Lamper

Lamper skaper stil i dine lokaler, uansett om det er et utested eller bar vi snakker om. Belysningen er også viktig for de som arbeider der. Vi selger et stort spekter av lys og lamper. Du vil finne både gulvlamper, vegglamper og bordlamper. Det er smart at lyset kan dimmes, så vi er også forhandlere av dimme pærer. Det er mulig å velge lamper i sett, f.eks. en bordlampe og en vegglampe i samme stil. Les mer om våre lampe serier her.
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk grøn DL6242
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk grøn
  3 390,00 kr
 2. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød DL6243
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød
  3 390,00 kr
 3. WALL it sort med Crayon sort dia 18 cm DL6315
  WALL it sort med Crayon sort dia 18 cm
  1 966,00 kr
 4. 43%
  SALE
  HAVELAMPE SOLAR 38,5 CM. DIA: 3,5 CM 3005256
  HAVELAMPE SOLAR 38,5 CM. DIA: 3,5 CM
  Special Price 53,00 kr Regular Price 94,00 kr
 5. Bund t/Star Olielampe, Alu (6 stk/kolli) 99796
  Bund t/Star Olielampe, Alu (6 stk/kolli)
  338,00 kr
 6. Bund t/Star Olielampe, Sort (6 stk/kolli) 99863
  Bund t/Star Olielampe, Sort (6 stk/kolli)
  338,00 kr
 7. Glas t/Star Olielampe "Stripe" (12 stk/krt) 801381
  Glas t/Star Olielampe "Stripe" (12 stk/krt)
  324,00 kr
 8. Glas t/Star Olielampe, Frosted 99794
  Glas t/Star Olielampe, Frosted
  365,00 kr
 9. Glas t/Star Olielampe, Klar 99768
  Glas t/Star Olielampe, Klar
  365,00 kr
 10. Lampeolie 24 timer, Stella-Light (72 stk/krt) 99662
  Lampeolie 24 timer, Stella-Light (72 stk/krt)
  867,00 kr
Set Descending Direction
Page
Lamper skal være funksjonell og ryddig Det er mange ulike hensyn som du må ta hensyn til når det gjelder å velge lamper. Modellene du velger å kjøpe, vil ha viktige implikasjoner for hvordan belysningen i hjemmet ditt er. Dette gjelder både å se på lyset, og ikke minst selve belysningen. Vi har et stort utvalg av lamper, som alle kan gi et godt lys. Samtidig, vårt sortiment mulighet for at du kan skape synergier i lignende belysning. Vi selger flere modeller, både som bordlampe, gulvlampe og vegglampe. På denne måten er det mulig å ha et kontinuerlig lys, i samme restaurant eller stor hjem bar. Lampene i vårt sortiment kan utstyres med dimmes pære. Dette sikrer at lysstyrken kan alltid tilpasses plass og humør. Utseendet av lampene er en smakssak, og hvorfor vi sørge for å ha et stort spekter. En gulvlampe kan bidra til å gi en bred lys. Derfor, en gulvlampe god har i stor rom.Find en stor pendellampeEn av modellene du finner med Barlife er den klassiske anheng lys. Anheng lys er en samlebetegnelse for lamper som har flere lampeskjermer. De er vanligvis bygget opp med 3-4 lampeskjermer. Lampene er bygget med forskjellig størrelse skjermer. Den ytterste er den største, da blir mindre. Vi selger anheng lamper i ulike modeller. Det er både mulig å velge hvilke bordlampe eller vegglampe. De gir et veldig godt lys, uten å blende folk rundt dem. Det er nettopp derfor anheng lamper veldig populært i restauranter eller barer hvor gjestene kan sitte forskjøvet. Hvis du trenger mye lys, kan du velge et anheng lys som en gulvlampe eller et stort hengende modell. Her er vår ananas lampe ganske bra. En ananas lampe kan henge høyt uten å blende. Utformingen av ananas lampen har gjort det populært og gir et eksklusivt uttrykk. Ananas lampe er også tilgjengelig som bordlampe.Lamper hage det må være en hagefest eller har uteservering for gjester i restauranten din, krever det også belysning. For eksempel er det mulig å kjøpe hage lamper, som kan settes i bakken, bønn eller potteplanter. Den gode ting om disse er at de kjører på solceller. De la opp i løpet av dagen, holder lett en kveld. Har du sjansen, noen lamper også hengt opp. For eksempel, med en lettkjede med lysende baller. Den kan vris rundt tverrstengene eller henges i små stifter. Det kan bidra til å skape en koselig atmosfære i hagen og gir en følelse lys. Som en bordlampe for utendørs eller innendørs bruk, har vi også et utvalg av oljelamper. En oljelampe som en bordlampe gir en fin glød fra levende flamme. Har du mye sitteplasser utendørs, så sørg for å ha noen gode serveringsbrett. Vi har et stort utvalg som du kan finne her
Lamper prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Lamper hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna