Utespill til festen

Utespill er perfekt i sommerhalvåret Det få mennesker som ikke liker en godt gammeldags hage spill når temperaturen begynner å stige. Når det er sommer finner vi fram både crocket, kongespill, frisbee og andre spill som bådåe kan gi oss en god konkurranse og noe godt sosialt samvær. Vi har et stort utvalg av utespill for hagen, så blir sommeren litt morsommere. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS 8002540
  KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS
  270,00 kr
 2. MIKADO I TRÆÆSKE 4080139
  MIKADO I TRÆÆSKE
  66,00 kr
 3. 31%
  SALE
  BORDTENNISBOLD 40 MM Á 6 STK 8002474
  BORDTENNISBOLD 40 MM Á 6 STK
  Special Price 27,00 kr Regular Price 39,00 kr
 4. TERNINGER Á 6 STK. CREME 4080160
  TERNINGER Á 6 STK. CREME
 5. 37%
  SALE
  YATZYSÆT KOMPLET M/LÆDER BÆGER 4080165
  YATZYSÆT KOMPLET M/LÆDER BÆGER
  Special Price 68,00 kr Regular Price 107,00 kr
 6. Bordtennis sæt 8002476
  Bordtennis sæt
  270,00 kr
Set Descending Direction
Page
Utespill i varmenHar til en god hage, eller kanskje en grønn felles område nær leiligheten hans, er hagen en sikker hit. Det er massevis av forskjellige spill, men felles for dem alle er at de skaper alltid høy ånd. Hvis du ikke er eier av en stor hage, ikke vær trist. De fleste spill som tetherball, kongelige spill og krokket spillet kan spilles uten mye plass. Men krokket, det er bare om å være litt fantasifull med feltet. Utespill er ideelt hvis det skulle være et festlig humør oppe og går. Nesten alle spill for hagen, kan gjøres om til drikkeleker. Reglene må også tenke på. I tetherball bør en savnet slag koste en slurk. Tether er perfekt som turneringsspill, hvis du har flere venner på besøg.Yatzy som å ha arrow ekte klassiker i spillet Yahtzee. Vanligvis en Yahtzee spill som spilles rundt et salongbord, men det trenger ikke å være. Nå kan du spille for det på en helt annen måte. Yahtzee er nå et stort problem som en hage stake. Det kan være gjenstand for mange timer med moro. En av de mange flotte ting om Yahtzee er at det ikke er noen grense for hvor mange som kan delta. Hvis du kjøper Yahtzee som har spill, får du en smart, sort bag, så det ernemt å holde styr på terningen. Bærevesken er utstyrt med luftehull slik at terningene kan bli kvitt fuktighet. Det hender at terningene vil bli litt våt av dugg eller regn, og så det er fint at de kan sette bort uten å bli smittet av fugtskader.Kroketspil å havenMan ofte høre folk si at de har helt glemt hvordan man spiller krokket. Det må endres på Krokket er et morsomt spill for hagen. Når du får en krokket klubbe i hendene, og komme i gang med et slag krokket, så det kommer helt av seg selv. Man kan si at det er litt som sykling. Avhengig av hvor godt underlaget er, kan det være mange morsomme tilfeldigheter involvert. Krokket er et spill som alle kan bidra som nivået trenger ikke være så høy. Har du en fest, er krokket en morsom funksjon i kveld, og det kan fort bli en drikking spill. Det kan for eksempel bli innført regler om tapte porter eller kan spilles i grupper hvor det laget som taper, bunner en øl.Kongespil er en kongelig avfall er sjelden at det er nye klassikere inkludert hage spill. For det meste er det det samme spillet som folk velger å spille i hagen. En av de spillene, men har funnet sin vei inn i danske hjerter er den kongelige spillet. Kong spillet kalles også Viking spillet. Det går i all sin enkelhet at du må slå ned det andre lagets træbrikker. Managed vinne spillet. Det er forskjeller i hvor store biter av et vikingspill, og derfor kan det være vanskelig å treffe den siste. Dette fører ofte til en panisk finish. Kong Games eller vikingleker kan raskt utvikle seg til en klassiker blant dine venner.
Utespill til festen prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Utespill til festen hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna