Spill og konkurranser til festen - se alle de morsomme spill - alt fra Bear Pong til shots-spill

Her finner du de beste og morsomste spillene akkurat nå.

Vi har samlet et bredt utvalg av spill, både til innendørs og utendørs bruk. Vi har innespill som beer pong, sjakk, dart, kort og ludo, og utespill som krocket, frisbee, kongespill og bordtennis. Vi oppdaterer kontinuerlig med nye spill, slik at du kan være sikker på at du alltid finne de nyeste spillene til fest eller hagepartyet her på Barlife. Se alle våre spill og festkonkurranser her

Loading...
Filter

Få sommerstemningen i gang med hagespill

Når været er godt, er det på tide å komme seg ut og nyte det. Hvis du arrangerer hagefest eller har invitert venner over for hygge i hagen, blir stemningen alltid topp med et hagespill. Hagespill finnes i mange ulike varianter, så det er helt sikkert ett som passer for deg. Noen av de mest populære hagespillene er krokket, kongespill og stigegolf. Krokket har vært populært i mange år og har vært fast inventar på ulike hagefester. I de senere årene har spesielt kongespill blitt veldig populært. Det skyldes at mange kan delta samtidig, og det appellerer til alle aldre. Kongespill går ut på å kaste trebrikker og velte motstandernes brikker før en brikke i midten av banen skal veltes. En av de nyeste trendene er stigegolf. Stigegolf går ut på å kaste to sammenkoblede baller rundt tre horisontale stenger. Det høres enkelt ut, men stigegolf kan være ganske utfordrende.

Beer pong er kongen av festspill

Det finnes mange ulike spill som fungerer bra på fester. Beer pong må imidlertid sies å være kongen av disse spillene. Vil du spille beer pong på din neste fest, har vi utstyret du trenger. I sortimentet vårt finner du for eksempel et ekte beer pong-bord med de offisielle målene. Et beer pong-bord kan foldes sammen når det ikke er i bruk. Det er smart, fordi det ikke tar mye plass. Hvis du likevel ikke har plass til et beer pong-bord, er det mulig å kjøpe en matte som du kan legge på spisebordet eller kjøkkenøya di. De finnes i flere ulike varianter som kan sprite opp festen din. "Flip the Cup" og ulike terningspill er også klassikere på festen. Vi har både plastikkrus og massevis av terninger og koppkastere, slik at du kan spille disse spillene på din neste fest.

Klassiske spill som drikkeleker

Når det er fest på programmet, kan man absolutt ha det gøy med noen av de klassiske spillene. Noen av de ekte drikkelekene må kjøpes, men man kan også bruke helt vanlige spill og gjøre dem litt om. Det er få som ikke har et sett med spillkort. Spillkort er et must og de kan brukes til mange morsomme drikkeleker. Terninger er en annen klassiker, og enhver ordentlig bar har rikelig med dem. Hvis du ikke har terninger i hjemmebaren din, bør du skaffe deg noen med en gang. Til terninger hører raflebeger. Man bør ha et raflebeger i baren sin, slik at det kan spilles både Macks og bløff. Med et raflebeger og terninger er du sikker på at gjestene dine kan kose seg og selv finne på drikkeleker.

Dart hører hjemme i baren

Det er sjelden at det kommer nye klassikere blant hagespill. Som regel er det de samme spillene folk velger å spille i hagen. Et av spillene som likevel har funnet veien inn i nordmenns hjerter, er kongespill. Kongespill kalles også vikingespill. Det går i all sin enkelhet ut på at man skal velte det andre lagets trebrikker. Lykkes man med det, vinner man spillet. Det er forskjell på hvor store brikkene i et vikingespill er, og derfor kan det være vanskelig å treffe de siste. Det fører ofte til en hektisk avslutning. Kongespill eller vikingespill kan raskt utvikle seg til å bli en klassiker blant vennegjengen din.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna