap i ulike størrelser og design, kan du definitivt også finne et kjøleskap som passer dine og barens behov. Enten du driver en profesjonell bar, eller er den heldige eieren av en hjemmebar, er minibarkjøleskapet bare et must.

Du er mer enn velkommen til å utforske blant vårt brede utvalg av forskjellige minikjølere, for å finne den rette løsningen for deg.

Nyt!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna