Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Møbler - Barindretning
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Møbler

Møbler

På dette nettstedet Barlife du kan finne noen morsomme møbler som vil ta godt vare på din bar på grunn av deres bartema.

I to stolper møbel kan være nødvendig

Når folk begynner å arrangere en bar eller en kafé & eacute; skjer ofte at i stedet ende opp som alle andre lignende steder. Det er en skam, fordi det er viktig å skille seg ut fra de andre konkurrentene. En måte blant annet å skille seg ut er å finne noen møbler, noe som er litt annerledes og at folk vil huske. Så snart folk husker du etter noe spesielt er det større sannsynlighet for at de vil komme igjen neste gang neste gang de går ut og ta en øl, eller en stor del av nachos.  

Sitte på pluggen

Vi er glade for å tilby våre kunder noen møbler som folk flest ikke har sett før. Faktum er at vi har en hel rekke møbler i serien & rsquo; Giant sopp & rsquo;. Som navnet antyder, er disse møbler kjennetegnet ved at de egentlig ligner champagnekorker, som selvfølgelig passer perfekt inn i den straffbare handlingen metning. Med denne møbler vil du ikke trenger en champagne kjøligere , som det tydeligvis ikke er noen reell lunger  

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side

A allsidig serie

I denne serien kan du både finne møbler som er bord og stoler er, og de er like ved første øyekast. Måten de skiller seg, men vet at disse møblene har forskjellig underlag. Bordet kjennetegnes ved å være flat, slik at man kan ha glass stående på bordet og ikke faller av. Og i tillegg kan du finne en stol som ser mer ut som en krakk. Og det ser ut som enda mer av en sopp. Dette er fordi den har en kurve der du sitter. Og det gjør faktisk ikke noe når du sitter slik at det kan føles ganske fint at denne krumning av stolen. Og den mest åpenbare å drikke når du bruker disse møblene er selvfølgelig champagne, deretter finne allerede champagne glass ut og invitere gjester og venner til champagne.