Alt utstyr du behøver til din bardisk

Hos Barlife har vi alt utstyr til baren. Vi har et av Danmarks største utvalg av utstyr, og det finner du i nettopp denne kategorien. Vi har alt i drypbakker, dispensere, flaskholdere og lignende. Enten du leter etter utstyr til den profesjonelle baren eller til å oppgradere hjemmebaren din, kan vi hjelpe deg. Gå på oppdagelsesferd i vårt sortiment og bli inspirert, slik at baren din inneholder alle nødvendige redskaper. Les mer her

Loading...
Filter

Få den perfekte bardisken - tips til innredning og design

Bardisken er det sentrale punktet i enhver bar. Det er her gjestene samles for å bestille sine drinker og hvor bartenderne skaper sine mest fantastiske kreasjoner. Bardisken skal ikke bare være funksjonell, men også ha et attraktivt design som tiltrekker kunder og gir dem en behagelig opplevelse.

Når man designer en bardisk, er det viktig å vurdere både form og funksjon. Bardisken skal ha en praktisk innredning som gjør det enkelt for bartenderne å arbeide effektivt og samtidig gi plass til oppbevaring av ingredienser og verktøy. Samtidig skal bardisken ha en tiltalende og innbydende estetikk som passer til den overordnede stilen og atmosfæren i baren.

Materialevalget er også viktig når man designer en bardisk. Det kan være alt fra tre, stein, glass eller metall. Valget av materialer avhenger av ønsket stil og følelse av baren, og om det skal være enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Belysning er også en avgjørende faktor i designet av bardisken. Riktig belysning kan skape en intim og hyggelig stemning og gi bardisken et tiltrekkende og innbydende utseende. Det er også viktig å vurdere plasseringen av belysningen slik at den ikke blender gjestene eller skaper skygger som kan gjøre det vanskelig å se ingrediensene og skape drinker.

Til slutt er det viktig å vurdere hvordan bardisken passer inn i den overordnede planleggingen av baren. Bardisken må passe godt inn i rommet og fungere som en sentral del av innredningen. Det er også viktig å vurdere hvordan bardisken passer til den typen drinker og cocktails som serveres, slik at den kan oppfylle kravene som stilles til arbeidsområdet.

En velutstyrt og stilfull bardisk er en nødvendighet for enhver bar, uansett om det er en liten hyggelig bar eller en større, mer eksklusiv cocktailbar. En godt designet bardisk kan gjøre en stor forskjell i gjestenes opplevelse og samtidig gi bartenderne et effektivt og funksjonelt arbeidsområde.

Bar matter: Hold baren ren og sikker med riktig utstyr

Bar matter er en viktig del av bardisken da de hjelper med å beskytte overflaten mot søl og riper. De er også en viktig sikkerhetsfunksjon da de hjelper til med å redusere risikoen for glid og fall på en glatt overflate.

Bar matter fås i forskjellige størrelser og materialer avhengig av dine behov. Noen er laget av gummi eller silikon, mens andre er laget av mykere materialer for å absorbere søl. De fleste Bar matter er også enkle å rengjøre og kan tåle gjentatte vasker.

Utover deres praktiske formål kan Bar matter også være en dekorativ tilføyelse til bardisken. Mange Bar matter er designet med forskjellige farger og mønstre som kan matche eller supplere barinnredningen.

Det finnes også spesialdesignede Bar matter til forskjellige formål, for eksempel skål Bar matter som er designet for å holde iskuler eller sitrusfrukter. Det finnes også Bar matter med trykk av logoer eller bilder som kan tilføye et personlig preg til bardisken.

Alt i alt er Bar matter en viktig del av enhver bardisk, og de kan hjelpe til med å beskytte overflaten, redusere risikoen for skader og til og med legge til en dekorativ touch til bardisken.

Glassoppheng for en effektiv og stilig bar

Glassoppheng er en viktig del av enhver bar og restaurant, og hos Barlife kan du finne et stort utvalg av glassoppheng til bardisken din. Glassopphengene fås i forskjellige størrelser og typer, slik at du kan finne den perfekte løsningen for dine behov.

En av fordelene ved å ha glassoppheng på baren, er at det kan hjelpe deg å organisere og optimalisere plassen på bardisken. Ved å ha glassoppheng kan du enkelt og praktisk henge opp glassene dine og frigjøre plass på bordet til andre formål. Dette er spesielt viktig i travle barer, hvor plassen kan være begrenset.

Glassopphengene er også en praktisk måte å beskytte glassene dine mot skader og riper. Ved å henge opp glassene, unngår du at de står og rotter rundt på bordet og risikerer å bli skadet. Dette er spesielt viktig når det gjelder finere og mer skjøre glass, som krever ekstra forsiktighet og oppmerksomhet.

Glassopphengene er enkle å montere på baren og kan tilpasses til forskjellige glassstørrelser. De fås i forskjellige materialer som for eksempel rustfritt stål og krom, og kan tilpasses for å matche din bars innredning og stil.

I tillegg til deres praktiske funksjon, kan glassoppheng også bidra til å skape en elegant og stilig atmosfære i baren. De kan være med på å gi baren et profesjonelt og polert utseende, som kan imponere og tiltrekke kunder.

Alt i alt er glassoppheng en viktig del av enhver bardisk og en praktisk og elegant måte å organisere og beskytte glassene dine på. Hos Barlife kan du finne et bredt utvalg av glassoppheng i forskjellige størrelser og materialer, slik at du kan finne den perfekte løsningen for din bar.

Flaskeholdere for effektiv oppbevaring og presentasjon av flasker i baren

En flaskeholder er et viktig verktøy i en bar, da det gir en effektiv og plassbesparende oppbevaringsløsning for alkoholflasker. På Barlife.no finner du et bredt utvalg av flaskeholdere i forskjellige størrelser og design som passer til enhver type bardisign.

Flaskeholdere kan være en veggmotert eller bordmontert løsning, og de kan også være justerbare for å passe til forskjellige flasker og størrelser. En veggmotert flaskeholder er en plassbesparende løsning, da den frigjør bordplassen og gjør det lettere å holde baren ren og organisert.

Flaskeholdere kan også være et stilig element i bardedesignet, da de finnes i forskjellige design og materialer, inkludert tre, metall og akryl. Noen flaskeholdere har også innebygd belysning, som kan gi en ekstra visuell effekt og gjøre flaskene mer synlige for kundene.

En flaskeholder er en praktisk og funksjonell oppbevaringsløsning for baren din, men den kan også gi en visuell effekt og et estetisk uttrykk. I tillegg kan en flaskeholder også hjelpe til med å skape en organisert og profesjonell arbeidsplass, slik at bartenderne kan jobbe mer effektivt og tilby kundene en god opplevelse.

På Barlife.no kan du finne et stort utvalg av flaskeholdere i forskjellige design, størrelser og materialer som passer til barmiljøet ditt og behovene dine. Enten du driver en profesjonell bar eller oppgraderer hjemmebaren din, kan en flaskeholder være en viktig investering for å sikre en effektiv og organisert bardesign.

Oppbevaring til bardisken

Oppbevaring er en viktig del av enhver barinnredning, da det sikrer at alt utstyr og ingredienser er organisert og lett tilgjengelig. Det finnes ulike typer oppbevaringsløsninger tilgjengelig som passer til forskjellige behov og plassforhold.

En av de mest vanlige oppbevaringsløsningene for barer er hyller. Hyller kan monteres på veggen eller henges fra taket og kan være åpne eller lukkede. Åpne hyller gir enkel tilgang til flasker og utstyr, mens lukkede hyller beskytter mot støv og smuss. I tillegg kan hyller designes med ulike nivåer, slik at det er enkelt å få tilgang til forskjellige typer flasker og utstyr.

En annen populær oppbevaringsløsning er skuffer og skap. Skuffer kan brukes til å oppbevare mindre ting som skjeer, rørepinner, sugerør og servietter. Skap er perfekte for å oppbevare større gjenstander som mixer- og blendermaskiner, samt flasker, glass og annet større utstyr. Skap kan ha glassdører eller tre-dører, og kan også ha ulike nivåer eller rominndeling for å passe til ulike størrelser av utstyr.

Det finnes også spesielle oppbevaringsløsninger som er designet spesielt for bestemte typer utstyr. For eksempel kan det være spesialdesignet oppbevaringskasser for vinglass, slik at de kan oppbevares på en trygg måte. I tillegg er det også veggmonterte oppbevaringsenheter for vinflasker, som gir en elegant og plassbesparende måte å oppbevare vinflasker på.

Tilbehør til oppbevaring kan også inkludere glassmarkører og etiketter, som gjør det enkelt å organisere og identifisere ulike flasker og glass.

Uansett hvilken type oppbevaringsløsning som velges, er det viktig å sikre at den passer til behovene og plassforholdene i baren. En god oppbevaringsløsning sikrer en organisert og effektiv barinnredning, som gjør det enkelt å forberede og servere drinker til gjestene.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna