Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Flaskeholder - Flotte flaskeholder til din bar eller hjemmebar, stort udvalg af speed rails
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Flaskeholder

Et bredt spekter av Flaskeholder

Hvis det er noe som alltid er i en bar da det flasker for utenfor flasker, er det ingenting å servere og da er det ikke mye morsomt å si om en bar. Og disse flaskene kan selvsagt ikke bare stå over det uten struktur og nettopp av den grunn bør du alltid sørge for å ha en flaskeholder til hver flaske har vært i hans bar.
< adresse> Når flaskene bør holdes det mange alternativer
Når du står overfor mange flasker å bli holdt, så det er mange muligheter for hvordan du kan gjøre det. Blant annet kan du kjøpe en flaske holderen fra Barlife, og hvis det er noe du er interessert i, er det mange å velge mellom. Blant annet har vi mange kunder som kjøper en flaskeholder som kalles en speed rail. Denne typen flaskeholder er en slags hylle som kan ha ulike lengder avhengig av hvor mange flasker du vil at den skal holde. Og det er smart av denne typen flaskeholder som kan henges slik at du kan velge nøyaktig hvor på veggen som du vil holderen og så kan du hver gang du ønsker å ta en flaske bare snu og ta herfra. Noe smart du kan gjøre er å kjøpe flere av disse speedrails slik at du har full kontroll over sine flasker, slik at alle flaskene holdes på denne måten på disse hyllene. Når du er i gang for å plassere mange flasker på mange speedrails man har hengt opp kan du like godt gjøre deg selv en tjeneste, som du plasserer mange flasker i alfabetisk rekkefølge, slik at du raskt kan sjusse gjennom til der hver flaske er ved denne hastigheten skinnen. Det vil også gjøre inntrykk på gjestene når de kan se at du er så grundig at du på egen flaskeholder sikrer at det er helt på toppen av ting.  


Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

montere den på veggen

Hvis du ser rundt Barlife og leter etter en flaskeholder vil du også raskt legge merke til at du kan kjøpe en veggmontert flaskeholder som du kan henge på veggen. I motsetning til den ovennevnte hastighet skinnen er det karakteristisk for denne holderen at flaskene er vendt nedover og ikke kan fjernes fra flaskeholderen. I stedet kan du bare helle rett fra flasken, og du unngår å snu flasken rundt og så videre. Dette er også en god form for lagringsplass når det kommer til flasker.

Vinen må også holdes

Ofte kan du muligens tror at du først og fremst tenker på alkohol og likør når du tenker på en flaskeholder. Men hvis du har en bar vil du naturligvis også finne at du har mange flasker vin, som må holdes, og kan ikke bli holdt på samme måte som en sprit flaske kan bli holdt. Derfor er det nødvendig å få deg en flaskeholder som er spesielt designet for bare vin og dette kan selvsagt også være på Barlife nettside. Du kan blant annet finne en vin rack, som er partert og derfor har fire 'rom', hvor du kan plassere dine vinflasker. Denne vinen stativ du kan både sette på et bord eller du kan henge den opp, avhengig av hva du ønsker. Du kan også få en annen flaskeholder vin på Barlife: en veggmontert vin rack. Denne flaskeholderen er karakterisert ved at du henger den opp og så henger du flasker vin holderen slik at den 'stikker' til hver side. Det ser både pen og er hendig når du raskt trenger å trekke en flaske ut og raskt se etiketten på vin.