Barkniv og skreller - alt av utstyr du trenger til din bar

Kniver og peelere

eller skrellere må du ha når du skal lage drinker og cocktails. Har du et riktige og profesjonelle verktøyet tilgjengelig i din bar kan du servere dine kunder uten at de må vente for lenge. Kniver og skrellere i god og profesjonell kvalitet er viktig og kan også med fordel brukes der hjemme for å spare tid. Les mer om kvalitets skrellere, peelere og barkniver her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Sitrus Skreller BTBL3674 by Beaumont color Svart
  Sitrus Skreller
  49,00 NOK
 2. SKREDDERKNIV JONAS RUSTFRI 2024098 by HAAHR & CO color Svart
  SKREDDERKNIV JONAS RUSTFRI
  39,00 NOK
 3. Bar Kniv BTBL3695 by Beaumont color Svart
  Bar Kniv
  39,00 NOK
 4. Barkniv spids 50421511 by NON BRAND color Svart
  Barkniv spids
  79,00 NOK
 5. Sabatier BRØDKNIV 10 cm (pk1) 117-168-001 by Sabatier color Svart
  Sabatier BRØDKNIV 10 cm (pk1)
  109,00 NOK
 6. Barkniv rund spids 2026136 by NON BRAND color Svart
  Barkniv rund spids
  289,00 NOK
 7. Urtekniv i svart/grå 9924516 by HAAHR & CO color Grå
  Urtekniv i svart/grå
  29,00 NOK
 8. Sunkist knivsett - 10-kiler 5643 by Sunkist color Svart
  Sunkist knivsett - 10-kiler
  3989,00  NOK
 9. Skreller sett ST72009 by Steel-Function color Svart
  Skreller sett
  249,00 NOK
Set Ascending Direction

Sørg for å ha et godt utvalg av barknive i baren. En barkniv er viktig når du gjør flere cocktailer på samme tid, uten lang ventetid.

Skreller eller sitrus skreller kjært barn har mange navn.

Fagfolk kaller dette verktøyet for en skreller, men i vanlig språkbruk kalles det en sitrus skreller. I mange cocktails som skal brukes sitrus. Dette er på grunn av deres syrlighet og sødme. Oftest brukes saften fra disse fruktene, men det er populært å bruke det ytterste laget skreller. Skrelles kan brukes både som dekorasjon og som en reell del av smaksopplevelsen av drikke. Hvis du ønsker å plassere litt revet sitrusskall på sin cocktail eller en dessert, deretter en sitrus skreller riktig verktøy. Med en skreller, er det mulig å skrelle det ytre lag av den fine, tynne bånd eller i en litt tykkere bånd. Vanligvis har en skreller om fem små sirkler på slutten. Hver av disse sirklene fungerer som en liten skreller. Skreller fem små biter av sitronskall. Hvis du vil ha en stripe av skallet, bruker du skreller, som sitter bak den lille ringe.

Brug en skreller å garnish

De folk bruker deres skreller å lage pynt for en cocktail når det er gjort i baren. For eksempel er det litt revet sitrusskall til en nydelig Gin & Tonic eller litt appelsinskall til en gammeldags. En skrelleren kan med fordel også anvendes ved fremstilling av tørkede garnityr. Ville du løfter din cocktailer opp til et høyere nivå, så kan du bruke tørket garnityr. Med en skreller eller sitrus skreller det super enkelt. Du starter ved å gjøre tynne bånd eller brede strimler av sitrusskall, epler, pærer eller hva du vil. Når du har revet det beløpet du ønsker, sette den på cookie ark i ovnen. Her bør det være firkantet med middels varme i noen timer. Husk å holde tørket pynt i en lufttett boks. Med riktig skreller, er det ikke noe problem å lage nydelig tørket pynte cocktails. Dette er noe dine gjester vil elske.

En god barkniv er en nødvendighed

Når ting skal gå fort i baren, så det er nødvendig med godt utstyr. Selv om kniver er kanskje ikke det første utstyret, anser du de er viktige å ha i hans bar. Man skulle tro at alle bladene kan brukes i en bar, men når du har prøvd en ekte barkniv ikke vil bruke noe annet. Baren er ofte sitrusfrukter, pasjonsfrukt eller jordbær brukt. Det er ikke nødvendig å bruke store kniver, hvor følelsen er ikke god. En barkniv er liten og lett, og deretter de små riflene på bladet. Det betyr at den ikke skli av frukt, men de kan våt. Bladene er svært tynn, men utrolig sterk slik at de ikke bøyes. Totalt sikrer god barknive, kan du raskt kutte frukt ut, uten å være bekymret for din fingre.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna