Flair flasker

Meget Flair flaske

flair bartending blir stadig mer utbredt. Bartendere som kan gjøre kule triks bak baren, vinner automatisk litt mer oppmerksomhet enn han ellers ville gjort. Med en teft flaske fra Barlife er du klar til å gå rett i gym. Flair flasker brukt som en slags & rdquo; trening flaske, og rdquo; noe som betyr at flasken er uknuselige, slik at du kan miste den på gulvet, uten skjer minst. Mesteparten av Barlifes flair flasker også inkludert vanningsanlegg slik som å oppnå mest mulig realistisk trening. Kjøp deg en teft flaske, gå i øvingslokalet, fylle flasken opp når du tror det er for enkelt, så begynne å vise dine triks på jobb eller foran vennene dine.  
Set Descending Direction
 1. Flair Boston rustfrit stål - 90cl BTBL3658
  Flair Boston rustfrit stål - 90cl
  134,00 kr
 2. Flair Flaske BTBL3326
  Flair Flaske
  229,00 kr
 3. Flairco - flair flaske (0,75l) 1131
  Flairco - flair flaske (0,75l)
  365,00 kr
Set Descending Direction

Du kan tabe den på gulvet, uden der sker det mindste. De fleste flair flasker har desuden medfølgende skænkeprop, således man opnår den mest realistiske træning.

Øv dig med en flair flaske

Flair bartending er ikke nemt. Det kræver mange timers øvelse, og mange flasker tabt på gulvet. For at det ikke skal blive hverken dyrt eller dumt, med glasflasker, så kan man bruge en flair flaske. Flaskerne har en realistisk vægt og er monteret med en skænkeprop. Det er muligt at øve sig med tomme flasker, eller fylde dem op med en ønsket mængde vand. Flair flasker kan fås i forskellige udgaver, så man kan øve sig, så realistisk som muligt.

Brudsikre glas

Hvis du skal øve dig til flair bartending, er det nødvendigt med flair flasker. En anden god ting at have, er brudsikre glas. De er lavet i polycarbonat, og kan ikke gå i stykker ved at tabe dem. Hvis du har de rette flairflasker og brudsikre glas, er der ingen chance for, at du kommer til at ødelægge noget. Sørg for at have forskellige glastyper, så træningen bliver så realistisk som muligt. Herfra er det kun øvelse det kræver, før du mestrer flair bartending.

Her kan du finde vores udvalg af polycarbonatglas

Flair flasker prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Flair flasker hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna