Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Diverse til baren - Alt fra barmåtter til baropsats, her finder du alt til din bar eller hjemmebar.
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Diverse til baren

I henhold til den bar

På Barlife nettsiden kan du finne en rekke ting til bar, din restaurant eller hjemme. Foruten den vanlige & rsquo; vanlig & rsquo; Produkter kan også finne diverse til baren , som kan være noe som ikke nødvendigvis passer inn i en kategori fordi det har mer unike ting.

Fra LED lys brett

Kategorien diverse til baren, som ligger på Barlife nettsted er en kategori hvor du kan finne mange interessante funn. Her kan du finne ting som du ikke nødvendigvis vet at du var ute etter, men du vil bli glad for å eksistere når du ser dem. For diverse til baren er stedet hvor du kan handle løs når du har en bar som du ønsker å gjøre noe spesielt, eller når du trenger å kaste en fest, som må være ikke bare den klassiske partiet som alle holder normal.

La det lyse!

En av de tingene som du kan finne under denne diverse kategori til barens VIP med LED-lys, som er en ting som du kan bruke hvis du ønsker å tenne en flaske fra barsortiment opp. Blant annet kan du få dette objektet i grønt, og det ser utrolig stilig ut hvis du bare & eacute; n av flasker plasserer denne lysting fra diverse til bar kategorien. Alternativt kan du også velge å bruke denne artikkelen på alle dine flasker, noe som vil gi en enda mer frisk uttrykk og det vil være noe som alle legger merke til. Det er ikke bare i den grønne fargen, kan du finne dette VIP lys på Barlife nettside, for du finner den samme i både rosa og blå. Det kan se veldig morsomt å kjøpe en av hver, og deretter sette dem opp ved siden av hverandre, eller kanskje litt forskjøvet. Det vil gjøre folk legger merke til dem og komme opp i baren og kanskje til og med får lyst til å drikke akkurat flaskene som du står der.  


Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Sørg for at folk har inngang

Når du handler løs i mangfoldig til baren på Barlife vil også oppdage en inngang armbånd som er åpenbart til å kjøpe hvis du har en fest og ikke vil uvedkommende å komme inn på festen. Dette armbåndet betyr at du vet nøyaktig hvem som går inn for partiet, og det skaper både en sikkerhet og en trygghet for deg og dine gjester. Du kan kjøpe mange av den en gang, slik at du kan holde en stor fest, og sørge for at bare folk som står på gjestelisten kommer inn. For i en pakke for å kjøpe for 1000. på en gang, slik at du har mange gjester. Fordi når du fortsatt holde en fest er det ingen grunn til å gjøre det halvveis.

Når brillene ikke vil flytte

Under denne fanen mangfoldig til baren finner du også barmåtter som er en form for barværktøj som er et must i enhver bar. Du kan for eksempel kjøpe den avlange matte under ulike for bar kategori. Denne matten kan bruke til å sette glass på toppen, slik at de ikke vil fortsette når du setter dem der. Dette barmåtte er svart, og derfor vil ikke stå mye oppmerksomhet ut mens du står på bar, som antagelig også er svart. Du kan også få en betydelig større barmåtte når du ser på ulike til baren side og denne matten er spesielt utviklet for at du kan ha det bak baren, slik at den kan brukes av deg selv og dine ansatte når du skal stå flasker og glass firmaet, som ikke må skli rundt.