Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Lamper - Barindretning
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Lamper

Lamper

En av de tingene som har mest å si når man vurderer om huset ditt er koselig er hvordan lyset er. Så det betyr at lys , som du har i huset ditt har mye å si om kvalitet og hygge.

Lampene er lyse

Det er alltid mange ulike hensyn som du må gjøre selv når du møter en situasjon hvor du trenger lys i kabinen. For lampene som du velger å kjøpe vil ha viktige implikasjoner for hvordan belysningen i hjemmet ditt er. Uansett hva belysning du velger å kjøpe, vil du mest sannsynlig finne dem her på Barlife siden. Dette er fordi vi har et så bredt spekter av ulike lamper som du nesten ikke gjør det kan gå galt ved å se på vår nettside. Dette er fordi vi begge har lamper som er bra for taket til gulvet til veggen og til midten.

Finn et vakkert anheng

En av de typer lys som du finner hos oss er den klassiske anheng. Disse lampene er ofte annerledes enn veldig klassisk bordlamper , som uttrykte veldig tydelig til uttrykk når man ser hvordan de to typer lamper er satt opp. Dette skyldes det faktum at bordlamper er karakterisert ved å stå på et bord eller en annen flate. Og så lyset som disse lampene gir ut, for det meste bare lyse opp på flat eller bordet der lampen er satt. Dette betyr derfor ikke akkurat bordlampe til den aller smarteste lampen hvis du er ute etter noe som skal lyse hele chalet opp.  

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
For det er svært sjelden at en bordlampe ville være dette. Men et anheng til gjengjeld kan det lett tenne et større område opp. Det vil selvfølgelig avhenge av hvilke anheng det spørsmålet. For når det kommer til lamper kan ofte være vanskelig å generalisere om dem siden de er så forskjellige at noen faktisk ikke kan sammenlignes, selv om de er i kategorien sammen. Et anheng er karakterisert ved at det ikke er veldig stor, og slik at det alltid henger i taket. Mange av de kjente designere, som de fleste vet i dag, har nok gjort dette typen lamper, som mange har opplevd stor suksess. Det er fortsatt arven etter disse lampene, som du kan se i butikken vår, siden det er helt klart at mange av lampene på den type anheng ble inspirert av de svært gamle designere.

På gulvet kan også være lett

På Barlife vi kan stolt tilby deg noen gulvlamper, men noen av dem vi er ekstra stolte av det designet av våre lys. Du vil blant annet raskt se at en lampe som vi har mye av det er den såkalte ananas lampe. Når du ser det er ikke i tvil om hvorfor det kalles nettopp det, siden det har nøyaktig samme form som en ananas med piggete blader og avlang, rund form. Vi har også en rekke andre lamper, som ligner ananas lampe, men noe som er annerledes. Her snakker vi om illumin lampe, som også er preget av sin spisse blader, som nesten får disse lampene ser ut som kjegler mer enn lamper. Dette bidrar til å gjøre lampene føles veldig woody, som i noen tilfeller er forverret fordi disse lampene faktisk har en farge som var bare veldig naturlig og minner om noe man kan finne i en skog.