Flair flaske til baren | Skandinavias beste Barlife ?

Flair flaske til bartenderen blir stadig mer utbredt.

De bartendere som kan gjøre imponerende triks bak baren, får automatisk litt mer oppmerksomhet, og alle elsker å se på det. Med en Fair flaske er du som er bartender, eller gjerne vil kunne alle triksene - klar til å begynne å øve deg. Flair flasker brukes som en slags "trenings flaske", bl.a. er den uknuselig så du må godt ta noen sjanser og gjøre noen ville kast. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Flair-flaske BTBL3326 by Beaumont color Svart
  Flair-flaske
  265,00 kr
 2. Flairco - flair flaske (0,75 l) 1131 by PRIME BAR color Svart
  Flairco - flair flaske (0,75 l)
  465,00 kr
 3. Flair flaske FLBT0001 by Beaumont color Svart
  Flair flaske
  255,00 kr
  Out of stock
Set Ascending Direction

Du kan miste den på gulvet, uten skjer minst. De fleste flair flasker også inkludert vanningsanlegg for å oppnå den mest realistiske træning.

Øv deg med en teft flaske flair

bartending er ikke lett. Det tar mange timer med praksis, og mange flasker droppet. Til det må være verken dyrt eller dumt, med glassflasker, slik at du kan bruke en teft flaske. Flaskene har en realistisk vekt og er utstyrt med en helle. Det er mulig å øve med tomme flasker, eller fylle dem opp med en ønsket mengde vann. Flair flasker er tilgjengelig i ulike versjoner, slik at du kan øve så realistisk som muligt.

Brudsikre glass

Hvis du trenger å praksis å flair bartending, er det nødvendig med teft flasker. En annen god ting å ha er uknuselig glass. De er laget av polykarbonat, og kan ikke bryte ved å miste dem. Hvis du har de riktige flair flasker og splintsikre glass, er det ingen sjanse for at du kommer til å ødelegge alt. Sørg for å ha ulike typer glass, så treningen er så realistisk som mulig. Herfra er det bare utøve det tar før du mestrer flair bartending.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna