Barutstyr - Stort utvalg av barutstyr for din bar til gode priser

En cocktail skal som kjent serveres kald, og for å få det til i din bar behøver du det rette barutstyr og det riktige barværktøy. Hvis du ønsker å tilby gjestene cocktails i beste kvalitet, så er det ikke barutstyret du skal spare på. I denne kategorien finner du alt det utstyr som trengs for å utstyre din bar fra A-Å. Du finner alt fra isbøtter, iskremskjeer og kremflasker. Finn alt det barutstyr og barverktøy du har bruk for til en rimelig pris her på Barlife.no Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Boston Shaker kobber - Mezclar BTBL3330
  Boston Shaker kobber - Mezclar
  270,00 kr
 2. Plastic Muddler 25cm 17504
  Plastic Muddler 25cm
  243,00 kr
 3. Boston cocktail Shaker - Rød 6132
  Boston cocktail Shaker - Rød
  446,00 kr
 4. Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.(U) 18144
  Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.(U)
  256,00 kr
 5. Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo 17547
  Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo
  373,00 kr
 6. Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo 17546
  Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  338,00 kr
 7. Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar UB122
  Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar
  270,00 kr
 8. Isskovl 37 cl.m. dræn sort 12-1412-2
  Isskovl 37 cl.m. dræn sort
  170,00 kr
 9. Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter 059
  Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter
  270,00 kr
 10. 34%
  SALE
  Cocktail si - trekant 18242
  Cocktail si - trekant
  Special Price 338,00 kr Regular Price 509,00 kr
Set Descending Direction
Page
Lave kalde drikker drinker og cocktails må være kaldt. Derfor er det viktig å ha isbiter i baren. For ikke å gå for mye mellom baren og fryser, er det en god idé å investere i en isen bøtte. En isbøtte kan ha mange isbiter, og de kan holdes kaldt for lang. Når du ser etter en isen bøtte, kan du både velge med eller uten deksel. For å få hygiene i toppen, er det viktig at du bruker en Ice Tongs. Med Ice Tongs ikke bruke fingrene til å ta isbitene. Når du bruker en is tang, overføre ikke bakterier fra hendene dine og din gjest drinker. Hvor stor isen bøtte å være er et spørsmål om skjønn. Det avhenger av om det bare skal brukes til en liten privat fest, eller om du skal bruke den i en ekte bar. Har du ikke en fryser stor kapasitet, er en ismaskin et godt valg. Flaunt deg foran dine gjester med flair bartendere mange forbinder med flygende glass og flasker når du gjør drinker. Det bidrar til å gjøre baroplevelsen bedre og lage et bra show. Hvis du ønsker å mestre denne teknikken i praksis kan det være vanskelig. En smart måte å praksis er ved hjelp av teft flasker. De kan ikke bryte, men veldig realistisk. De kan være fylt med forskjellige mengder av vann, slik at de oppfører seg som halvfylte flasker med væske. Dette kan eventuelt kombineres med splintsikre glass. Denne type glass som kalles polykarbonat glass, og vi har selvfølgelig også i vårt sortiment. Med dette utstyret er du klar til å sperre trening. Bar trening er også mer enn enn teft. Bar trening er veldig mye også om å være i stand til å mestre de mest kjente drinker og cocktails.
Barutstyr prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Barutstyr hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna