Bruk metall som et alternativ til sugerør av plast

Hold deg oppdatert og ta den i en av de helt store trendene og invester i metall sugerør. Sugerør i metall har igjennom de seneste år virkelig blitt populært og i tillegg til å være flotte og innovative er de også utrolig praktiske – alt sammen mens de sparer både deg og miljøet for skadelige kjemikaler. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Sugerør 6stk + 1 børste ST30126 by Steel-Function color Svart
  Sugerør 6stk + 1 børste
  108,75 NOK
 2. Drikke sugerør sett 17 stk. ST72054 by Steel-Function color Svart
  Drikke sugerør sett 17 stk.
  198,75 NOK
 3. Sugerør stål - Gunmetal Look 11 stk - 21,5cm 6ø 11193381 by APS color Gunmetal
  Sugerør stål - Gunmetal Look 11 stk - 21,5cm 6ø
  248,75 NOK
 4. Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 6ø 11193380 by APS color Kobber
  Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 6ø
  248,75 NOK
 5. Sugerør stål - Rainbow Look 11 stk - 21,5cm 8ø 11193385 by APS color Svart
  Sugerør stål - Rainbow Look 11 stk - 21,5cm 8ø
  268,75 NOK
 6. Sugerør stål - Rainbow Look 11 stk - 21,5cm 6ø 11193382 by APS color Svart
  Sugerør stål - Rainbow Look 11 stk - 21,5cm 6ø
  248,75 NOK
 7. Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 8ø 11193383 by APS color Kobber
  Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 8ø
  268,75 NOK
 8. Sugerør 4 stk + 1 børste ST30120 by Steel-Function color Svart
  Sugerør 4 stk + 1 børste
  108,75 NOK
 9. Sugerør stål - Gunmetal Look 11 stk - 21,5cm 8ø 11193384 by APS color Gunmetal
  Sugerør stål - Gunmetal Look 11 stk - 21,5cm 8ø
  268,75 NOK
 10. Metal sugerør 21cm 6mm Pk25 BTBL3869 by Beaumont color Svart
  Metal sugerør 21cm 6mm Pk25
  388,75 NOK
Set Ascending Direction

Du kan både kjøpe metall sugerør i en fysisk butikk, men du kan også kjøpe dem på nettet hos oss. 

Vi har et bredt sortiment av både billige metall sugerør og sugerør av metall som ligger i den litt høyere prisklassen. Uansett hva du ser etter så finner du med stor sannsynlighet noe i sortimentet vårt. 

Metall sugerør fjør en forskjell

Det er veldig populært med metall sugerør eller sugerør i stål. Grunnen til dette er fordi det både gir et industrielt og samtidig eksklusivt uttrykk. Metall sugerør kan brukes flere ganger og det passer kanskje til deg som skal servere mange cocktails i hjemmebaren. Etter bruk settes de bare i oppvaskmaskinen og så er de klare til og brukes igjen. I tillegg til å spare penger på å slippe å kjøpe nye sugerør hele tiden og å investere i nye sugerør i plastikk, gjør du også noe veldig bra for miljøet.

Miljø og metall

En av de helt store grunnene til global oppvarming er hvordan vi behandler plastikken vår. Ved å investere i metall sugerør sier du nei til en plastikk industri som har vanskelig ved å resirkulere og gjenbruke plastikk.

Metall sugerør er enkle å vaske og kan brukes igjen og igjen. Gjør deg selv og miljøet en tjeneste og invester i sugerør i metall.

5 gode grunner til å skaffe seg metall sugerør

Kanskje kjenner du allerede den type metall sugerør med skje, som blir spesielt brukt når man drikker varm kakao og lignende varm drikke.

Men det er kun til de varme drikker at metall sugerør ofte brukes. Du kan også bruke disse sugerørene til cocktails, brus eller til de drikker som du normalt vil bruke plastikk sugerør til.

Faktisk er det en hel rekke med gode argumenter for hvorfor du skal skifte ut de klassiske plastikk sugerørene med et i metall.

1. De miljømessige årsakene

Første gode grunn til hvorfor du bør vurdere å skifte engangssugerørene ut med resirkulerbare metall sugerør er helt enkelt av miljømessige årsaker.

Normalt sett er sugerør nemlig et produkt vi bruker en gang før vi kaster det ut. Problemet er det store plastutslippet, som både skader verdenshavet vårt, markene våre og vårt dyremessige økosystem.

Selv om vi naturligvis gjør stor innsats for å resirkulere plastikken vår hjemme ved hjelp av grundig avfallssortering så er en plastikkgjenstand som et uskyldig sugerør en av de store synderne. Og i bunn og grunn har sugerøret et formål, som mange kunne vært utenom.

Alene av den grunn kan vi varmt anbefale deg å få fingrene i et resirkulert metall sugerør.

2. Metall sugerør er det beste alternativet

Det finnes også andre resirkulerbare sugerør enn dem i metall. Blant annet kan du kjøpe sugerør i bambus eller i glass, som også kan være en god løsning.

Kjøper du for eksempel sugerør i glass vil det naturligvis være en risiko for at man mister de og dermed kan de gå i stykker. Den risikoen finnes ikke med sugerørene i metall. 

Dessuten er sugerør i metall vesentlig lettere å rengjøre enn sugerør i bambus, som gjør det til en stor fordel å skaffe seg et sugerør i metall. 

3. De er som skapt til drinker

I tillegg til alle de miljømessige grunnene, så er metall sugerør også faktisk skapt til deres formål: nemlig drinker og cocktails. De er med på å gi et eksklusivt uttrykk, som bare er med på å gjøre en god drink enda mer appetittlig.

Metall sugerør kan også fås i forskjellige dekorative nyanser som for eksempel et metall sugerør i gull, kobber eller regnbuefarger. Mange av disse sugerørene har også et naturlig knekk som gjør drinken din eksotisk og lett å drikke av. 

4. Gjenbrukbart

Vi har allerede vært rundt metallsugerørets gjenbrukbarhet, men det er virkelig en av de store «no brainers», med å skaffe seg disse sugerørene til hjemmet eller baren. Du kan bruke gjenbrukbare sugerør om og om igjen, som er utrolig verdifullt for både deg og for klimaet.

5. Lett å rengjøre

Det gode med metall sugerør er at du bare kan sette dem i oppvaskmaskinen og så er de rene. Ønsker du å være ekstra grundig med rengjøringen av sugerørene så kan du også kjøpe samlede pakker, der det følger med en rensebørste, som for eksempel er tilfelle med denne samlede sugerørspakken. På denne måten sikrer du deg best hygiene når du bruker sugerørene, samtidig er du garantert at sugerørene holder i mange år.

Metall sugerør er ikke for alle

Selv om metallsugerøret har enormt mange fordeler, så vil vi bare forbeholde oss retten til å si at sugerør av metall ikke er tilpasset alle. Dessverre er det gjennom tiden skjedd noen uhell i forbindelse med bruken av metall sugerør.

Det er viktig å huske at denne typen sugerør kan gjøre skade hvis man på den ene eller andre måten faller mens man har glasset i hånden. Og det har dessverre vært noen alvorlige tilfeller med folk som har kommet til alvorlig skade. 

Derfor er det viktig at du gjør deg noen forholdsregler, som blant annet betyr at du skal være ekstra forsiktig når du går med glass i hånden som inneholder et metall sugerør. 

Er du på en eller annen måte motorisk utfordret er det vår klareste anbefaling at du ikke er i bevegelse mens du har et metall sugerør på deg. Risikoen for å komme til skade hvis du faller kan nemlig ha fatale konsekvenser, som både vi og du ønsker å unngå. 

Så bruk din sunne fornuft når du er i besittelse av denne typen sugerør.

Alternativer til metall sugerør

Metall sugerør er en god erstatning til det plastikk sugerøret. Fokuset på miljøet og bæredyktighet har gjort at metallsugerøret har blitt utrolig populært. Det er veldig estetiske samtidig som at de kan brukes igjen og igjen.

Det er ikke nødvendigvis alle som har falt pladask for metall variante. Hvis du har vært blant dem som har hatt tendens til å bite sammen rundt plastikksugerøret, så bør du være litt ekstra varsom når du bruker metall sugerør for å unngå en uheldig overraskelse. 

Hvis du kan nikke deg gjenkjennende til denne tendensen så kan silikon sugerør være et godt valg for deg. Et eksempel er pakken med 6 stykker fargerike silikon sugerør med medfølgende rengjøringsbørste. 

Sugerørene er friske og fargerike i utseende, de kan lett rengjøres og kan derfor brukes gjentatte ganger, slik at du har gleden av dem i mange år. 

I tillegg kan det koste mye hvis du skal holde en fest og velger metall sugerør til alle gjestene. I det tilfelle kan det være en fordel å se nærmere på papir eller pappsugerør, bie nedbrytbare plastikk sugerør samt bambussugerør. 

Ved å for eksempel velge pappsugerør eller bio nedbrytbare sugerør til større forsamlinger unngår du også rengjøringen av de resirkulerbare metall sugerørene. Pappsugerøren finnes også i fine farger og mønstre som er ekstra festlig. 

Ofte stilte spørgsmål om metal sugerør

Det oppstår ofte mange spørsmål i forbindelse med den stigende etterspørselen på metall sugerør. I takt med at folk får øynene opp for den resirkulerbare oppfinnelsen, så reiser det seg naturligvis noen spørsmål om hva metall sugerør egentlig er. Vi har oppsummert noen av de mest vesentlige spørsmålene, som du kan lese svarene på her under.

Hva er forskjellen på plastikk sugerør og metall sugerør

Det er naturligvis et veldig viktig spørsmål og det kan også besvares på mange måter. Men hvis vi ser på de helt grunnleggende forholdene i forhold til material forskjellen så er plastikk sugerør laget av polypropylen. Dessuten inneholder det Bisphenol A, som kan løses litt opp i drinken din om du drikker.

Metall sugerøret er laget av rustfritt stål, som hverken er etsende eller avgir noen form for smak, og så kan du naturligvis bruke metall sugerør flere ganger.

Er metall sugerør bio nedbrytbare

Nei, som hovedregel er metall i bio nedbrytbart. Derfor skal du alltid kaste metall i spesielle kontainere. Hvis du ønsker å drikke av bio nedbrytbare sugerør kan vi anbefale deg å se nærmere på bambus sugerør eller sugerør i papir.

Er spissen på metalsugerør skarpp?

Nei, du skal ikke være bekymret for at du kommer til å skjære leppene dine eller tungen din på et metall sugerør. Endene er veldig myke og du kan dermed ta det med ro og drikke av et metall sugerør.

Vårt utvalg av metall sugerør

Her hos BarLife finner du forskjellige metall sugerør. En av våre mest populære produkter er fra Final Touch, som har utviklet dette fantastiske sugerøret dedikert til drinker og cocktails. Det kule med denne utgaven er at du får et metall sugerør med en medfølgende eske, som gir et flott uttrykk.

Ellers inneholder sortimentet vårt litt for enhver smak. Og ved å kjøpe metall sugerør er du alltid garantert den beste kvaliteten. 

Du er alltid mer enn velkommen til å finne inspirasjon blant utvalget vårt, slik at du kan finne de perfekte sugerørene til baren din, enten om det er store metallsugerør, stålsugerør, et drikkebeger med sugerør. Vi har hele tiden tilbud på produktene våre og vi tilføyer nye varianter til utvalget, så hold øye med siden vår slik at du alltid er oppdatert. 


Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna