Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Opbevaring & Flasker - Stort udvalg i Speedrail, Flaskeholder og Skænkeflasker
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Barindretning

For bar

Å ha en bar krever at du har mange forskjellige ting som må lagres på en strukturert og fin måte, noe som setter høye krav til Lagring

.

Praktisk er viktig når det kommer til lagring

Å måtte lagre sine ting i baren er veldig viktig fordi du alltid ha mange forskjellige ting som du ikke ønsker å ligge og flyte rundt. Og en måte å sørge for at disse tingene er ikke liggende rundt er ved å finne noen lagring, noe som betyr bare at det kan bringes ut av veien. Når du velger lagringsalternativer til sin bar er faktisk like viktig å velge noe bra, som er å ha rett cocktail tilbehør til sin bar. For på mange måter kan man si at lagring er egentlig bare en del av dette tilbehøret. En av de viktigste, er å tenke på når det gjelder lagring er at det må være strukturert på en måte som først og fremst kan du forstå. For hvis det er deg, som daglig må stå i baren, er det selvsagt viktig for deg i et brøkdels sekund kan huske nøyaktig hvordan ulike ting er. For når det er en tørst bar patron ikke går bety at du bør la ham vente. Så det viktigste er å ha en slags plan for hvordan du skal gjøre de forskjellige tingene. Når du arbeider med en barjob vil det ofte være slik at du tar lokket av mye av lagringsplass du har, så det er enklere og raskere tilgang til de tingene som er i denne typen lagring. Men når det er så mye tid til virksomheten til deg vil ha mange av de tingene gjemt bort og da vil det ikke være mulig for deg å ta rekke ting raskt.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En rund lagring bevirker en bevegelse

På Barlife du kan finne mange typer lagring og selvfølgelig kan du også finne mange former og farger og typer lagring. Noe av det vi har i Barlife er en cocktail bolle med runde former. Den er rund og stor, og du kan på en måte si at det kan fungere som et veldig stort cocktailglass, som kan brukes av mange mennesker på en gang. Enten kan du gjøre det, at du plasserer noen få sugerør i bollen, eller du kan velge å spørre noen glass ved siden av bollen og så folk kan bare ta bort deilig bolle som du har skjenket i. Dette kan omfatte både være en deilig og frisk sangria, eller en form for blanding av hva du nettopp hadde hjemme. Fordi når alt blir blandet sammen i riktig form for lagring, og så lenge det er bra med isbiter, vil det bli en hit uansett. Og noen frukt skiver og ulike ornamenter vil alltid pynte her.

Med en dispenser kan man til og med servere

Hvis du må stå for en stor begivenhet, og du vet du vil bli presset til å ta vare på alle gjestene fordi du ikke kan tjene dem på samme tid, slik at du kan ta en dispenser er en form for lagring som du kan kjøpe fra Barlife. Blant annet kan du kjøpe en juicedispenser i en stor størrelse, som også kan brukes til andre formål enn bare juice. Det unike med denne typen lagring er at den har en kran, slik at folk kan gå og pigger av deilig drink du har strømmet inn i dispenseren.