Skjenkepropper og målebegre

Å lage perfekte cocktails og drinker er ikke vanskelig, men heller ikke noe du bare gjør. Det kan være meget komplisert og detaljfokusert hvis du vil bli kjent for å lage de beste cocktails og drinker. På en bar har du heller ikke all verdens tid, gjestene vil ikke vente, så det må gjøres effektivt og raskt. For å få det til må du forberede det, og du må ha de riktige kvalitetsverktøy så som målebegre og blandeutstyr, da blir det nøyaktig nok og du kan etterprøve og lage det samme igjen. Her hos Barlife finner du et omfattende utvalg av alt blande- og måleutstyr til din bar. Forskjellige merker og til forskjellige priser. Vil du lese mer om uunnværlige målebegre og blandeutstyr, så klikk her.
Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Sort Skænkeprop Plast BTBL3060BP
  Sort Skænkeprop Plast
 2. 1%
  SALE
  Skænkeprop Rustfrit Stål BTBL3041P
  Skænkeprop Rustfrit Stål
 3. 63%
  SALE
  Dobbelt jigger børstet - rustfrit stål (3 / 6cl) 019-3
  Dobbelt jigger børstet - rustfrit stål (3 / 6cl)
  Special Price 31,00 kr Regular Price 84,00 kr
 4. 58%
  SALE
  Fastflow Skænkeprop Rustfrit Stål BTBL3040P
  Fastflow Skænkeprop Rustfrit Stål
  Special Price 15,00 kr Regular Price 35,00 kr
 5. 59%
  SALE
  Stål Jigger 2-4cl 019-2
  Stål Jigger 2-4cl
  Special Price 39,00 kr Regular Price 96,00 kr
 6. 60%
  SALE
  Bottle Pilot 4 cl 2017122
  Bottle Pilot 4 cl
  Special Price 55,00 kr Regular Price 137,00 kr
 7. 0%
  SALE
  Posi-pour skænkeprop 2 cl. ass 21-2020
  Posi-pour skænkeprop 2 cl. ass
  120,00 kr
 8. 0%
  SALE
  2-VIPPEMÅL 2CL/3CL. BL.PA ST58100
  2-VIPPEMÅL 2CL/3CL. BL.PA
  157,00 kr
 9. 1%
  SALE
  Skænkeprop metal hurtig 21-101-12
  Skænkeprop metal hurtig
 10. 49%
  SALE
  Bottle Pilot med opmåling 2cl 2017133
  Bottle Pilot med opmåling 2cl
  Special Price 63,00 kr Regular Price 124,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Sett helle i flaskeEt av de mest brukte verktøyene i baren i en pourer. De er tilgjengelige i forskjellige versjoner og hjelper deg raskt, helle riktig mengde alkohol eller sirup opp. Byggingen av de avgjørende for driften. De er bygget opp av en gjennomstrømningsprinsippet. Helle stopperen tillater en viss mengde væske til å passere gjennom i ett sekund. Ved å dreie på bunnen av flasken i luften og holder den i en annen, vil det typisk å kjøre én centiliter væske gjennom. I denne kategorien finner du også dispensere for brennevinsflasker. De er bygget opp med et kammer for alkohol. Når flasken er snudd, er kammeret fylt mens sette inn en propp i flasken. På denne måten er det kjent, mengden alkohol som har kommet i cocktail. En dispenser er enklere å bruke, men også tregere at flasken skal vendes hver gang kammeret har vært tømt.Cl mål eller jigger til barenOm du driver en kommersiell bar, eller har et godt hjem bar, det målebægere en nødvendighet. Hvis du ikke ønsker å bruke skjenkepropper, er en cl mål eller en jigger det riktige valget. Det fine med mange av centilitermålene i vårt utvalg er at de har to mål. Målene er formet som et timeglass, hvor den ene ende, for eksempel, har plass til 2 centiliter, mens den andre enden bare har plass for en centiliter. Denne typen målebegeret er i sjargong kalles en jigger. Det er super rask å jobbe med, som de fleste cocktails og drinker, er bygget rundt to til seks centiliter brennevin. De er tilgjengelige i større versjoner, hvor det kan være plass til alle fem centiliter. Er du i tvil om hvilken størrelse du trenger, er den mest brukte 1-2 centiliter eller 2-3 centiliter.Masser av skjenker -og måle vårt sortiment innenfor barutstyr, er en av de bredeste i nord. Du vil finne garantert måleutstyret du trenger. Jiggers, cl mål og skjenkepropper, har vi alle størrelser og typer. Vi har også et stort utvalg av shakers. En shaker er en må-ha i baren. Boston shaker er trolig den mest brukte typen. Boston shaker kan kombineres med de fleste glass, og når du har vibrering, kan du filtrere ved en av våre strainere. Vi har strainere i forskjellige tettheter, slik at du kan få filtrert, akkurat som du vil. Det er mulig å kjøpe en boston shaker for seg selv, eller de kan velge en barsett. Med en barsett du alltid du trenger å gjøre gode cocktails.
Målebegre og utstyr prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Målebegre og utstyr hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna