Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Barmåtter - Hold baren ren og pæn med en måtte til disken
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Barmåtte

stort utvalg av Barmåtter i plast og stål

Det er mange gode grunner til å få minst & eacute; n. barmåtte til sin bar, så det er lykken som du Barlifes nettsted kan finne en rekke barmåtter til bar < / adresse>
unngå drypping og skyv
Når du har en bar og må tjene ulike drikker du ikke kan unngå å bli litt våt på bar. Dette kan gjøre at mange av glass, som du setter på baren vil gli rundt og som kan potensielt ende med et glass så røyk på gulvet og kanskje du vil ende opp med at du må kjøpe en drink fordi du kastet den andre ned. For å unngå dette, kan du kjøpe en barmåtte, blant annet den funksjon som sikrer at glasset ikke glir rundt på bar. En barmåtte er faktisk laget av et materiale som sikrer at glasset ikke kan gli rundt på en linje i det hele tatt som det er et ekstremt sklisikkert materiale som er. En barmåtte er et must når det kommer til cocktail tilbehør i baren. Dette er fordi cocktailer er ofte tyngre på toppen, for eksempel er tilfellet hvis du kjøper en martini eller cosmopolitan som de blir servert i spesial cocktailglass , som har en slags timeglass figur .
runden og den lange
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
På Barlife kan du blant annet finne en runde barmåtte, karakterisert ved at den har noen korte 'vegger' rundt kanten. Dette betyr at brillene ikke skyve rundt som det er sklisikker overflate. Dessuten, de små veggene i glassene ikke velge på bordet eller ute på kanten. En veldig klassisk barmåtte som vi forhandler selvsagt også med Barlife er den langstrakte barmåtte. Dette er fordi det er innlysende skal ha stående på stangen når en bar er nettopp også er langstrakt, hvilket betyr at det kan være en langstrakt barmåtte på toppen av platen.

Hvis det er dryppet, en barmåtte hjelp

I tillegg til at barmåtte er vel barværktøj når man ønsker å unngå flasker og glass skyve rundt, så er en barmåtte også stor til å bruke som en dryppskål. For det er helt umulig å unngå i en bar vil være bortkastet. Spesielt akkurat der du plasserer den deilige drinker du serverer, enten det er i shot glass, vin glass eller øl glass. Og måten å sørge for at baren ikke strømmer inn væske blir sølt fra de mange drinker som du blir servert over disk er i ferd med å ta en dryppskål. Og en dryppskålen er bare noe du kan bruke for å unngå dette. En dryppskål består hovedsakelig av to komponenter, et lokk som er formet som et gitter, og en bunn. Du kan skille dem fra hverandre når dryppskålen, eller barmåtten, som på en måte også, er fullt og du kan tømme den og sette den tilbake etterpå. Spesielt er det en smart idé å bruke denne typen dryppskålen under en fatøl. For alle vet at alle som har stått bak en fatøl og har gitt øl som sølt noen liter øl på en slik dag. Og tenk hvis alt dette ølet bare har tapt ned på bordet eller i baren, så det ville flyte hele veien! I stedet handler det om å få tak i noen gode drypptrau som kan ta de overskytende dråper som du ikke kan unngå drypper fra fatøl dispenser, enten om du må fjerne skum hvis systemet er tomt for øl, eller hvis du et øyeblikk mister konsentrasjonen og spill.