Kjøp vin racks, holdere og hyller - se det utsøkte utvalget vårt her

Vinholdere og hyller Hos Barlife får du et utsøkt utvalg av vakre vinholdere og vin racks. For å vise fram de mest populære vinene er det smart å bruke et en vinholder, da er også de mest populære vinene de som det er enklest å få fatt på for deg som skal servere de. I vårt sortiment finner du vinholdere, racks, hyller og reoler, også modulbaserte modeller så du alltid kan utvide. Finn din nye vinholder eller ditt nye vinoppbevarings system i vårt store utvalg. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Traditionelle Træ Vin Reol - Sort Ash 16 flasker DS6790
  Traditionelle Træ Vin Reol - Sort Ash 16 flasker
  677,00 kr
 2. Traditionelle Træ Vin Reol - Sort Ash 30 flasker(U) DS6792
  Traditionelle Træ Vin Reol - Sort Ash 30 flasker(U)
  880,00 kr
 3. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 16 flasker DS6809
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 16 flasker
  609,00 kr
 4. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 12 flasker TWC / 12AR
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 12 flasker
  406,00 kr
 5. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 42 flasker C743
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 42 flasker
  1 423,00 kr
 6. Vinreol NOOK Vin Rack- 6 fl. 24978
  Vinreol NOOK Vin Rack- 6 fl.
  338,00 kr
 7. 26%
  SALE
  Vinreol NOOK Vin Rack- 9 fl. 24979
  Vinreol NOOK Vin Rack- 9 fl.
  Special Price 400,00 kr Regular Price 541,00 kr
 8. 23%
  SALE
  Vinreol NOOK Vin Rack- 50 fl. 24981
  Vinreol NOOK Vin Rack- 50 fl.
  Special Price 2 088,00 kr Regular Price 2 712,00 kr
 9. VINREOL TIL VÆG 8 FLASKER ST58249
  VINREOL TIL VÆG 8 FLASKER
  541,00 kr
 10. Væghængt vinholder 13227
  Væghængt vinholder
  406,00 kr
Set Descending Direction
Page
Hold styr på vin med en vinreolVin er svært populær i Danmark, og det er ikke uvanlig at folk ønsker å ha et par flasker på lager. Med våre mange vakre vinholdere og vin racks, kan du lagre dine flasker vakre og praktiske Vårt utvalg inkluderer veggmontert smarte holdere, blir ofte brukt for en håndfull av vinflasker. I tillegg til veggmonterte modeller, tilbyr vi også vin racks av mer praktisk art. Her er det om å ha rom for mange flasker uten bulk. Har du en restaurant eller bar hvor du ønsker å vise et utvalg av dine vinflasker heller da vinflaske står det du trenger. Disse er tilgjengelige for 1 eller 3 flasker. For pidestaller og har en liten tavle til der du skriver om viner, slik at de blir presentert i en fin måde.Vinreol å få eller mange flasker selv om du kanskje bare holde et par flasker vin, så det er viktig at de er lagret på riktig måte. Vinflasker bør fortrinnsvis ligge ned, slik at korken berøre vin. Dette gjøres for å sikre at korken ikke blir tørket ut. Korken er tørket ut pluggen ikke vil lekke, og at oksygen vil trenge ned i vinen. Oksidere en vin som vil modnes veldig raskt, og det blir oppdaget dessverre typisk først når vinen er åpnet. En vin som er oksygenrikt, vil ofte være udrikkelig. Med en vin rack er du sikker på flasker er i riktig posisjon. Mens alle vinreolerne vi selger, bygget solid slik at de kan holde til den angitte antall flasker. Vokt dere for "gjør-det-selv" løsninger. Det kan være dyrt spill når en vin rack faller ned. I vårt sortiment finner du vin racks som kan ha 9-50 flasker. Plasser vin rack korrektDet er absolutt ingen rolle hvor du plasserer vin rack. Det finnes en rekke viktige faktorer som du bør være klar over når vinopbevaring. Vin må legge seg ned og deretter plassere dem på et kjølig, mørkt sted. Fuktighet kan også ha en avgjørende rolle, men i Danmark bør ikke tenke så mye på det. Her har vi en ganske stabil og rimelig fuktighet. Når du setter en vin rack opp, så har vinduer og sol i sinnet. Sollys og UV-stråler, kan svekke aldringsprosessen av vin. Har du en vin rack som henger på veggen på kjøkkenet i spisestuen, så ikke henge de dyre flaskene i den. Mange viner er klar til å drikke, og det er ingenting i at denne typen vin er relatert opprykk i 1-2 år. Har du ikke en kjølig mørkt kjelleren for vin rack, deretter en vinkjøler en god alternativ.Vinkøleskab kan du finne her.
Vinholdere og hyller prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Vinholdere og hyller hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna