Spill og konkurranser til festen

Spill og konkurranser til festen Pageant sett av feiringen holder til en fest, kan det være litt mer moro med en missekåringen. Er folk ikke så tørst er det noen ganger nødvendig at du hjelpe dem litt på veien med en drikking spill. Det er mange forskjellige drikker spill, og vi selger dem alle. De kan sikkert sette pris på god tid på festen. Du finner blant annet RoBlock, Beer Pong, øl bong, terninger, spille kort og mer. Noen ganger kan du også lage spill som ikke naturlig har Mostraspelet i en missekåringen. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Beer pool pong 142
  Beer pool pong
  473,00 kr
 2. Beer pong bord - Audio 104
  Beer pong bord - Audio
  1 898,00 kr
 3. Beer Pong luftmadras - Neon BP181
  Beer Pong luftmadras - Neon
  745,00 kr
 4. Øl Pong bordet - Logo Design Tabel - Silverline 101
  Øl Pong bordet - Logo Design Tabel - Silverline
  2 034,00 kr
 5. KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS 8002540
  KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS
  270,00 kr
 6. RAFLEBÆGER LÆDER 4080167
  RAFLEBÆGER LÆDER
 7. Beer pong bord - Amerikansk Ørn 99
  Beer pong bord - Amerikansk Ørn
  3 053,00 kr
 8. Beer pong bord - New York 117
  Beer pong bord - New York
  2 983,00 kr
 9. BRÆTSPIL LUDO 4080153
  BRÆTSPIL LUDO
  148,00 kr
 10. Spil fem-i-en 4080030
  Spil fem-i-en
  202,00 kr
Set Descending Direction
Page
Beer Pong er den ultimate partyspillet Noen ganger du ønsker det gjort lite annet på en fest enn bare å sitte ved et bord og drikke. Er det mer festen i gang med noe der stemningen kan røyke på toppen, det er ett spill som lever opp til dette. Kurset beer pong. I løpet av det siste tiåret, øl pong vært et spill å spille i dette landet. Tidligere var det først og fremst i USA som du kan se det som blir spilt, men det har endret seg. Selvfølgelig, vi på Barlife en øl pong bord som skal brukes for spillet. Man kan i noen tilfeller bruke en eksisterende tabell, men det er visse krav til størrelsen. Har du fortsatt mye rom, vil du ikke angre på å kjøpe en ekte øl pong bord. Det er viktig at du også sørge for å kjøpe baller og kopper for øl pong bord.Klassiske spill som drikker spinnaker som fest på programmet, slik at du enkelt kan ha det gøy med noen av det klassiske spillet. Noen av de virkelige drikking spill å kjøpe, men du kan også bruke vanlig spill og gjøre dem litt om. Svært få mennesker som ikke har en kortstokk. Spillkort er må ha, og de kan brukes til mange festlige drikking spill. Dice er en annen klassiker, og noen reell bar har nok av dem. Har du ikke terninger i hjemmet bar, så du burde få deg noen gang. På kuber rime terninger cup. Du trenger en terning cup i hans bar, slik at kan spilles både meieri og juks. Med en kopp og terningkast, er du sikker på at dine gjester kan kose seg og selv finne ut drikking runde dart hører hjemme i barenDer er visse spill som man forbinder med riktig bar spill. Behovet nødvendigvis ikke bare å være på bar, at disse spillene kan spilles. Et eksempel er de piler, som lett kan henges opp på en plate eller et gjerde i hagen. På Barlife selger vi dart boards, måle enten 38 eller 43 centimeter .. Pilene er i to forskjellige farger, slik at du kan se hvem som har kastet en dart. Med en ekte dartboard og dart, er du klar til å invitere venner hjem for en runde dart. Dart kan fort bli en drikking spill hvis stemningen skal toppe. RoBlock er også et spill som du finner i mange kafeer. Det gir mye moro og kan spilles av hvem som helst. Hvis du ønsker å gjøre litt ekstra ut av kløne, så du kan spille det i en festlig anledning. Med litt alkohol innenbords, blir det vanskeligere og mer moro å spille.
Spill og konkurranser til festen prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Spill og konkurranser til festen hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna