Isskje isbittang for hygienisk håndtering av isbitene ?
Is skje og is tang til isbiter.
Skal du lage drinks og cocktails til dine gjester må du ha isbiter. Derfor behøver du også isskjeer og istenger. Kanskje må du også ha en god og solid iskrem skje hvis det en noen som vil ha iskuler og iskrem. Med en god isskje og en god istang er du godt forberedt når kunden vil ha en cocktail. De aller fleste drinker og cocktails serveres med is. Les mer her

Hygiene og hastighet må være som å være i toppen, og derfor ikke bruke fingrene til å ta isen. Bruk i stedet en god isbitskje eller Ice Tongs. Det vil gjestene sette pris på.
Hurtig håndtering av isen med en isbitskje
For raskt transportert isbiter fra fryseren, eller is bøtte, glass er en god idé med en isbitskje. En isbitskje er et forholdsvis stort høy skje, som har et stort volum. Dette betyr at du kan ha is i flere cocktails på en gang. Grepet er riflet for ikke å miste skjeen når du bruker den. Det er viktig at det er god ergonomi når det går fort i baren, og ting kan være litt vått. Det sparer tid til å bruke en isbitskje. Du kan lage mange drinker på en gang uten å måtte helle is på skjeen flere ganger. Du gjør bare en rekke glass ut og ta en skje med iskrem som du dispensere i hvert glass. Når du bruker en i baren, sikrer du samtidig at hygiene er forbedret når du ikke bruker fingrene til å ta isen med.
Istang eller isbitskje
Hvis du står og skal lage drinker som ikke krever store mengder is, som er en Ice Tongs sannsynligvis det riktige valget. En is Tongs er takknemlige rundt kanten som sikrer et godt grep på insterningerne. En is tang er laget for å ta en eller to isbiter av gangen. Skulle du serverer drinker med knust is, det er ikke det riktige valget. Her vil det være bedre med en isbitskje. Med Isbittang i baren, får du en mer elegant og eksklusiv følelse når du serverer cocktails eller drikke. Skulle du for eksempel lage en nydelig gammeldags, er det fint med en stor isbit i glasset. Her viktigste ikke å bruke fingrene. Det er viktig at hygienen er godt i baren. Når du bruker en Ice Klype, vise deg dine gjester at du bryr deg om det. De vil sette pris på at du ikke bruker fingre.
Vælg de riktige isbitskje
Hvis du ser på vårt utvalg er over, så vil du finne at det er en stor forskjell i volum. Volumet er, hvor mye is som isbitskjeen kan inneholde. Den største modellen er 190 cl. Dette isbitskje brukes vanligvis bare i store profesjonell ismaskiner når du må ha is i sin isen bøtte. De mest brukte Ice Cream Scoops i baren selv, mellom 36 cl og 72 cl. Det er mulig å velge modeller med dreneringshull i. Som for materialer, det er et spørsmål om smak. Kvaliteten på de som er laget av plast, er så god og sterk at de ikke bryter - selv med tung bruk. Når du er ferdig med å bruke dem, alle våre modeller holder for en tur i oppvaskmaskinen.