Lagring og Flasker

Finn alt av barinnredning her.

Hvis du skal innrede din bar så har vi løsningene du skal gå etter. Vi har alt som trengs for å skape den perfekte bar. Vi har fra barskilte, flaskeholdere, vinkjølere og mye mer. Du kan bli inspirert av vårt store sortiment, eller finne et bestemt produkt ved å bruke søkefunksjonen. Vil du vite mer om noen av produktene våre, trykk her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loading...

Hold orden på flaskene

med flaskeholder hvis du trenger å kjøre en bar, eller hvis du har et stort hus bar, må det være kontroll på brennevinsflasker. Det kan fort bli rotete, og ikke minst se rotete hvis flaskene ikke stå eller henge i faste steder. En flaskeholder er perfekt for å holde styr på brennevinsflasker. Vi har flere forskjellige modeller, som varierer i antall og størrelse flaske. Det er mulig å få en flaskeholder som kan ha opptil åtte vanlige flasker. En flaskeholder kan fås i både veggmontert eller stativ modell. Det hele avhenger av hva som best passer din bar. Har du store flasker, har vi for eksempel også en flaskeholder som kan holde en flaske på hele 4,5L. En dryppskålen er en god idé å ha flaskene og på bar. En dryppskål samler de verste dråper og søl. Fordelen med en dryppskålen er at de lett kan rengjøres i opvaskemaskinen.

Server alltid kult viner og champagne,

hold vin eller champagne kult så er en vinkjøler akkurat det du trenger. Du kan ikke bare gå ned til kjølen. De fleste av våre vin kjølere er laget for å ha en flaske, og begge er tilgjengelig med eller uten vilkår. En vin kjøler med stativ er bra fordi den ikke tar plass på tabellen, men flasken er fortsatt i en god høyde. Hvis du trenger en vin kjøler for uteservering hvor flasken kan komme til å stå i solen, er det en god idé å velge en dobbeltvegget vinkjøler. Luftrommet mellom de to lag, skaper en termisk effekt som holder vinen kaldt i lang tid. En champagne kjøleren er ideelt når å bli servert de dyre dråpene. Vårt utvalg er stort, og du kan sikkert finne en chamapagnekøler som har det rette utseendet og la ham få riktig antall flasker. Den største champagne kjøligere vi kan imøtekomme om 8 flasker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna