Muddler - se det store utvalget av mortere for drinker

Hvis du vil kunne lage alle drinkene på baren din, trenger du en muddler. En muddler er et av de mest brukte og uunnværlige verktøyene på en bar. Den brukes blant annet til en klassisk mojito og er god til å få ut alle smaker og oljer fra sitrusfrukter og krydderier. Hvis cocktailene eller drinkene dine skal heves til det høyeste nivået, er det nødvendig å ha en muddler i baren din. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Cocktailskje med muddler BTBL3568 by Beaumont color Svart
  Cocktailskje med muddler
  45,00 NOK
 2. Muddler - Rustfritt stål 5502 by BARLIFE color Svart
  Muddler - Rustfritt stål
  115,00 NOK
 3. Plastisk muddler 21,5cm BTBL3573 by Beaumont color Svart
  Plastisk muddler 21,5cm
  55,00 NOK
 4. Kobber muddler MDLR0004-CP by Beaumont color Kobber
  Kobber muddler
  85,00 NOK
 5. Mørtel i stål 21 cm Bar0115 by NON BRAND color Svart
  Mørtel i stål 21 cm
  135,00 NOK
 6. Svart muddler i plast MDLR0001 by Beaumont color Svart
  Svart muddler i plast
  65,00 NOK
 7. Ringgrip Rustfritt stål Muddler 6247 by BARLIFE color Svart
  Ringgrip Rustfritt stål Muddler
  88,75 NOK
 8. Mojito stampere i kobber ST14060 by Steel-Function color Kobber
  Mojito stampere i kobber
  275,00 NOK
 9. Muddler 360 - Urban bar UB837 by Urban Bar color Svart
  Muddler 360 - Urban bar
  108,75 NOK
 10. Rustfritt stål Muddler - Genware MUD2 by Genware color Svart
  Rustfritt stål Muddler - Genware
  108,75 NOK
 11. Muddler UB - Urban bar UB93 by Urban Bar color Svart
  Muddler UB - Urban bar
  165,00 NOK
 12. Muddler Gull - Mezclar 22cm 3885 by Beaumont color Svart
  Muddler Gull - Mezclar 22cm
  118,75 NOK
 13. Vintage Muddler 22.5cm - Genware MUD2V by Genware color Svart
  Vintage Muddler 22.5cm - Genware
  138,75 NOK
 14. Gun Metal Muddler 22.5cm - Genware MUD2GM by Genware color Svart
  Gun Metal Muddler 22.5cm - Genware
  209,00 NOK
 15. Muddler 21cm tre 11193180 by APS color Svart
  Muddler 21cm tre
  148,75 NOK
  Out of stock
 16. Muddler med ringgrep MDLR0012 by Beaumont color Svart
  Muddler med ringgrep
  199,00 NOK
 17. Kobber Muddler 22,5cm - Genware MUD2C by Genware color Svart
  Kobber Muddler 22,5cm - Genware
  209,00 NOK
Set Ascending Direction

Kategorien muddler tilbyr et bredt utvalg av forskjellige muddlere i ulike materialer, design og størrelser. Dette gir mulighet for å velge den muddleren som passer best til ens individuelle behov og preferanser når man lager cocktails.

I tillegg til ulike materialer finnes det også forskjellige design og størrelser i kategorien. Noen muddlere har en lengre skaft som gir mulighet for å muddle ingredienser i høye glass, mens andre har en kortere skaft og er mer kompakte og enklere å håndtere.

Alt i alt er denne kategorien et fantastisk sted å finne den riktige muddleren for å hjelpe til med å forbedre smaken av cocktails og legge til et profesjonelt utseende til en cocktailbar. Med det brede utvalget av forskjellige materialer, design og størrelser kan man finne en muddler som passer til enhver stil og preferanse.

Bedre drinker med en muddler

En muddler er et uunnværlig verktøy på baren når det kommer til å lage deilige cocktails med en intens smak og aroma. Ved å bruke en muddler kan man frigjøre smak og aromaer fra ingrediensene som brukes i cocktailen, og dermed forbedre smaken av cocktailen.

Ingen muddler, ingen mojito! Å lage en mojito krever forskjellig utstyr, og før du starter er det viktig å forsikre seg om at du har alle nødvendige ingredienser og verktøy. Muddleren er et verktøy som ligner en morter, men den er ikke beregnet for å knuse ingrediensene slik en morter er. Med en muddler kan du presse ut alle forskjellige smaker og oljer fra dine ingredienser. Dette bidrar til å gi en enda deiligere smak til drinkene dine. Når man bruker muddleren handler det ikke om å bruke den vilt og voldsomt, for det vil ikke gi gode resultater. Den skal heller brukes rolig, hvor du med rolige og kraftige trykk presser saftene og oljene ut av ingrediensene dine. Du vil bli overrasket over hvor gode drinkene dine kan bli med de rette verktøyene.

Det er mange andre cocktails som krever bruk av en muddler, som for eksempel mint julep, smash, pisco sour og mange flere. Ved å bruke en muddler kan man hjelpe med å forbedre smaken og aromaen av disse cocktailsene, og skape en mer kompleks og nyansert smak som kan imponere dine gjester og forbedre din cocktail-lageevne.

I siste ende kan man si at en muddler er et verktøy som kan hjelpe med å skape bedre cocktails. Ved å frigjøre smak og aromaer fra ingrediensene kan man skape en mer kompleks og nyansert smak som gjør dine cocktails enda mer deilige og minneverdige.

Muddler i tre, plast eller metall

Du kan ha estetiske preferanser eller kanskje den må passe inn i et bestemt tema. Uansett kan du finne en som er laget i det materialet du søker. Funksjonaliteten til muddleren påvirkes ikke av materialet den er laget av. Det handler om hvordan den brukes. 

Tremuddlere er et populært valg blant bartendere og cocktail-entusiaster på grunn av deres naturlige estetikk og varme følelse i hånden. De er også svært holdbare og kan tåle gjentatt bruk. En annen fordel med tremuddlere er at de vanligvis har en flat bunn, som er ideell for å muddle myke ingredienser som bær og urter. Men det er viktig å være oppmerksom på at tremuddlere kan absorbere smak og aroma fra ingrediensene hvis de ikke rengjøres ordentlig.

Plastmuddlere er et budsjettvennlig valg og er også svært holdbare. De er enkle å rengjøre og kan tåle høye temperaturer, noe som gjør dem ideelle for bruk i varme cocktailoppskrifter. De er også hygieniske da de vanligvis kan vaskes i oppvaskmaskinen. En ulempe med plastmuddlere er imidlertid at de kan bøye eller brekke hvis de utsettes for for mye kraft.

Metallmuddlere er også holdbare og hygieniske og kan tåle høye temperaturer. De har vanligvis en buet bunn, som er ideell for å muddle mer robuste ingredienser som sitrusfrukter og ingefær. En ulempe med metallmuddlere er imidlertid at de kan være tunge og glatte, noe som kan gjøre dem vanskelige å håndtere og kontrollere.

Uansett hvilken type muddler du velger, er det viktig å huske å rengjøre den ordentlig etter hver bruk for å unngå overføring av smak og bakterier til andre cocktails. Det er også viktig å velge en muddler som passer til dine individuelle behov og preferanser, slik at du kan få mest mulig ut av den når du lager cocktails.

Velg riktig glass

Hvis du vil bruke muddleren direkte i glasset som du skal lage drinken i, er det viktig at glasset er holdbart. Selv om en muddler ikke trenger å brukes veldig hardt, må det fortsatt presses relativt hardt. Dette betyr at du må ha godt tak rundt glasset. Sørg for at glassene dine er rimelig robuste i bunnen og har tykke sider, slik at glasset ikke knuser i hånden. Pass også på å sette glasset på et bord når du bruker muddleren. Alternativt kan en shaker brukes, hvor man kan muddle ingrediensene og deretter helle over i et glass. Mangler du solide glass til baren din? Se vårt store utvalg her

Det viktige verktøyet for å lage bedre cocktails

En muddler er et viktig verktøy når du lager velsmakende cocktails. Den er designet for å knuse og blande ingrediensene i cocktails, og ved å muddle (knuse) ingrediensene kan man frigjøre smak og aroma som hjelper til å forbedre smaken av cocktailen.

Det er viktig å bruke muddleren forsiktig og unngå å bruke for mye kraft, da dette kan skade glasset eller ingrediensene. Det er også viktig å velge riktig teknikk og unngå å over-muddle ingrediensene, da dette kan resultere i en bitter eller over-powering smak i cocktailen.

Muddlere fås i forskjellige materialer, inkludert tre, plast og metall, og hver type har sine egne fordeler og ulemper. Tre-muddlere er populære på grunn av deres naturlige estetikk og varme følelse i hånden, men de kan absorbere smak og aroma fra ingrediensene hvis de ikke rengjøres ordentlig. Plastmuddlere er rimelige og lette å rengjøre, men de kan bøye seg eller brekke hvis de utsettes for for mye kraft. Metallmuddlere er holdbare og hygieniske, men kan være tunge og glatte, noe som kan gjøre dem vanskeligere å håndtere og kontrollere.

Uansett hvilken type muddler du velger, er det viktig å velge en som passer til dine individuelle behov og preferanser, slik at du kan få mest mulig ut av den når du lager cocktails. Det er også viktig å huske å rengjøre muddleren ordentlig etter hver bruk for å unngå overføring av smak og bakterier til andre cocktails.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna