Sifon

En ekte bar må ha vannlåser , slik at du kan lage pisket krem ​​

Med vannlåser har pisket krem ​​aldri sett bedre ut

Hvis du ønsker å være en profesjonell bar med hva folk vil ha så er det viktig å ha kjøpt en sifonflaske med tilhørende vannlåser . For bare med vannlåser kan få den fineste pisket krem, som ser så utrolig appetittvekkende
Vannlåser er viktig å ha hvis du har tenkt å tilby varm drikke i baren. For selv om du først og fremst tenker på alkohol når du tenker på en bar, så men stort sett fungerte også mange andre mat og drikke i en bar. Her er det blant de velkjente varm sjokolade, som alle vil ønske å så snart vinteren nærmer seg og kulden begynner å vises. Slik at folk begynner å lete etter det beste stedet å få en varm sjokolade laget av ekte sjokolade og & ndash; med virkelig god krem. Bare med vannlåser kan få akkurat den kremen at folk ønsker å komme på toppen av deres varm sjokolade. For den vanlige supermarkedet pisket krem ​​er ikke i det hele tatt det samme og i tillegg er det også lagt mye sukker og andre ting. I motsetning vannlåser være hva som gjør folk kommer tilbake for å prøve den herlige varm sjokolade drikke.
Vannlåser kan også brukes for alkoholholdige drikkevarer

Det er ikke bare brus som vannlåser er nyttige. Fordi hvis du har til å tjene en irish coffee eneste måten å gjøre det på var å legge litt pisket krem ​​med noen kaffebønner på toppen. Og her fungerer det ikke, pisket krem ​​er glatt eller for hard. Hvis du gjør bruk av ekte krem ​​og gode vannlåser slik at du kan være sikker på at du får akkurat den irske kaffe som du liker og ønsker å gjøre

Set Descending Direction
Page
 1. Isi start kit - 7 dele 55013290
  Isi start kit - 7 dele
  1 500,00 kr
 2. 14%
  SALE
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI 1403
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  Special Price 848,00 kr Regular Price 989,00 kr
 3. Thermo Express Whip 1L - ISI 1805
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  2 169,00 kr
 4. 13%
  SALE
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l) 55243210
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  Special Price 948,00 kr Regular Price 1 084,00 kr
 5. 8%
  SALE
  Soda Sifon BTBL3940
  Soda Sifon
  Special Price 1 220,00 kr Regular Price 1 323,00 kr
 6. 12%
  SALE
  Soda Sifon Mixology MSS
  Soda Sifon Mixology
  Special Price 1 084,00 kr Regular Price 1 233,00 kr
 7. Harlequin Guld Soda Siphon 1ltr 25207
  Harlequin Guld Soda Siphon 1ltr
  2 169,00 kr
 8. Sæt Cream Profi/ Profi+ 3082
  Sæt Cream Profi/ Profi+
  270,00 kr
 9. Sfion/Whipper stander 2725
  Sfion/Whipper stander
  718,00 kr
 10. Udskiftningshoved til Liss Soda Siphon - 1 & 2L 3596BS
  Udskiftningshoved til Liss Soda Siphon - 1 & 2L
  677,00 kr
Set Descending Direction
Page

Ægte flødeskum med en sifon

Skal du bruge meget flødeskum, eller skal du bruge små portioner ofte, så kender du til besværet med at piske. Det er tidskrævende og hårdt at piske en stor portion flødeskum, hvis det gøres i hånden. Anvender man en elektrisk håndmixer, er det ikke hårdt, men det kan være svært at stoppe i tide. I løbet af kort tid, kan flødeskum gå fra en lækker blød konsistens, til en mere klumpede og fast konsistens. Med en flødesifon får du perfekt flødeskum - hver gang. Det er blot at hælde fløde i tanken og sætte en patron i. Så er du klar til at lave flødeskum uden besvær. Skal du ikke bruge så meget af gangen, kan en sifon blot sættes i køleskabet. Fløden holder sig frisk, da kammeret er helt lufttæt. Husk at det første mængde efter en pause, skal i skraldespanden.

Flødeskumssprøjte til køkkenet

I en bar bruges der normalt mest flødeskum til en Irish Coffee. Her er det også vigtigt med lækker flødeskum. Det er ærgerlig at bruge andre gode ingredienser, og så vælge en billig flødeskum fra en flødeskumsdåse. I køkkenet bruges flødeskum mest til kager og andre desserter. Til en flødeskumssprøjte fås der et bredt udvalg af spidser, til at sætte i enden af sprøjten. På den måde kan man dekorere sine kager og desserter, med flødeskum i forskellige mønstre. Skal der lægges en flot flødeskumskant, er disse spidser et must i køkkenet. En flødeskumssprøjte gør det lidt at få rigtig flødeskum i bedste kvalitet. Samtidigt bliver det let at arbejde med. Vores udvalg spænder bredt i størrelser og materialer. Alle er i højeste kvalitet på markedet, og er nøje udvalgt til vores sortiment. Vil du hurtigt igang, er en pakkeløsning måske det rette for dig.

Sifon prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Sifon hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna