Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Askebæger - Dag til dag levering hos Barlife.dk
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Askebæger

Askebeger i plast og porselen

Uansett situasjon, er dette, du vil alltid være mer interessert i mennesker asken i en askebeger enn asken et annet sted.
< em> for en privat fest må askebeger på bordet
Hvis du står overfor og trenger å holde litt privat fest du er selvfølgelig svært interessert i at stedet ser ordentlig etterpå, enten det er ditt leilighet eller et sted du leie eller lignende. Og en måte du kan være sikker på at se ordentlig ut, er ved å sørge for at det er minst & eacute; t askebeger på festen. For det er, hvis det minimum er et askebeger, så vil du få neste dag for å fjerne mange av skodder som ellers ville ende opp med flytende rundt, hvis du nettopp har gjort et askebeger ute. For å finne et askebeger på Barlife nettsted er ekstremt lett. Fordi vi vet hvor mye det betyr å ha et askebeger hvorfor vi gå langt for å ha et valg der du i stor grad kan se hva du kan få, slik at du kan velge akkurat den askebeger er best for deg.
baren må være et askebeger til
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Et askebeger ved Barlife er klassisk

På denne siden vil du også finne et askebeger, dersom formålet er forskjellig fra en privat fest. Det kan være at du eier en bar og i denne baren du da har et askebeger. Og kanskje du er ikke engang den typen som røyker, men man trenger å erkjenne at det er andre mennesker som røyker, og de kan ikke sitte og røyk uten et askebeger. Derfor kan du like godt få uttelling for det askebeger, som du ender opp med å kjøpe. For som du er veldig fokusert på hvordan utstyret ser ut på kjøkkenet og hvordan utstyret er i baren, bør du også sørge for at det er et askebeger som du kan bruke. På denne nettsiden vil du legge merke til at vi har et bredt utvalg av askebegre, som kan kalles den 'klassiske'. Den klassiske ved en slik askebeger er at det er plass til tre sigaretter, som kan legge seg ned og hvile når den ikke er i bruk. Å ha et askebeger så ut så lenge at det fantes et askebeger så det er noe nesten nostalgisk om dette. Akkurat som det er viktig å ha ulike bar utstyr i baren, er det også viktig å ha forskjellige ting på bordene når du serverer noe. Blant annet er det viktig å sikre at det er et askebeger hvis så det er et sted du kan røyke. Med utgivelsen folk til å ringe deg og si at de vil ha et askebeger, men faktisk de virkelig ønsker er bare å røyke en sigarett. Og derfor vil det sikkert bli mottatt veldig bra, hvis du er veldig viet til et askebeger skal kunne leve opp til det som et askebeger vanligvis møtes. Du kan finne et askebeger på Barlife i to forskjellige farger. En farge er bare den klassiske svart, som er kjennetegnet ved å ha en sort, glinsende farge. Det er et hull i midten av askebegeret, slik at sigaretter kan bli satt heri etter røyking. Videre kan man også finne et askebeger, som er sølv, men også svært lik den sorte askebeger. Den eneste forskjell er at dette askebeger fremstilt av rustfritt stål motsatt svart, glinsende keramikk.