Kjøp Beer Pong her - Vi har øl pong bord og øl pong kopper

Gjør beer pong til festens høydepunkt og skaff deg en beer pong brett!

Et av tidens store drikkespill er det klassiske ølspillet fra de amerikanske høyskolene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor det har blitt så populært.

Beer Pong er underholdende, konkurransedyktig og samtidig en lagsport. Men viktigst av alt, stemningen til festen vil alltid være god hvis det er anledning til å kaste bordtennisballene i motstanderens beer pong-kopper.

På denne siden kan du finne alt utstyret du trenger for å fyre opp under en festlig beer pong-turnering og lese mer om de ulike reglene. les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Umiddelbar pubbar og ølpongduk BR39124 by BARLIFE color Svart
  Umiddelbar pubbar og ølpongduk
  169,00 NOK
 2. Beer Pong Luftmadrass - Neon BP181 by NON BRAND color Svart
  Beer Pong Luftmadrass - Neon
  709,00 NOK
  Out of stock
Set Ascending Direction

Øl Pongs Origin

spillet, også kjent som Beirut, antas å ha blitt funnet sted i USA i 1950 ved Dartmouth College. Det sies at spillet opprinnelig MED FØLGENDE vanlig spill bordtennis, hvor du brukte bordtennis flaggermus og en ball for å prøve å treffe ni kopper øl på et bordtennisbord. Siden da ble balltre erstattet, så det er nå en vanlig flick av håndleddet, og har blitt designet spesielle øl pong bord har en mindre bredde. Druk spillet har blitt godt mottatt over hele verden, noe som gjør det både morsomt og bringer folk sammen.

Regler

At spill drikking spillet øl pong er relativt enkelt og krever ikke stort, når du har en øl pong bord og en øl pong sett med røde kopper. For å spille beer pong må først deles inn i to lag. Du velger selv hvor mye du ønsker å være på hvert lag, men generelt er det enklest å være maksimalt to per lag. Når du har delt lagene satt opp ni kopper øl i en trekant. Man kan generelt si øl i koppen for å dekke 05:00 til 10:00 centimeter, men det er opp til lagene selv hvor mye de ønsker å spille. Hvert lag må også ha en ekstra kopp vann for å skylle bordtennisballer i felt shot. Du trenger to bordtennisballer, og da er det ikke annet å lag hvert vil prøve å treffe hverandres kopper. Hvert lag har to shot, med mindre ballen ikke treffer i og hopper tilbake til de øvrige lagene. Kommer ballen tilbake dersom personen som skjøt lavt så trickskud.Rammer begge baller i samme cup å være motstanderlaget som straff drink en ekstra kopp. Begge lag kan en gang i løpet av spillet ber motstanderne til å samle sine kopper som de igjen ansikt oppsummert. Det første laget som slo alle kopper vinner og må gi sine overskytende kopper for det tapende laget.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna