Barindretning

For bar

Å ha en bar krever at du har mange forskjellige ting som må lagres på en strukturert og fin måte, noe som setter høye krav til Lagring

.

Praktisk er viktig når det kommer til lagring

Å måtte lagre sine ting i baren er veldig viktig fordi du alltid ha mange forskjellige ting som du ikke ønsker å ligge og flyte rundt. Og en måte å sørge for at disse tingene er ikke liggende rundt er ved å finne noen lagring, noe som betyr bare at det kan bringes ut av veien. Når du velger lagringsalternativer til sin bar er faktisk like viktig å velge noe bra, som er å ha rett cocktail tilbehør til sin bar. For på mange måter kan man si at lagring er egentlig bare en del av dette tilbehøret. En av de viktigste, er å tenke på når det gjelder lagring er at det må være strukturert på en måte som først og fremst kan du forstå. For hvis det er deg, som daglig må stå i baren, er det selvsagt viktig for deg i et brøkdels sekund kan huske nøyaktig hvordan ulike ting er. For når det er en tørst bar patron ikke går bety at du bør la ham vente. Så det viktigste er å ha en slags plan for hvordan du skal gjøre de forskjellige tingene. Når du arbeider med en barjob vil det ofte være slik at du tar lokket av mye av lagringsplass du har, så det er enklere og raskere tilgang til de tingene som er i denne typen lagring. Men når det er så mye tid til virksomheten til deg vil ha mange av de tingene gjemt bort og da vil det ikke være mulig for deg å ta rekke ting raskt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hold styr på flaskerne med en flaskeholder

Hvis du skal drive en bar, eller hvis du har en stor hjemmebar, skal der være styr på spiritusflaskerne. Det kan hurtigt blive rodet, og ikke mindst se rodet ud, hvis flaskerne ikke står eller hænger på faste pladser. En flaskeholder er perfekt til at holde styr på dine spiritusflasker. VI har flere forskellige modeller, der varierer i antal og flaskestørrelse. Det er muligt at få en flaskeholder, der kan have helt op til 8 almindelige flasker. En flaskeholder kan både fås som væghængt eller standmodel. Det kommer helt an på, hvilken der passer bedst til din bar. Har du store flasker, så har vi eksempelvis også en flaskeholder, der kan holde en flaske på hele 4,5L. En drypbakke er en god ide at have under flaskerne, samt på bardisken. En drypbakke samler de værste dråber og spild. Fordelen ved en drypbakke er, at de nemt kan gøres rene i opvaskemaskinen.

Server altid kølige vine og champagne

Skal du holde din vin eller champagne kølig, så er en vinkøler lige hvad du skal bruge. Du kan simpelthen ikke gå ned på køl. De fleste af vores vinkølere er lavet til at have én flaske, og kan både fås med eller uden stand. En vinkøler med stander er god, fordi den ikke tager plads på bordet, men flasken er stadig i en god højde. Skal du bruge en vinkøler til udendørsservering, hvor flasken kan komme til at stå i sol, er det en god ide at vælge en dobbeltvægget vinkøler. Luftrummet mellem de to lag, skaber en termoeffekt, der holder vinen kold i længere tid. En champagnekøler er ideel, når  der skal serveres de dyre dråber. Vores udvalg er stort, og du kan helt sikkert finde en chamapagnekøler, der har det rette udseende og han rumme det korrekte antal flasker. Den største champagnekøler vi har, kan rumme omkring 8 flasker.

Barindretning prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Barindretning hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna