Isspann

Kalde drikker holdes kalde med en isspann. Det ser jo bra ut, og det gir noe pondus når gjesten får sin egen isspann sammen med sin gode hvitvin eller champagne. Vi har et stort og variert utvalg av forskjellige isspanner. Finn din favoritt og se våre produkter her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Isspand Plast - Aluminium Effect BTBL3495
  Isspand Plast - Aluminium Effect
  541,00 kr
 2. Isspand Barrel 11L BTBLMCN103
  Isspand Barrel 11L
  813,00 kr
 3. Isspand Halv Barrel 7L BTBLMCN106
  Isspand Halv Barrel 7L
  745,00 kr
 4. Mixology Pineapple isspand PA/IB
  Mixology Pineapple isspand
  460,00 kr
 5. Mixology Vintage Globe Isspand Guld IB/GLG
  Mixology Vintage Globe Isspand Guld
  555,00 kr
 6. Goldberg Isbowle 800950
  Goldberg Isbowle
  745,00 kr
 7. Isspand og kande 65/50cl- Urban bar SB2057
  Isspand og kande 65/50cl- Urban bar
  406,00 kr
 8. Rustfrit stål Serving spand 25cm 22762-43033
  Rustfrit stål Serving spand 25cm
  270,00 kr
 9. Elia Buet Dobbeltvægs Isspand med Tang 1,3ltr 17865-35365
  Elia Buet Dobbeltvægs Isspand med Tang 1,3ltr
  813,00 kr
 10. 30%
  SALE
  Mixology Vintage Globe Isspand Sølv IB/GLs
  Mixology Vintage Globe Isspand Sølv
  Special Price 388,00 kr Regular Price 555,00 kr
Set Descending Direction
Page
Isen bøtte i størrelse størrelse høyre er svært viktig når du velger en ny bøtte med is. Plasser den på baren, eller på et spisebord for en privat fest, ikke på for mye. Det er klumpete og tar opp for mye plass. For private parter er det sjelden langt fra fryseren og partiet. Derfor betyr det ikke så mye hvis du må gå en gang til. Selv om en isbit har samme størrelse, etter å ha ligget noen timer i et is-bøtte, da det betyr ikke at det er så kaldt. Hvis du bruker en "varm" isbit i drikken, vil det ikke være i stand til å gi mye kulde, og snart vil det tine. Det gir kjedelig drikke, men det kan unngås ved å ha en bøtte som passer omsetning på isterninger.Isoleringsevne i en isspannStørrelsen har mye å si når du må finne den rette isen bøtte. Hvis du velger å kjøpe en stor modell, vil det vanligvis bety at de siste isbiter kan bli kaldt lenger. Men det er flere faktorer som spiller inn. En av de viktigste lokket. Hvis det er et lokk på bøtta, holder det mye verre i kulden. Dette krever en stor champagne kjøler for 4-6 flasker før det kan være nok is. Isolasjonen på sidene og bunnen er også viktig å se på. Hvis du trenger en stor is bøtte, hvor det er høy omsetning i isbiter, er det knapt på viktig med høy isolasjon. Har du kontrast en lavere omsetning i isbiter, men fortsatt vil ha en stor bøtte, deretter isolasjonskapasiteten svært viktig. Noen av våre Bøtter med doble vegger, hvor det er luft mellom lagene.Rengøring og godkjenning til fødevarerDet er viktig å ha god hygiene rundt isbiter. Dette gjelder både for å holde rent i fryseren hans. Samtidig anbefales det at du bruker en Ice Klype, for å ta isbiter med. Det er en bakteriell bombe, slik at en hel privat fest ta isen med fingrene. Etter bruk, er det viktig å rengjøre isen bøtte på riktig måte slik at bakterier, fruktrester og lignende er ikke tillatt å sitte. Når en bøtte is brukes mange ganger, vil det være en slitasje på overflaten. Det er viktig å bruke en bøtte som er godkjent for mat. Det er alle skuffer i vårt sortiment, selvfølgelig, så det er bare å velge den som passer dine behov.
Isspann prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Isspann hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna