Glasophæng

Glass brakett for din bar eller restaurant

Det er mange gode grunner til at glass hengende i en bar er noe som du må ha.
Med glass mounts, har du mer plass < / em>
vil ikke være lenge før du finner ut at det å ha ulike typer glass suspensjon betyr at du bare føler at du har mer plass når du trenger å ha hengt din glass < / a> opp. For en av de største fordelene med glass oppheng er nettopp at de gjør seg til glasset, som du bruker ofte bak en bar ikke stå stablet rundt og flyter. For dette vil gjøre deg mindre i stand til å komme til de andre ting i baren, og noen av de viktigste i en bar er ellers bare at du så lett som ingenting kan finne akkurat det barværktøj som du trenger i det gitte øyeblikk. På Barlife nettside vil du finne mange typer glass suspensjon, men til felles, de har alt de sikre at glasset på denne måten vil være gjemt bort slik at de ikke flyter rundt. På denne nettsiden kan du blant annet finne et glass suspensjon som er forkrommet. Dette glasset hengeren er designet for å henges rett over tverrligg og så kan du bare komme opp og ta et glass ned, og du trenger ikke engang å se opp der når glassene er alltid på samme sted i glasset hengende. Dette glass Opphenget har en lengde på 41 cm, og det er sjelden at bare & eacute; t glass suspensjonen er tilstrekkelig. Ofte må du kjøpe flere glass oppheng og på den måten kan også skille mellom store og små ølglass , de ulike vin , og selvfølgelig de ulike < span style="color:#0000ff;"> cocktailglass du i baren. Ved å kjøpe et glass hengende som dette vil du snart føle at du har en mye bedre oversikt over din bar, og du vil føle at de prosesser som kjennetegner arbeid for deg selv og dine ansatte vil være mye raskere siden du ikke trenger å stå og vurdere hvordan de forskjellige glassene er.  
Set Descending Direction
Page
 1. Flaske og Glasholder Vinology BH-UCR
  Flaske og Glasholder Vinology
  555,00 kr
 2. Decanter Tørrestativ Vinology BH/DD
  Decanter Tørrestativ Vinology
  189,00 kr
 3. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik BTBL3691RU
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik
  94,00 kr
 4. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik BTBL3692RU
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik
  121,00 kr
 5. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik BTBL3693RU
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik
  134,00 kr
 6. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Chrome BTBL3692CHR
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Chrome
  107,00 kr
 7. Vinology Glas Tørrestativ 11003
  Vinology Glas Tørrestativ
  406,00 kr
 8. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing BTBL3693BR
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing
  134,00 kr
 9. Vægmonteret Glastativ Vinology BH/GWM
  Vægmonteret Glastativ Vinology
  311,00 kr
 10. Glasholder Final Touch FTR006
  Glasholder Final Touch
  406,00 kr
Set Descending Direction
Page

Glasholder i forskellige størrelser

Hvis du gerne vil have dine stilkede glas væk fra din bars overflader, så er den bedste løsning at få dem hængt op i loftet eller sat under overskabene i baren. På den må kan du sikre dig mere arbejdsplads i selve baren. Ud over pladsen er du også sikker på, at dine rene glas ikke bliver snavset. Hvis du laver cocktails i baren, kan der nemt flyve lidt frugt saft eller lignende over på dine rene glas. Står dine glas fremme i almindelig højde, er der også en sandsynlighed for, at kommer til at ligge et lille lag af støv på dem. Alt dette undgår du med en glasholder, der er monteret højt i baren. Glasholdere fås i mange forskellige størrelser, så det er helt sikker muligt, at finde en, som passer ind i din bar. Skal du pifte baren lidt op, er det smart at montere lys omkring glasholderne.

Gode råd inden du vælger et glasophæng

Skal du indrette din bar med glasophæng, er der et par ting, som du skal være opmærksom på. Vi forhandler ophæng i forskellige størrelser, og det er vigtigt, at du måler baren op, inden du vælger ophæng. Vi har ophæng fra 25 til 61 centimeter i længden. Når du skal måle hvor mange glasophæng du kan have i baren, så skal du måle de glas, som du ønsker at hænge op. Det er afgørende for, hvor mange ophæng du kan have ved siden af hinanden. Det er uheldigt at skrue sine ophæng fast, og bagefter finde ud af, at glassene ikke kan være der. Er der et bestemt antal glas, der skal være plads til, så skal du måle diameteren. På den måde ser du, hvor mange ophæng du skal bruge, og i hvilken længde. Diameteren på dine glas afgør, hvor mange glas der kan sidde i hvert glasophæng.

Glasophæng prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Glasophæng hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna