Alt utstyr du behøver til din bardisk

Alt av utstyr til baren og bardisken Hos Barlife har vi alt udstyr til baren. Vi har et af Danmarks største udvalg i utstyr en bar behøver i og rundt sin bardisk. Vi har alt i dryppoppsamlere, dispensere, flaskeholdere osv. osv. Barutstyret til din bardisk uansett om du eier eller driver en bar eller om du gjerne vil ha profesjonell utsyr hjemme. Gå på oppdagelse i vårt store sortiment og bli inspirert, og sørg for at din bar har det riktige utstyret. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Juice dispenser 1428
  Juice dispenser
  2 374,00 kr
 2. Dobbelt glastønde drinkdispenser med stand - 10L 13923
  Dobbelt glastønde drinkdispenser med stand - 10L
  882,00 kr
 3. TableCraft drypbakke i sort gummi - 16,5 cm(U) 16806
  TableCraft drypbakke i sort gummi - 16,5 cm(U)
  229,00 kr
 4. TableCraft drypbakke - sort gummi 15 cm. 16805
  TableCraft drypbakke - sort gummi 15 cm.
  229,00 kr
 5. Nantucket Drinks Dispenser Med Træfod - 8.5ltr 17514
  Nantucket Drinks Dispenser Med Træfod - 8.5ltr
  1 472,00 kr
 6. Kilner Drinks Dispenser Pink 5ltr 18441
  Kilner Drinks Dispenser Pink 5ltr
  501,00 kr
 7. Tavle til drinks dispenser 18953
  Tavle til drinks dispenser
  161,00 kr
 8. Tappehane til drinks dispenser 22374
  Tappehane til drinks dispenser
  148,00 kr
 9. Askebæger sort ø 8,5cm 5014196
  Askebæger sort ø 8,5cm
 10. Glas Drinks Beholder 9,5L 18598
  Glas Drinks Beholder 9,5L
  813,00 kr
Set Descending Direction
Page
Hold laug barmatterI en bar, er det viktig at det alltid er ryddig og i orden. Dette gjelder både bak og foran baren. Når ting er i faste steder, uten flyter med skjærebrett, kniver og pynt, noe som sikrer en rask servering. Barmatter sikrer at rusk på bar. Ved å bruke dem, er det mindre sannsynlighet for at linjen som flyter i rusk fra kafeteria. Mattene er bygget slik at de plukker opp væske, hvis en gjest kommer til å runde av med en drink. Når du bruker barmatter, dine gjester vil definitivt ubevisste sette sine cocktails på dem. Det gir en mer ryddig bar, hvor det er plass til flere cocktails. Mattene er enkle å rengjøre. Om natten, de bare skyll med varmt vann, og de har blitt godt smurt, de må ha en tur i en oppvaskmaskin. Drinker dispensere og flaskeholder driver en profesjonell bar eller restaurant, så er gode flaskeholdere og alkohol dispensere en nødvendighet. Både hjelp til å holde orden i baren og sikre at drinker og cocktails gjort riktig. Vi har et stort utvalg av flaskeholdere som kan holde flasker opp til flasker med 4,5 liter. Noen av de mest populære modellene er de veggmonterte versjoner. De er enkle å installere, og kan ha opptil seks forskjellige brennevinsflasker. Noen av dem er med brennevindispenser stund å bli kjøpt brennevindispenser til andre. Heldigvis har vi et stort utvalg av brennevin dispensere i vårt sortiment, så det er lett å finne de som passer best for ditt formål. For å gjøre en stor mengde slag, deretter dispensere med kuk, akkurat det du leter etter. Vi har modeller som spenner fra to og opp til 17,5 liter. Lagring for bare glass er en av de tingene som fyller mye av en bar. Vi har flere produkter som sikrer optimal utnyttelse av plass i baren. Vi har for eksempel glass mount, slik at du enkelt kan henge stammet glass opp. Husk å måle bunnen av glasset før du velger et glass suspensjon. Serien inneholder også mange forskjellige frukter dispensere og kar, slik at du kan holde oversikt over garnityr for drinker og cocktails. Ved å sette alle drikker tilbehør i bokser og dispensere kan du enkelt rydde opp etter festen, og det er samtidig ryddig mens festen varer.
Alt til bardisken prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Alt til bardisken hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna