Kjøp Isbiter og isbitformer online her

Falske stern innføringer for utstilling  

En skikkelig cocktail bør være kald, noe som selvfølgelig ikke skje av seg selv. For å gjøre en drink kaldt man trenger å være sikker på at du har is , som er essensielt i enhver bar.
De isbiter er tid i baren < / em>
Hvis du har en bar, er det svært viktig at du sørge for å alltid ha mange isbiter. For det er slik at hvis du har mange kuber vil alltid se bedre ut enn at man plutselig går tom for isbiter, som kan være veldig irriterende. Derfor bør man alltid ha noen isbiter for å ta i folks drinker.
Akryl isbiter kan være bra
De fleste barer alltid sørge for å ha en masse < span style="color:#0000ff;"> drinker pynt , som sikkert også dekorere godt når å bli servert drinker. Det kan være alt fra sugerør og drikke pinner for ulike drinker ornamenter laget av glitter folie. Men noe som mange så dessverre glemmer er at det er ikke bare i drinker som må ornamenter. Det første at folk ser når de kommer til et sted, baren og derfor er det en god idé å sørge for at du har en bar med masse påfyll så det hele er ikke så kjedelig. En av de tingene som du kan kle med den enorme cocktail glass , som skal dekorere godt på den side av stolpen. I disse gigantiske cocktailglass, er det dumt å plassere ekte isbiter. For ekte isbiter laget av vann de smelter fort og det ser plutselig ikke så morsomt lenger. På Barlife kan du finne akrylisterninger som ser ut som ekte isbiter på en kule, men ikke laget av vann, men akryl. Dette betyr at isbitene ikke smelter så de ikke er laget av et materiale som kan smelte. Men hva de har til felles med de rette isbiter blir dekorative så mye, og at de ser på nøyaktig samme måte. På Barlife kan du kjøpe en pakke med akryl isbiter som inneholder ca 40 isbiter. Med en enkelt pakke, du har dermed mer enn nok til å fylle en stor cocktailglass siden 40 av disse akrylisterninger klumpete.


Loading...
Isbiter som løfter din drinkOm du har gjester på besøk privat eller du må servere drikke til gjester i en ekte bar, det handler om å gi god opplevelse. Å drikke for å bli gjort til perfeksjon, med de riktige ingrediensene, men det er også viktig at det ser bra ut. Enten den virkelige av slages eller noen er laget av, for eksempel granitt. Å lage noen fine isbiter kan bruke Ice Cube skuffer. Ice Cube skuffer er tilgjengelige i forskjellige størrelser og med ulike former for isbit. Med de rette Ice Cube skuffer, er det mulig å lage runde eller store plassen som er opp til 4x4 centimeter. Ice Cube skuffer er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, så det er mulig å fryse alt på en gang. Skulle din drikker servert i høye sylindriske glass, så du må ha en isbit brett som kan gjøre sylindriske isbiter. Det vil løfte en drink til nye høyder. Round isterningerVi vet alle de vanlige og kjedelige slag. Deres eneste funksjon er å kjøle en drink ned. Skulle du serverer en nydelig Gin & Tonic for dine venner for sommeren, så det er en ting som virkelig vil imponere. Store runde isbiter vil sikkert løfte Gin & Tonic eller annen drikke. Koala Iceballs er den enkleste måten å gjøre dem. Den spesielle formen gjør det enkelt å lage perfekt runde baller. Det er bare å helle av vannet i den ene halvdelen av støpeformen. Når dette er gjort ned til den andre delen på toppen. Små hull i den øvre delen sørger for at luften kan presses ut. Vil du virkelig imponere, slik at du kan helle forskjellig garnityr i form. Eksempel kan du bruke revet sitronskall, agurk eller andre bær. Det gir en fin effekt når isbitene er i glasset. Dessuten kan det også gi en liten smak til drinken.Whiskey Steni nesten alle drinker og cocktails er er en nødvendighet, og det spiller ingen rolle at isen smelter litt. For et par drinker er annerledes. Når serverer whisky, det er stor uenighet om hvordan retten til å bli servert. Ofte er det meste om hvordan selv liker hans whisky beste. Noen løfte om at en whisky å bli servert i et glass med stor åpning og lov til å få romtemperatur. , Den andre kjøles med eller uten isbiter. For de som ønsker en avkjølt whisky uten isbiter leverer vann, er whisky steiner. Whisky stein er vanligvis laget av granitt eller marmor, og holde kulden samt isbiter. Dette er den optimale måten å kjøle en whisky. Whisky stein må ligge i fryseren i 2-3 timer, så de er klare til bruk. Den kan brukes igjen og igjen, og gir ingen smak.
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna