Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Drinks dispensere til baren eller hjemmet - se udvalget
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Drinks dispenser

Dispenser - n år drinker å bli servert med stil

De fleste av oss vet at de drikker smaker bedre når servert med stil. Og med våre dispensere som du kan se på nettstedet vårt, alle drikker du velger å tjene smaker mye bedre. Enten du trenger en drikke dispenser hjemme eller i din bar eller kafé, slik at vi har noe for deg. Både store og små dispensere dispensere kan finnes på våre nettsider. Samtidig har vi dispensere for både øl og andre alkoholholdige drikkevarer samt dispensere for juice og andre alkoholfrie drikkevarer. Ja, det er bare fantasien som setter grenser. Som alltid, er alle våre produkter valgt med stor omhu, med fokus på høy kvalitet og brukervennlighet. Design er topp moderne og vakker, slik at du alltid kan handle her, vel vitende om at du vil få de beste dispensere til lavest mulig pris. Og med vår 14-dagers returrett, kan du alltids sende produkter tilbake hvis noen grunn angrer kjøpet.
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

N år drinker tjenesten skal v ære gøy

For de som ønsker å tjene drinker, øl og andre ting på en morsom og annerledes måte kan vi tilby våre parti dispensere. Den vakre og praktiske drikke dispenser kan brukes til ulike anledninger. Hvis ut til å reklamere for drinker på en fest eller på en kafé eller nattklubb kan du ha nytte av å bruke denne drikke dispenser. Med en ryggsekk for dispenser og en hånd trykk, er det veldig praktisk og lett å jobbe med. Hvis du ønsker å tjene øl til flere mennesker på en litt alternativ måte potten bruke vår øl tårn eller vår øl dispenser med kjølekammer. Med disse, dine følges nyte sin øl og beundre og misunne din servering.
Med våre mange dispensere for drikke, kan du tjene drinker, juice og punsj, blant annet til partene. Vi har dispensere i forskjellige størrelser og former, og dermed har vi sannsynligvis noe som du leter etter. Vi dispenser med kapasitet på 5,6 liter og 6 liter. I tillegg økte vi dispensere for større partier eller sammenkomster av 8 liter og opp til 17,5 liter. Med denne dispenser kan holde mange ganer fornøyd og tørst av.
med kjølig bensinpumpe dispenser er det trygt du vil fyre opp festen som ultra kult design er ikke noe du ser hver dag. Med denne dispenser vil det bli enda mer moro å drikke, hvis det er mulig.