Glass hylle for bar - få mer bardisk plass og tørk glassene lett

Glassholdere for din bar eller restaurant. Hvis du driver en bar eller du har en stor bar hjemme, så er det én ting som du bør skaffe deg. Alle mulige forskjellige glass spiller en stor rolle, og det er vanskelig å stable glass. Derfor er det ideelt med glassholdere. Med en glassholder får du glassene vekk fra skap og bardisk og mye bedre plass å arbeide på. Foruten å ha en praktisk funksjon, kan de også bidra til å gi din bar er det helt rette baruttrykket. Se våre glassholdere her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Flaske og Glasholder Vinology BH-UCR
  Flaske og Glasholder Vinology
  555,00 kr
 2. Decanter Tørrestativ Vinology BH/DD
  Decanter Tørrestativ Vinology
  189,00 kr
 3. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik BTBL3691RU
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik
  94,00 kr
 4. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik BTBL3692RU
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik
  121,00 kr
 5. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik BTBL3693RU
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik
  134,00 kr
 6. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Chrome BTBL3692CHR
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Chrome
  107,00 kr
 7. Vinology Glas Tørrestativ 11003
  Vinology Glas Tørrestativ
  406,00 kr
 8. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing BTBL3693BR
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing
  134,00 kr
 9. Glasholder Final Touch FTR006
  Glasholder Final Touch
  406,00 kr
 10. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Chrome BTBL3691CHR
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Chrome
  94,00 kr
Set Descending Direction
Page
Glassholderen i forskjellige størrelser hvis du vil at stammet glass fra din bar overflater, så den beste løsningen for å få dem hengt fra taket eller satt under overskapene i baren. Du må være sikker på arbeidsområdet i baren. På torget er også sikker på at rent glass ikke blir skitten. Hvis du gjør cocktails i baren, kan lett fly litt fruktjuice eller lignende på din rent glass. Ansiktet ditt glass forfremmelse på vanlig høyde, er det også en sannsynlighet for at kommer til å være et lite lag av støv på dem. Alt dette unngår du ha et glass holder som er montert høyt i baren. Glassholdere kommer i mange forskjellige størrelser, så det er ganske trygt som mulig, for å finne en som passer inn i baren. Skulle du Spice Bar opp litt, er det smart å installere lys rundt glassholdere. Gode ??råd før du velger et glass suspensjon må du utstyre din bar med glass oppheng, er det et par ting du bør være klar over. Vi forhandler suspensjon av ulike størrelser, og det er viktig at du tester baren opp før du velger suspensjon. Vi har mounts 25 til 61 centimeter i lengden. Når måle hvor mange glass brakett du kan ha i baren, så du må måle glass som du ønsker å henge opp. Det er avgjørende for hvor mange suspensjoner du kan ha ved siden av hverandre. Det er uheldig å skru hans suspensjon fast, og deretter finne ut at brillene ikke kan være der. Er det et visst antall glass, må det være rom for, så bør du måle diameter. På den måten kan du se hvor mange mounts du trenger, og i hvilken lengde. Diameteren på glasset bestemmer hvor mye glass som kan sitte i hvert glass hengende.
Glassholdere prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Glassholdere hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna